Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 11
techila spune:
salut!
de azi dimineata ma chinui sa comunic si eu cu voi....al naibii net nemernic ce am. s-au dus toate subiectele la care vroiam sa raspuns, acum nici nu mai am ce zice...dar pot sa scriu asa ca scriu, ca cine stie cand mai pup
a zis mimika ca nu am poze pe uebsots,ei bine am, doar ca sunt vechi...
sunt facute acu vreo 3 sapt. si eu sunt destul de mare, nu ma mai misc ca plastic man, dar voi reveni eu ce am fost
!!!!
alex, am reusit sa vad si eu puii cu 4 picioare (ma rog, in jumatati de poza, ca se bloca, dar erau jumatatile cu personaj) si am reusit sa te vad si pe tine. foaaaarte frumosi cu totii. eu imi fac probleme ca dupa ce vor veni copiii cu 2 picioare nu o sa avem loc in masina cu totii....tre' sa luam alta masina si nu prea avem banuti
se mai zice cate ceva despre scurgeri: prezente si la mine, absorbant nelipsit de la inceputul sarcinii.
iar analize de trim III: eu am dus doar pipi si mi s-a luat sange, secretie...nu au fost curiosi.
hai va pup
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Manga, eu mai devreme ma refeream la pozele MarieiI cand am zis ca are burta mica! Ma bucur ca esti mai bine, dar te rog eu mult, du-te neaparat sa-ti faci o eco, ca asa am retinut, ca nu ai facut!!! Si daca mai ai contractii dureroase, ia o jumatate de pastiluta de ginypral. Daca te intorci in Anglia, ia cu tine cateva cutii, crede-ma ca sunt nemaipomenite, eu cu ele am dus cu bine la final sarcina cu Andrei. Aida, si eu astept pozici cu tine si burtica!!! V-ati hotarat la nume pentru baietel? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )POZE |
ce confuzie :)) eu am reusit sa vad doar o poza din albumul MarieiI. nu inteleg de ce. de aici si confuzia :)
am facut eco, dar 2d si vreau una 3d sa vada k lumea ce e si cu colul. acum nu mai mai plang de nimik decat de caldura. stau si transpir.
MangaGirl :-)
27+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
claucia ma postat o noua poveste pt tine. e scurta ca aici se moare de cald. ma duc sa bag o piersica. 
MangaGirl :-)
27+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
cristina_ana vrei sa zici poze cu burticoaica balenoaica
ca husbantu mai rau ma porecleste de la aiduka haiduka la caracatitzoaica
... ca sa nu mai zic ca abia dimineata s-a intrebat si el daca nu cumva imi creste tensiunea de la hatz-matz vineri , sambata nu a avut asta in cap
, mah barbatii astia 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
Am revenit si eu de la piata..imbulzeala mare mon cher!
(daca nu am fost isteata sa merg mai devreme..)
Supica este pusa la facut, deci sunt acoperita in caz ca vine barbatu'
Cristina ma bucur ca te-ai mai linistit cu finantele; vezi, intotdeauna exista o solutie! si multumim ca ne-ai zis de aspiratorul nazal! uite asa, incet incet fac si eu listuta cu lucrurile necesare pentru bebe, cand venim acasa..eu o sa va stresez cu asta!
lasa ca imi incropesc eu o lista si voi va dati cu parerea..
Alex frumosi cateii! pupa dana si botul lor!
(eu nu am decat un catel de plus, care este f frumos dar "vleu unul mare si adevarat"!!
); si mi-au placut si pozele cu mamica fericita
..voi sa fiti sanatoase! ca silueta, cu ambitie si efort fizic o refaci tu!
Aida vrem pozeee!
Ma bucur ca esti mai bine Manga!
si te cred ca-i greu sa stai la pat;
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Aoleo mai fetelor de dimineata ma chinui sa va scriu si tot nu reusesc. Pana mai scap de treaba ati mai scris cateva pagini. Offff nu stiu ce sa ma mai fac cu voi.
La mine aici e foarte aglomerat la munca dar am zis ca macar un buna sa va dau azi. Sper sa pot sa si raspund la cateva dintre voi. Urmeaza....
Ce am timp sa va mai spun acum e ca ma bucur ca au revenit atatea fete de la care nu mai avea vesti de mult timp: Luhtein, Delia, Clodute, Anco etc...
Va pup si incerc sa va mai scriu.
