Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila vin la tine imediat cu , da te rog jos prosopul ala ud. Te roooooog .
Pentru ca te enervezi transpiri si mai mult. Mai bine spune ca nu mai e mult din iulie si gata si caldurile. Ai suportat ani de zile lunile caniculare o sa poti suporta si acum
Ziua cand se incalzeste inchide geamurile sa nu intre caldura , acopera geamurile acolo unde bate soarele si seara cand se racoreste afara poti sa deschizi geamurile pana la 12 noaptea , apoi dimineata pana se pune caldura le deschizi iar.
Ai casa noua , e izolata? ca daca da ar trebui sa fie cu minim 5 grade mai putin ca afara.

alex eu aveam 100 si un pic cand am ramas insarcinata
... mai vreti poze?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mary, asa ma gandesc si eu...mai ales ca - asta ca sa vedeti ce inseamna soarta si nu kilele in plkus - atunci cand am ramas gravida era la cura de slabire, cu nutritionist, analize endocrinologice, etc, deci ceva serios....dar....DD a avut alte planuri pentru mine, eu zicea ca o sa raman gravida dupa ce termin..na.Ne facem noi fotomodeala, ca acum bbeii sunt cei mai importanti, astea sunt probleme minore...eu chiar ma distrez cateodata pe seama asta.

PS: va rog sa ma scuzati ca raspund numai cu citat, dar uit de la mana pana la gura si am si un minilaptop ciudat si nu pot altfel...va pup.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
[

alex eu aveam 100 si un pic cand am ramas insarcinata
... mai vreti poze?

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Adica acusi te fofilezi si ma lasi numai pe mine cu suncile la inaintare? Pai e frumos?Suntem grase si frumoase!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida, Cristina multumesc de explicatii . Culmea e ca imi doresc mai mult decat inainte de sarcina si nu profit de asta

25+

huh , pai daca e dorinta nu inteleg ce te opreste , pana nu pune medicul interdictie e freeeeee

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex,scoate-te scoate-testim noi ca raspunzi cu citat ca sa faci cat mai multe puncte....glumeam,sper sa nu te supi
Si eu slabisem cat de bine inainte sa raman insarcinata cu bb2,acum cand ma uit la poza de la 12 sapt si la cea de la 30 ,parca mi-e ciuda ca reusisem sa dau jos si acu le vad iar pe mine

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida ce alint ti-a gasit sotzu

Claucia felicitari pt grasunica si ca totul e bine..

Cristina_ana cred si eu ca esti mai usurata acum si privesti altfel lucrurile..Gata s-a rezolvat si cu banutii..

Manga ai grija mult de tine..Si am obs mai toti prietenii care au fost acasa in perioada asta se plang de caldurå..Cand pleaca de aici zic 'auleu de abia astept så ajung' si cand sunt acolo se topesc pur si simplu de caldura..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh , pai daca e dorinta nu inteleg ce te opreste , pana nu pune medicul interdictie e freeeeee

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Nu pot sa am incredere in medic, nu prea mi-a verificat colul . Dar oricum, sotul ar fi tare fericit sa iau decizia asta

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana, cu proctolog ma dau de 2 zile, mi-era frica sa nu fie contraindicat in sarcina, dar nu mai puteam ...sa vedem, poate isi face efectul...

Aida, la proctoline ma gandeam, dar dupa sarcina...nu cred ca au ce sa-mi faca acum....sau da?

Monikus
, you go girl, bine i-ai facut sefului uracios

Mary, Alex, asa zic si eu: sa vezi dupa nastere cum ma fac eu fotomodeala cum n-am fost in viatza mea cred ca de prin liceu am depasit 60 de kile, iar in ultima vreme ma stabilisem pe 65 la 1.68 inaltime.... sa speram ca ne tinem de treaba....

la noi numai ce a inceput o ploaie, ce bine e ca se mai racoreste! de vreo saptamana ploua in fiecare zi pe la ora asta, ceea ce nu-mi displace sincer, ca dupa ploaie ies prin curte sa iau aer curat

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, mie mi-a zis doar dupa 32 de sapt sa punem stop deci mai ai pana atunci...daca te linisteste cu ceva, numai ce am prestat sambata seara, si nu s-a intamplat nimic rau

nici la mine nu a pus mare accent pe col dr, il vedea doar la ecograful normal (deci nu cu sonda, cum zicea o fata...) si atat...v-am mai zis eu, ca imi mai zice la unele controale "col lung si inchis", dar nu tot timpul...eu ma gandesc ca daca nu zice nimic de el, inseamna ca e ok....probabil la fel face si dr tau....

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluk, mie mi-a zis doar dupa 32 de sapt sa punem stop deci mai ai pana atunci...daca te linisteste cu ceva, numai ce am prestat sambata seara, si nu s-a intamplat nimic rau

nici la mine nu a pus mare accent pe col dr, il vedea doar la ecograful normal (deci nu cu sonda, cum zicea o fata...) si atat...v-am mai zis eu, ca imi mai zice la unele controale "col lung si inchis", dar nu tot timpul...eu ma gandesc ca daca nu zice nimic de el, inseamna ca e ok....probabil la fel face si dr tau....

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

hihihi deci daca iese bine am timp sa savurez

25+

Mergi la inceput