Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Clau, felicitari pt grasunica!

fetelor, cu hemoroizii nu se lupta nimeni pe aici? mie de vreo 2 zile mi-a aparut un monstrulet urat si dureros

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Am vazut ca ati vorbit despre patuturi. Ei bine noi am cumparat ieri patut din ikea. Am luat unul foarte simplu si foarte ieftin. Am dat pe el doar 155 ron si pe saltea inca 120 ron. Deocamdata nu o sa il monta pt ca trebuie renovata camera lui bebe.

Sa stiti ca am pus si eu poze cu cele cateva hainute pe care le-am cumparat.

Va pup.

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Monikus felicitari pentru patut! cum este? din lemn? am vazut pozele cu hainute..sa le poarte sanatos si voios, Rares!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus, foarte frumoase hainute! Si ma bucur ca te-ai hotarat sa iti iei chiar si CO!

Cristina eu tot intrebam acu vreo luna de sex cat e de grav, si de actul in sine si de orgasm. Si inca n-am avut curaj sa incerc . O ocazie superba ar fi fost in Budapesta, eram asa intr-un "mood" romantic, dar mi-a fost frica sa incerc prima data intr-o tara straina, sa nu stiu la o adica sa ma inteleg cu doctorii la spital... Si le-am auzit pe fete ca din saptamana 29 nu prea mai e voie, deci e clar ca imediat trec toate sansele . Eventual in saptamana 40, ca sa il chemam pe bebe . Si chiar ma gandeam daca nu ar fi voie alte feluri de "iubiri" , dar daca zici ca tocmai orgasmul e cel vinovat... pica si asta

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monikus, salutari si de la mine!!! Ai papat pana la urma salata beuf?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristina, cu rusine o spun dar nu am mancat. Am fost sa imi cumpar si nu mi-a placut cum arata la magazin. Acasa nu am avut chef sa fac. Am facut in schimb niste snitele de pui, un piure si o salata de rosii si am rezolvat-o. O sa fac salata de boeuf luna viitoare cand voi fi in CO. Daca ii e pofta cuiva, fac lista si va chem la mine

Aida tu ai luat-o pe urma lui Manga. Numai ia visa intr-una. Acum a depasit momentul si trebuia sa ii ia cineva locul nu? Oricum, eu sunt nevoita sa ma trezesc de dimineata la 5 jumate ca daca nu ar fi serviciul....nu cred ca m-as da jos din pat pana la 10. Acum mi-am adus aminte de sonda din dotare care probabil ca va trage de mine de dimineata sa ii fac cafeaua dar.... vad eu cum il santajez sa mai scap in cate o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Clau, felicitari pt grasunica!

fetelor, cu hemoroizii nu se lupta nimeni pe aici? mie de vreo 2 zile mi-a aparut un monstrulet urat si dureros

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Selen am auzit ca Proctolog (crema, supozitoare) ar da rezultate si nu este contraindicat in sarcina! incearca, poate te mai linisteste

Wow ce s-a lungit pagina! scuzeee
Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

alex, am reusit sa vad si eu puii cu 4 picioare (ma rog, in jumatati de poza, ca se bloca, dar erau jumatatile cu personaj) si am reusit sa te vad si pe tine. foaaaarte frumosi cu totii. eu imi fac probleme ca dupa ce vor veni copiii cu 2 picioare nu o sa avem loc in masina cu totii....tre' sa luam alta masina si nu prea avem banuti

hai va pup

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Gand la gand, ce inseamna mamele astea de catei, eu deja mi-am luat break ca sa fiu sigura ca vom incapea.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claucia chiar ca o dodoneatza , ptui ptui pe ea de bucalata
selen eu nu am avut niciodata , dar Proctoline te rezolva elegant si nu are rost sa stai cu ei asa ca am impresia ca dupa nastere o sa se inflameze mai rau
cristina_ana zau ca fara or***m nu are sens deranjul si culmea ca le pierdusem intr-o perioada , dar au revenit imediat , dar zau ca nu simt sa am contractii , nici nu stiu cum sunt alea contractii ... vad ca inca nu imi pune husbantu stop
monikus felicitari pt pat si sa il stapaniti sanatosi raluk16 nu imi dau seama daca esti prea stresata din cauza asta sau reactionezi asa din cauza ca fiecare isi cunoaste mult mai bine limitele organismului