Cristina_ana ma bucur ca te-ai linistit cu cantarul si cu nasterea desi pretul mi se pare cam piperat. Multa sanatate lui Andrei. Sunt sigura ca o sa isi revina repede la cat de vioi e el. 
Monica
23+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
ah da , legat de scurgere. Eu pt ca stau mai mult in casa nici macar nu port chiloti , dar daca trebuie sa plec undeva atunci sigur pun si un absorbant zilnic. Eu cred totusi ca scurgerea asta e amplificata de caldura si de efort ... si atata timp cat nu are miros nu cred sa fie problema
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
claucia spune:
Gata, m-am intors de la eco, ce bine ca e aproape, la Arcul de Triumf si am ajuns inapoi la birou in 10 min.
Am o fata mare si frumoasa de 1,7 kg, adica are 31s si 1 zi dupa eco, are avans. E bucalata si ea, tinea degetelul in gurita si pe langa, s-a si incruntat la un moment dat ca o deranjam. In rest toate bune, are totul normal, Doamne ajuta sa fie pana la capat.
Are o circulara de cordon si s-a intors cu capsorul in jos, nu ca ar fi fost f important dar oricum. Si colul are 35 mm (de la 4,9 mi se pare destul de mare diferenta dar e ok, e inchis). Si cel mai bine s-a ridicat placenta bine de tot, nu mai este pe vechea cicatrice si e ok si ea.
Cristina,
poze am cu printesa jucausa de la mare dar acasa pe aparat. Pana le pun pe calculator si le iau pe stick...oho, sunt o lene intreaga. Plus ca seara dupa ce merg acasa ies cu mandra in parc, chiar daca e cald, trebuie sa iesim si noi sa ne distram.
Nici Alessia nu sufla nasucul, si cu aspiratorul se cam sperie. Insa am reusit sa ii trag mucisorii cu pompita de la Nuk (cea cu capacel mare in varf) Daca ii tin cu o mana o nara, scoate destul de mult si de bine.
Ce bine ca ai avut gratis la Medlife, eu ma uit, nu am platit nici o eco de cand sunt gravida, nici o analiza, nimic si sunt scumpe rau. Ca am abonament la CMU. La Alessia vaccinurile au fost aproape gratis (ca si ea are card) si vreau sa fac si pentru Elisa pentru ca sunt scumpe rau si alea cam 350 RON sin cate imi amintesc.
Maria (Manga), ce faci mai mama de nu esti cuminte? Ce cauti tu cu bagaje si prostii din astea...vrei sa ne superi? Nici eu nu gasisem ce patisei, bine ca te=-a intrebat cineva si ai raspuns. Mergi la un eco bun cu un dr bun si verifica ce mai e pe acolo. Pai acuma ati schimbat tarile, tu aici si Sergiu acolo? Cand va adunati?
Katerryna imi pare rau ca nu stiu sa iti spun despre ce ti-a iesit, dar cred ca se rezolva ca orice infectie urinara...'
Mie mi-au iesit trigliceridele cam mari si proteine in urina. Asta ce am vazut pe net (ca mi-am verificat analizele). Nu mi-e clar daca sunt din cauza sarcinii sau mai mult decat atat. Imi va spune dr vineri cand ma duc la control cu toate analizele posibile.
Cam atat, revin cu alte ganduri ca acum le-am cam pierdut.
Clau
29+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Ioanna81 spune:
alex, miercuri merg la contraol si iti spun ce analize mi-a recomandat sa fac
Ioana
29+ cu
bebe Carol Ioan album Webshots
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Buna fetelor! Maria ma bucur sa aud ca bebe nu are nimic la rinichi ![]() Eu sunt intoarsa pe dos de azi dimineata ca am luat rezultatul de la urocultura si cred ca nu e bun deloc Mi-a iesit enterococcus faecalis Am sunat doctorita si ma gasesc cu ea abia maine la 18.Si pana atunci...nu pricep nimic am cautat pe google nu gasesc nimic sa ma lamureasca(cauze, efecte, gravitate) Poate stiti voi ceva ca mi-e teama sa nu fie ceva grav... 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Katteryna imi pare rau de rezultat! nu cred ca E. feccalis este mai grav in sarcina decat alta bacterie, e. coli, de ex..am dat si eu search pe google si am citit ca i sarcina pot as apara inf urinare cu acesta bacterie; bine ca mergi maine la doctor! sigur o sa-ti dea un antibiotic si va fi bine!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

)
Mi-a iesit enterococcus faecalis