Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

clau pe 17 ma duc acasa la londra. acum rasufulu usurata ca intalnirile cu parintii, mai ales ai mei nu s-au lasat cu teoria folorilor de tei. a fost chiar super ok...am dormit si pe la mama si pe la el la apartament. ma rau ca tocmai acum a trebuit sa stau in pat, deci iesiri...pauza....asta da concediu...un ultim concediu in doi...of. dar bine ca bb e bine, face valuri pe aici si sper ca nu l-am suparat prea tare cu tampeniile mele.

pana un alta...stau si astept sa pot iesi afara...sarcele fete care trebuie sa stea in pat luni de zile...sau oamenii bolnavi...fereasca D-zeu ca nu e usor.

MangaGirl :-) 27+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila
[
a zis mimika ca nu am poze pe uebsots,ei bine am, doar ca sunt vechi... sunt facute acu vreo 3 sapt. si eu sunt destul de mare, nu ma mai misc ca plastic man, dar voi reveni eu ce am fost!!!!

techila, baga si tu o descriere la burtica, sa stie omu' cate saptamani aveai in poze. Stiu ca cele de pe site sunt mai vechiute.

Apropo de avut loc in masina Ma gandesc cu groaza, pentru ca noi deocamdata apelam la frate-mio sau la socru sau la un vecin sa ne deplasam cu masina noastra. Ca eu mi-am luat permisul in septembrie, de abia am mers de cateva ori, apoi foooarte rar de cand am ramas insarcinata, pentru ca era prea mare stresul. Si stateam eu si faceam socoteala, ca sa mergem la vara la mare la bulgari cu bebelacii. Si sa o luam pe mama cu noi, dadaca. Dar imi iese prost socoteala: ei 2 cu 2 scaune in spate, eu langa ei, sot + frate sofer. Mama in portbagaj? Cam nasoala situatia. Ca nu ma vad mare soferita pana la vara viitoare, sa pot sa conduc si prin Bulgaria. Daca stiam ca fac gemeni imi cumparam naiba un microbuz nu un Fiat Linea.

Cu secretia, da, si la mine s-a amplificat si e mai lichida. Dar cand sunt acasa nu pun tamponel ca ma enerveaza, mi se pare ca nu respira dansa bine.

manga, ma bucur ca esti mai bine. Trebuie sa iti priasca vizita in Romanica, ca doar esti acasa

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Deci, sa ma mai scriu si eu cate ceva ca tot mi-a placut discutia voastra legata de punctulete si citat pe celelalte.

In primul rand, Anco felicitari pt bebei. Sa dea DD sa fie si o fetita pe-acolo pe la tine prin burtica.

Lutoniana, vreau si eu o ratusca din aia mica asa cum povesteai tu.

Am auzit ca avem pe webshots o colectie de matzoi si matzici care mai de care mai frumoase. O sa imi fac timp diseara sa-i admir. O sa verific si burticile tot diseara ca acum..... nu prea pot.

Raluk, eu zic ca nu are muzica aia prea tare sa ii faca atat de mult rau lui bebe. O sa vezi tu cand o fi mai mare ce i-a placut.

Aida, tu esti ultima la culcare si prima la trezire. Nu stiu cum reusesti. Esti o sursa permanenta de energie cred eu.

Iulika, foarte interesanta listutza ta. Trebuie notata si ea undeva.

Nah ca mi-am mai facut rost de 2 minute sa va scriu. Va urma.....

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai Monikus chiar ma intrebam pe unde esti..ca tu erai mereu prezenta la discutiile de dimineata; iar te muncesc aia de la servici?

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Si acum sa continuam lista cu fetele noastre cucuiete ca tot mi-a plecat seful de pe cap.

Delia, eu zic ca rezultatul la test va fi unul ok si vei putea manca dulce cat vei dori.

Kiki, si eu sper sa scap cat mai curand de sef si evident si de munca de birou asa vreo doi ani macar.

Aida, Dana, foarte amuzante filmuletele. Pe cel cu micul monstru il stiam dar ma amuza ori de cate ori ma uit la el.

Raluk si eu am cont pe hi5. Nu mai stiu despre ce era vorba dar.... am. O sa ma uit diseara si la pozutzele cu tine de la nunta, promit.

Claucia, ma pregateam sa iti urez bafta la eco dar vad ca deja ai revenit. Ma bucur foarte tare ca totul e in regula si ca mai e foarte putin timp pana Alessia va avea o colega de joaca. Cat despre prietena noastra comuna, m-a sunat sotul ei ieri dupa-amiaza si mi-a dat vestea minunata. Sa ii traiasca printzesa pt ca stiu ca isi dorea foarte mult o fetita. De-abia astept sa le vad pe amandoua. Din spusele taticului fetita seamana leit cu mamica. Ramane sa vad pe viu asemanarea.