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Am vazut ca ati vorbit despre patuturi. Ei bine noi am cumparat ieri patut din ikea. Am luat unul foarte simplu si foarte ieftin. Am dat pe el doar 155 ron si pe saltea inca 120 ron. Deocamdata nu o sa il monta pt ca trebuie renovata camera lui bebe.

Sa stiti ca am pus si eu poze cu cele cateva hainute pe care le-am cumparat.

Va pup.

Monikus felicitari pentru patut! cum este? din lemn? am vazut pozele cu hainute..sa le poarte sanatos si voios, Rares!

Dana 26s

Patutul este din lemn. Are bare din lemn pe toate partile si poate fi folosit pe doua nivele. Mie mi s-a parut destul de stabil. Voi cumpara aparatoare de jur-imprejurul patutului ca sa fiu sigura ca bebe nu se va lovi. Oricum nu cred ca va sta foarte mult in el si de asta m-am hotarat sa nu investesc foarte mult in el. Eu nu vroiam din acela din plastic defel. Lemnul mi se pare mult mai clasic, mai aratos nu stiu. Bineinteles ca mi-a sarit mama in cap ca de ce am cumparat de pe acum patutul, m-am suparat si i-am zis ca nu mai vb cu ea si tot asa. Oricum nu imi pare deloc rau ca l-am cumparat. Totusi, mai are de stat in cutie pana zugravim camera.

Dana, Raluk va multumesc pt aprecieri vis-a-vis de hainute. Nu sunt multe dar le-am cumparat ca sa imi fac un moft. Mi s-au promis foarte multe si de asta nu ma avant asa de tare la hainute. Acum vreau sa caut un dispozitiv din acela care sa cante si sa lumineze noaptea pe tavan, cand doarme bebe. Aveti idee pe unde sa caut?

Selen, eu inca nu am patit-o cu hemoroizii dar stiu ca sunt foarte frecventi in sarcina. Multa sanatate.

Raluk, tocmai m-a intrebat seful din nou daca m-am decis sa mai vin la munca. I-am zis ca mai vin pana pe 27 iulie pt ca dupa aia plec la mare. Dupa care, mi-a zis si te mai intorci la munca nu-i asa. Si i-am zis foarte senin ca nu. I-a picat fatza si mi-a zis ca se va gandi la un inlocuitor sa il aduca sa il scolesc eu pana plec. SUPER. Se pare ca numai direct trebuie vorbit cu sefii ca altfel te calca in picioare. In concluzie incepand cu 28 iulie sunt in CO si apoi in prenatal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Alex frumosi cateii! pupa dana si botul lor! (eu nu am decat un catel de plus, care este f frumos dar "vleu unul mare si adevarat"!!); si mi-au placut si pozele cu mamica fericita..voi sa fiti sanatoase! ca silueta, cu ambitie si efort fizic o refaci tu!

Dana 26s

Ma bucur ca ti-au placut fetele mele si Alma - cokerita poate va avea si pui candva, asa ca te pricopsesc eu cu unul candva, ca sa nu mai suferi....eu sunt obsedata de caini, imi doresc canisa, am fost cu ea la concursuri, ma interesez de linii de sange, etc, nebunie mare ptr cine nu se omoara.

Cat despre silueta nu prea am ce reface, mai exact trebuie construita din nou, ca nu sarcina a stricat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

alex, miercuri merg la contraol si iti spun ce analize mi-a recomandat sa fac

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots

Sar'na, e bine de stiut comparativ, ca eu sunt obsedata, si eu o sa merg mai mult ca sigur vineri la control, nu mai am rabdare!

Mergi la inceput