Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Alex iti stiu carutul, ni l-ai aratat atunci cand l-ai cumparat si l-am admirat si atunci!
Dar credeam ca e 3 in 1 si are si scaun sport. Sa inteleg ca numai scoica de masina pe post de scaun?
Tin minte ca imi facusem lista cu tot ce ati spus aici despre patuturi si carucioare, cu pareri pro-contra, cu liste de produse, cu linkuri, etc.
Multa documentatie
. Ca eu asa eram de stresata ca vine Baby Expo si voiam sa fiu hotarata ca sa pot cumpara daca vad ca e mult mai ieftin decat pe net. Si aveam impresia ca patutul si caruciorul sunt cele mai importante pentru bebe.
Aida a venit puiul cand a vrut el si Cel de Sus! 
25+ 
techila spune:
aida, nu ma mai certa....
..l-am dat jos, ma mai dau doar pe maini un pic...casa mea este izolata chiar fff bine, doar ca eu shed la etaj toata ziua ca acolo am patul (doar o camera e mobilata
).
jos e mai racoare, adevarat....sus se incinge acoperisul, draci sa-l ia ca ma apuca toti nervii. si nici nu imi pot pune aer conditionat pt eu am casa ECO - adica fara curent electric si AC consuma mult...
trebuia sa mai zic ceva...a da
mai fetelor
, adica voi va plangeti ca nu mai aveti voie amor din sapt 32??????? nu v-ar fi rusine obrazului???? pai astea mici ca mine ca n-au avut voie de cand au iesit 2 liniute pe test...adica voi toate liber la amor....liber la mare....la munte....italia....si astia ca mine....doar pe camp???? pai e corect?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Adica acusi te fofilezi si ma lasi numai pe mine cu suncile la inaintare? Pai e frumos? Suntem grase si frumoase!![]() ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Mai fetelor terminati cu kg in plus. Cate sunt atatea sunt. Daca nu ne-au stresat atat de tare incat sa slabim cand eram fara bebei in burta, atunci lasati-le acolo pana dupa ce il vedem iesit pe bebe de acolo. Dupa sa ne facem griji. Uite , un mare
pt voi.Monica
23+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Raluk, mie mi-a zis doar dupa 32 de sapt sa punem stop 31+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Si eu prestez in weekend de obicei. Al meu trage de mine tot timpul dar il duc cu zaharelul pana in weekend toata saptamana.
Monica
23+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Asta e carutul pe care l-am cumparat noi www.kreisdesign.ro/rodeo-abc.html" target="_blank">CARUT plus scoica care poate fi atasata la cadru www.kreisdesign.ro/rider-abc.html" target="_blank">SCOICA .... sper sa fie de folos landoul si sa va si placa, astept pareri avizate. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Foarte fain carutul , sa il stapaniti sanatosi

Eu una nu stiu ce sa iti zic de landou , stiu doar ca pt Emma am avut unul care se intindea foarte bine la orizontala ... si a fost foarte practic si trainic ...
Acum tot asa am cumparat , desi nu a fost special pt bebe , si tot asa se intinde la orizontala ... desi mie nu imi place designul , dar nici nu cred ca se merita sa cumpar altul pt asta mai ales ca sunt atatea cheltuieli de facut

fetelor , sa puneti linkuri doar voi ati invatat , eu am facut doar ce au facut si altii cu mine ...

Cat despre Cel de Sus , ma abtin , incerc sa nu ma gandesc la asta si sa nu imi dau cu parerea ca cine stie ce iese pe gura

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monikus Mary ti-am dat accept si tie. Mama mama ce de-a pozeeeee .Raluk, Selen, .Deci, daca bebele tre sa stea intins la orizontala pana la 6 luni in carut, atunci cred ca trebuie sa iau si eu unul cu landou cumva. Mie mi s-au parut toate foarte scumpe. Poate conving vreo ruda ceva sa ii ia si lui Raresucu un carucior bengos Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE |
Daca nu iei landou, sa te uiti la carucior sa se lase perfect la orizontala. Sunt cateva de la Graco asa, nu toate, si cel duo de la chicco, la care ma mai uitasem eu.
25+
Iulika29 spune:
Aida avem multe de invatat de la tine
..Si eu o fac så stii.Multumesc ca esti aici cu noi si ne inseninezi zilele
.Pt mine esti o mamica specialå...

Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
alex25 spune:
Monikus, a fost scump, am depasit cu muuult bugetul propus, dara asta e sper sa fie macar bun ca e nemtesc...mai exact 2100 ron cu totul, inclusiv gentutza ptr bibe.
----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Alex iti stiu carutul, ni l-ai aratat atunci cand l-ai cumparat si l-am admirat si atunci! Dar credeam ca e 3 in 1 si are si scaun sport. Sa inteleg ca numai scoica de masina pe post de scaun? 25+ ![]() |
E 3 in 1...in pozele se vede si landoul, si partea sport si scoica, si cum se pliaza, absolut totul.

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Aida stiu ca nu esti de acord. De asta am spus prima data "el", adica a venit bebe cand a vrut el
. Partea a doua am adaugat-o asa, pentru mine ![]()
25+ 

Suntem grase si frumoase!