MariaI, ma bucur ca totul e ok si ca a problemutza cu rinichii bebelului a trecut. Sa fiti sanatosi cu totii si sa nu mai treceti prin peripetii din astea.

Manga ma bucur ca esti mai bine acum. Te rog nu mai cara nimic si linisteste-te de acum incolo ca sa nu iti pui si tie si copilului viata in pericol. Mai ai putina rabdare si apoi vei fi nevoita sa cari carucioare, jucarii si alte chestii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mai Monikus chiar ma intrebam pe unde esti..ca tu erai mereu prezenta la discutiile de dimineata; iar te muncesc aia de la servici?

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Se pare ca da. Oricum m-am decis sa intru in CO la sfarsitul lunii ca nu se mai poate. Oricum, am inceput si eu sa ma simt obosita dupa atata stat la munca.

Mergi la inceput

Am vazut ca ati vorbit despre patuturi. Ei bine noi am cumparat ieri patut din ikea. Am luat unul foarte simplu si foarte ieftin. Am dat pe el doar 155 ron si pe saltea inca 120 ron. Deocamdata nu o sa il monta pt ca trebuie renovata camera lui bebe.

Sa stiti ca am pus si eu poze cu cele cateva hainute pe care le-am cumparat.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aiduka, acuma nu stiu ce sa zic, daca de la hatza-hatza creste tensiunea (desi banuiesc ca da), la mine respectiva activitate imi provoaca niste contractii de toata frumusetea. De fapt nu activitatea in sine, ca aia e asa, ca la pensionari, cu cat mai putina miscare, dar orgasmul duce negresit la contractii. De aia noi am cam rarit-o in ultimul timp. Zicea mai demult o fata pe forum, ca ei doctorul i-a zis ca are voie hatza-hatza, dar sa aiba grija sa nu aiba orgasm!!!! Pai atunci la ce atita deranj, zau asa!!!!
Claucia, woow, ce fata mare ai in burtica!!! Ma bucur ca ai primit numai vesti bune!!! Aaaa, si vroiam sa iti zic ca am vorbit zilele trecute cu Panda, care ar fi trebuit sa nasca tot la Municipal, si ei i-a zis medicul ca in perioada aia spitalul o sa fie in renovari, si o sa fie problema cu locurile. Asa ca pe ea a sfatuit-o sa nasca la Maternitatea Regina Maria, unde mai avea contract doctorita respectiva. Dar nu va zic cat costa nasterea acolo. Medlife-ul e mic copil!!! Acuma nu vreau sa te sperii, iti zic si eu ce am aflat, ca sa te interesezi si tu!
Monikus, salutari si de la mine!!! Ai papat pana la urma salata beuf?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria - MangaGirl ma bucur ca esti mai bine si sper sa te faci bine de tot repede! Si multumesc . Si poze de-ale MarieiI poti vedea mai multe pe picasa, in primele pagini ale subiectului a pus un link.

Alex nu stiu unde vezi tu balena in pozele alea, deja credeam ca e un test si ma uitam in mare . Mama mea are 90 de kile si fara nici o exagerare iti spun ca e cel putin dubla fata de tine. Poate esti foarte inalta, si sunt proportionate bine toate . Si recunosc ca dintre cei doi pui deja am o preferinta, imi place mult mult cockerul tau!

Cristina si mie mi-e dor de mariaanna si de multe alte fete, poate ma enervez intr-o zi si strig prezenta, cum incepuse Lucia (care acum absenteaza si ea ). Mi-e dor de Geani si de Danangie dar la voi care sunteti si mamici mi se pare de la sine inteles ca mergeti in parc cu puii vostri cand prindeti timp liber. Noroc ca de Adi, Monica si Bia stim de ce intra mai rar si nu ne mai facem griji! Ma bucur mult ca ai scapat de stresul cu plata nasterii!

Aida simpatic sotul tau! Cred ca te iubeste tare daca te tot alinta . Abia astept sa vad poze cu tine!

Claucia felicitari pentru vestile bune de la eco!

Katteryna nu stiu nimic de bacterie. Dar sigur se rezolva cu bine!

monikus

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monikus si io ma intrebam pe unde umblii

eeeeei , nu sunt eu asa matinala , ca azi m-am trezit la 5 si am vazut ca husbantu nu e langa mine si am adormit imediat pana la 7 cand m-am trezit din cosmar si am zis ca nu e suficient asa ca de la 8 la 10 am mai dormit o tura si am mai avut un cosmar cred ca din cauza asta si cosmarurile ca am dormit prea mult azi asa ca maine trezirea la 5 maixim 6

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput