Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

La multi ani bebelusilor
Andreea-Diana,
Radu Mihai,
Damian Calin, si
Robert Adrian
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mel_ania05

Buna mamici! Fetita mea are 3 luni si jumatate si nu are scaun decat ajutata d supozitor.Dr. pediatru ne-a spus k o sa se regleze singura, dar cand?? V-ati confruntat cu aceasta problema? Ii dau ceai d musetel dar tot degeaba.A avut o perioada cand mai facea si singura, ii dadeam atunci ceai d la Milupa d musetel.Acum ii dau d la Humana. Sa fie oare si d la ceai?
D la 3 luni si jum dr.pediatru ne-a recomandat sa-i dam seara faina d orez d la Nestle pt satietate dar stiu k orezul constipa.
Puteti sa ma ajutati cu un sfat?

buna melania!
ce maninca fetita ta? si cit timp ai asteptat ca sa vezi ca nu face kk? este constipata fiindca face kk rar sau fiindca il face f tare?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

La multi ani bebelusilor
Andreea-Diana,
Radu Mihai,
Damian Calin, si
Robert Adrian

pozici noutze

LA MULTI ANI si de la noi!

Saltare, tufete!

Vazui discutii despre Dragon, merci de aprecieri :) Io-s pe fuga, azi iar am musafiri, un unchi de-al Dragonului.
Sa dau rapid raportul: muls 120ml lapte, dragoana baut la bib cu tati doar 30... si astia plingind! Cum o s-o obisnuiesc io sa pape totusi la bib? Precizez ca e de la Nuk, cu tetina fiziologica.

Cumparai tot ce trebe sa bag dragoana in piscina, in curind o inauguram

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui saby
Acum...spuneti-mi si mie cum sa fac sa-mi dezobijnuiesc puiu sa se mai trezeasca noaptea. Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Sabina, si al meu se trezeste noaptea, de unde ne-am bucurat ca incepuse sa doarma 8h/noapte, acum la 6 h vrea papa. Plus ca nu mai avem nici dimineti de somn, la 6 are chef de vorba (nu de papa).

Dar asa cum spunea Kea, cred ca programul si-l regleaza ei.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Si Alexandra se trezeste noaptea pe la 2,3 depinde de ora de culcare si dimineata la 6 ma striga putin si la 07.30 definitiv

plus ca de cand doarme pe burta atata se foieste pana isi gaseste pozitia, si se enerveaza si tipa si iar o pun pe spate si iar o luam de la capat pana la urma adoarme ghemuita intr-un coltisor de pat

ai vostri fac din astea ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Da Novus, exact asa se intampla si la noi, el vrea pe burta, eu il intorc pe spate, iar se intoarca si nu isi gaseste locul si tot asa pana se enerveaza.

Fetelor, eu tocmai i-am dat 40 ml de ceai puiului meu, ca nu ne mai intelegeam, lapticul i-a venit inapoi tot si era atat de suparat de nu mai stiam ce sa fac. Este prima data cand ii dau ceai. I-am facut cu apa plata din aceea austriaca, care este recomandata pentru prepararea hranei bebelusilor, la temperatura camerei, sper ca este OK... I-am dat Baby Drink, ca asta aveam in casa, luat demult si nefolosit. Este bine?

Maine vine pediatra si o intreb cum/cand incepem diversificarea, Novus stiu ca tu vrei de la 6 luni incolo si cu cereale, dar Greuceanu al meu este mare si cred ca vom incepe cu suculete, etc. Morcov eu nu i-am mai dat, am revenit la alaptarea exclusiva pana ... astazi cand i-am dat ceiut...

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui mel_ania05

Buna mamici! Fetita mea are 3 luni si jumatate si nu are scaun decat ajutata d supozitor.Dr. pediatru ne-a spus k o sa se regleze singura, dar cand?? V-ati confruntat cu aceasta problema? Ii dau ceai d musetel dar tot degeaba.A avut o perioada cand mai facea si singura, ii dadeam atunci ceai d la Milupa d musetel.Acum ii dau d la Humana. Sa fie oare si d la ceai?
D la 3 luni si jum dr.pediatru ne-a recomandat sa-i dam seara faina d orez d la Nestle pt satietate dar stiu k orezul constipa.
Puteti sa ma ajutati cu un sfat?

buna melania!
ce maninca fetita ta? si cit timp ai asteptat ca sa vezi ca nu face kk? este constipata fiindca face kk rar sau fiindca il face f tare?

Toulouse, la ville rose

Melania si eu stiu de faina de orez acelasi lucru... Sper sa te ajute fetele cu raspunsuri, ca noi nu ne-am confruntat cu problema asta... si pot doar sa imi dau cu parerea...

(09.03.2009)

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi anisori bebelusilor Andreea-Diana, Radu Mihai, Damian Calin si Robert Adrian!

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Damian Calin, bebe de anncutza
Andreea-Diana, bebe de veron1ca
Radu Mihai, bebe de curea
Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae

pentru mamicile lor.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

LA MULTI ANI si din partea mea

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

La multi ani bebelusilor
Andreea-Diana,
Radu Mihai,
Damian Calin, si
Robert Adrian

pozici noutze

La multi ani! si de la noi

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am revenit si noi dupa botezul Nataliei, a fost frumos revin cu poze.
Ma duc sa citesc din urma ca ati scrissssssssss!!!

Va pupic

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_ania05 spune:

Buna Chatonel.Fetita mea mananca lapte d la mine

Buna Chatonel. Fetita mea mananca lapte d la mine,iar cand iesim la plimbare ii dau lapte praf(adica 1 biberon/zi, cateodata si 2).Face kk normal, adica moale.Nu a facut niciodata tare.Doar k nu poate face singurica. V-am spus,a facut d cateva ori si parca mi se luase o piatra dupa suflet, dar acum iar nu mai face. Ma tem sa nu se obisnuiasca sa faca numai cu supozitor.Ii pun supozitor cam la 2 zile.

Mamica de CLARA MARIA
(19.03.2009)

Mergi la inceput