Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asta e carutul pe care l-am cumparat noi www.kreisdesign.ro/rodeo-abc.html" target="_blank">CARUT plus scoica care poate fi atasata la cadru www.kreisdesign.ro/rider-abc.html" target="_blank">SCOICA .... sper sa fie de folos landoul si sa va si placa, astept pareri avizate.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Alex,scoate-te scoate-testim noi ca raspunzi cu citat ca sa faci cat mai multe puncte....glumeam,sper sa nu te supi
My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Eu nici macar nu m-am prins care e treaba cu punctele...cum sa ma supar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Adica acusi te fofilezi si ma lasi numai pe mine cu suncile la inaintare? Pai e frumos?Suntem grase si frumoase!

ah nuuuuu , nu am eu chestii dinastea de fofilare , stai calma ca apar si eu cu suncile (asta ca sa vezi si tu ce inseamna sunci) , stai sa ma urnesc numa'
Iuliko29 pai vezi , mai bine Obelixa decat caracatitzoaica tzacanitu ... ca sunt cat o caracatitzoaica si de aia

Acum serios , cand am nascut-o pe Emma aveam 108 kg si am luat 29 kg toata sarcina , dar in cateva luni am fost aproape de unde am plecat si fara efort , eeeeei , dar anii au trecut si stresul si ... cand s-a imbolnavit Emma in 2005 am pus pe mine 15 kg in 3 saptamani iar in timp s-au mai acumulat fara sa pot controla.
Ce sa fi facut?
Cine ar fi crezut ca dupa atatia ani fara protectie se prinde chiar in perioada aia de zbucium maxim un urma unei descarcari cu o pauza de o luna cred ... asa ciuda mi-a fost ... dar astea sunt alte bube purulente inca

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex,e fain carutul si landoul e bun,dar nush cum vei putea duce copilul dupa 7-8 luni in el,ca atunci cu siguranta o sa vrea numai in fundulet

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen n-am inca probleme cu hemoroizii, desi m-as fi asteptat, pentru ca toata viata am fost constipata.

Ce stiu e ca sunt foarte recomandate plimbarile, e aproape interzis statul in fund. E interzis dusul sau baia fierbinte, dar asa ceva oricum nu mai facem de cand cu sarcina.

La prima cautare pe net n-am gasit cine stie ce http://www.babycenter.com/0_hemorrhoids-during-pregnancy_244.bc .

25+

Mergi la inceput

Mary, sper sa imi fie de ajutor macar pana la 6 luni, poate o sa il folosesc pe post de patutz in primele zile, daca pana atunci nu ma hotarasc la ce pat sa cumpar, plus in iarna, ma gandeam ca va fi folositor la plimbari...am si dat o caruta de bani pe tot setul, de aia sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Aida, esti o luptatoare, capul sus, sigur nu te rapune asta, eu te apreciez mult de tot si te imbratisez cu drag!

App, ai vazut ce linkuri m-ati invatat sa fac, sa fii mandra de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mary ti-am dat accept si tie. Mama mama ce de-a pozeeeee.

Raluk, Selen, .

Deci, daca bebele tre sa stea intins la orizontala pana la 6 luni in carut, atunci cred ca trebuie sa iau si eu unul cu landou cumva. Mie mi s-au parut toate foarte scumpe. Poate conving vreo ruda ceva sa ii ia si lui Raresucu un carucior bengos .

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce am astazi cu limbarnitza asta, zici ca sunt turbata, dar am ajuns acasa si merge aerul si e suuuperb, asa ca ma desfasor si mai pun poze pe contul comun, ca m-ati stranit...ca acolo sunt numai frumusetzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Asta e carutul pe care l-am cumparat noi www.kreisdesign.ro/rodeo-abc.html" target="_blank">CARUT plus scoica care poate fi atasata la cadru www.kreisdesign.ro/rider-abc.html" target="_blank">SCOICA .... sper sa fie de folos landoul si sa va si placa, astept pareri avizate.

Alex, foarte frumos carutul. Dar cat a costat, ca nu stiu daca ai spus. Mie mi-au placut multe dar aveau niste preturi.....

In cel mai rau caz, eu mai prin un baby expo la sfarsitul lui septembrie in Bucuresti. Poate o mai fi vreo oferta ceva.

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput