Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Doua blonde stau de vorba: - Cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp? - Pai, aseara, cu un culturist... - Ooo!!! Si, cum e sa faci sex cu unul plin de muschi? - Cum sa fie... Ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare... cu o cheie mica. Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

.Recunosc bancul asta chiar nu il stiam..Si mancam niste pepene cand l-am citit ..Mi-a sårit pe nas pepenele de rås..Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
alex25 spune:
Gata, ma bag la somnic si relaxare ca prea am exagerat astazi...va 
----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Daaa, astea simple sunt, dar oare nu mi le da si pe cele toxico, gen listeria, toxoplasma, hepatite, etc? Ca pe mine alea de la inceput de sarcina m-au dus la 600ron si am avut si o foaie lunga de la dr de familie! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Profilul TORCH din cate stiu nu se mai repeta, decat daca nu ai imunitate-eu o sa repet doar toxoplasma dar o fac gratuit la Medicover, imi plateste firma abonament...
26+ , mami de
Sarah Maria
raluk16 spune:
Aida vezi ca am avut dreptate cu sotul tau ca va merge dupa mici?
Pofta buna sa ai!
Alex te anunt ca eu am ceva cu labele cateilor. Imi vine sa le mananc de dragi ce mi-s!!!
Asa ca ultima poza a lui Alma m-a dat gata, voiam sa ma intind prin monitor sa o prind de labute! ![]()
25+ 
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Clau, felicitari pt grasunica! fetelor, cu hemoroizii nu se lupta nimeni pe aici? ![]() 31+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Eu am un mic monstru
si nu inteleg de ce a aparut: de cand iau Elevit merg o data pe zi la baie, fata de inainte cand vizitam pe la vreo 4 zile...
26+ , mami de
Sarah Maria
aidaciolac spune:
vaaaaaai 

deschid capitol si apoi va povestesc ce faza mi-a facut idiotu cu micii 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Monikus aici nici un baby nu sta la orizontala. Toate caruturile sunt inclinate, cand vad cate un landou pe strada, de obicei mama vorbeste franceza
sau alta limba europeana, toata lumea merge cu masini, deci baby sta inclinat. Stiu ca in tara se zice sa nu tii copilul inclinat mai mult de 1,5 ore/zi, ceea ce e o utopie aici, unde distantele sunt atat de mari.
Raluk16 eu am avut o lista de cumparaturi pe spatele unei brosurele de la Babies R'Us, o sa incerc sa fac din nou rost de ea.
Aici preturile sunt foarte mici in comparatie cu Ro, poti sa-ti cumperi ce-ti trece prin cap, dar m-am gandit ca nu am loc de ele, plus baby va creste foarte repede.
Mi-au dat de la spital (gratuit) o pompa manuala, dar ma durea mana sa tot apas, asa ca am luat una simpla electrica. A fost foarte buna pana o prietena mi-a spus ca pot sa scot laptele cu mana mea. A avut dreptate, iesea mult mai repede si fara dureri.
Am o prietena care a avut pompa dubla (ambii sani simultan) si a fost fericita cu ea. Depinde de persoana.
Diana
30 saptamani si Peter (3 oct 2005)
ButterflySim spune:
Buna fetelor
Eu sunt o burtica mai veche pe aici din pacate nu mai stiu pe nimeni in afara de selen.
Alex 25 cat ai dat pe carucior e super. Ceva in genul asta caut si eu.
Fetelor si pe mine ma termina hemoroizii pe 13 ma duc la doc si vreau sa ii cer ceva impotriva lor ca nu mai suport.
Selen ma bucur ca ai ales pana la urma o clinica privat intradevar e altceva. Si eu am venit in Constanta o sa nasc aici cu Lutescu la Euromaterna. Vreau sa fiu aproape de mama si are si soramea nunta pe 30 oct iar eu o sa nasc la sf lui sept nu puteam sa merg cu bb asa mic de la Buc la Cta.
Pupici cu sclipici
28+
Viitoare mamica de
Brigitte
Simm
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vrei tu.
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com