Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Intreba cineva de dormitul noaptea; Ariana doarme de 2 saptamani de cand am mutat-o la ea in patut, de la 11-7 sau 8 dimineata, insa in timpul zilei doarme f putin.

Sa ne laudam si noi sambata sa intors de pe o parte pe burta, iar duminica sa intors de pe burta pe spate, asa ca de acuma trebuie sa avem grija unde o lasam, sa nu o gasim pe sub pat

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

mel_ania05, un bb alaptat natural poate face kk si la 4-5 zile. Eu nu inteleg insa de ce ii dai lapte praf la plimbare...Exista pompite de san (de ex cea de la advent) si e mult mai ok sa-i dai tot laptic de la tine.
apoi shtiam ca orezul strange la burtica bblusii... si oricum nu e cam devreme sa-i dai asa ceva la 3 luni jumatate?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

A, si mai vroiam sa spun ca supozitoarele dau dependenta la bebelusi. Eu zic sa incerci o perioada sa nu-i mai pui

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumim pentru urarile de ieri!

Pisigri, multumim de intrebarea despre sanatatea vulpii. Tot cam asa e... I-am luat LIV, bulinele nu venira desi le-am comandat de cand am vb. (joi) I-am lasat saracul numai "urme fine" de carnitza in orezul ala cu morcov... nu-i prea convine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

La multi ani, Damian Calin, bebe de anncutza
La multi ani, Andreea-Diana, bebe de veron1ca
La multi ani, Radu Mihai, bebe de curea
La multi ani, Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Diana, imi pare tare rau ca nu ai putut si tu sa te relaxezi la curte mai ales ca avea cine sa te ajute putin. Nu vreau sa te superi pe mine, eu in astfel de situatii sunt mai rea, dar cred ca ar trebui sa incerci sa-ti schimbi putin comportamentul, adica i-a incearca tu sa invoci tot felul de scuze cand isi anunta vizita scumpii tai socri si sa nu-si vada nepotu o perioada poate atunci realizeaza cat e de important sa mai stea si ei cu el si poate nu o sa-l mai faca sa planga, iar daca nu o sa-i simta lipsa atunci e pierderea lor.
Acum...spuneti-mi si mie cum sa fac sa-mi dezobijnuiesc puiu sa se mai trezeasca noaptea. De 2 sapt se trezeste aproape la aceiasi ora adica pe la 3.30 in fiecare noapte. O pun sa manance si nu molfaie chiar mananca 10-15 min, iar daca a mancat mai putin inainte de culcare mananca chiar si 30 de min, dupacare avem trezire la 7 si apoi pe la 9.30-10. Restul trezirilor sunt ok dar ce facem cu cea de noaptea ca am inteles ca nu ar trebui sa se mai trezeasca. Ai vostri se mai trezesc?

Nu prea sunt buna de dat sfaturi, ca eu musc din ei cand fac magarii Mai ales daca e vorba de Adela. E drept ca se poarta frumos cu ea, mai rau ma irita cu tot felul de sfaturi care mai de care mai "pricepute"

Referitor la trezitul noaptea... si Adela si-a pastrat obiceiul pe care l-a avut inca din primele zile, adik o masa in jur de ora 3 noaptea (niciodata mai mult, dar nici nu o sare). Nu ma plang, ca mereu adormim repede la loc si nici nu am de gand sa i-o refuz, mai ales ca mananca oricum prea putin (aprox.10min la o masa...) Mai rau e ca dimineata se trezeste la 6 si gata... nu mai dormim... ii arde de vorba. Presupunem ca totul e din cauza caldurii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetele cum mananca bebelusii vostri pe caldura asta...al meu nu prea suge ziua...mai mult doarme. Mananca dimineata si sieara apoi peste zi foarte putin...

Si Adela mananca bine doar dimineata, cat inca e racoare, pe urma... gata... gustarele. Mai rau e ca nici nu prea doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chatonel, Adee, multumim! Adee, si pe mine ma cam calca pe nervi obiceiul asta de a lua fetita in brate, de asta am tot amanat botezul. Era la biserica o fetita de 2 saptamani, sa vezi chin pe ea.Ilinca, eu zic ca Eva va avea ochii albastri. Nu te gandi ca noi nu avem carcotasi care tin mereu sa precizeze ca "o sa se schimbe", dar uite, de ex, fetita Silviei(Silvi8) s-a nascut cu ochii caprui. Si ai ei o sa se schimbe?Leelloo, eu ii dau formula. Noua ni s-a recomandat deja trecerea la Humana 2. M-am uitat in Metro, ca doar acolo am apucat, si nu am vazut decat Humana 2+. Pe cutie scrie ca se da de la 6 luni si in niciun caz mai devreme, iar pe cutia de H1 scrie ca se da pana la 4 luni. Banuiesc ca mai e unul intermediar, cel despre care tu zici ca nu se mai gaseste.Ca si Pisilinca, Eva se plimba in carutul sport lasat la orizontala, pentru ca in landou sta cam ingramadita Monnvas, te-as ajuta cu placere cu pompa, insa a mea a fost imprumutata. Am si dat-o inapoi, ca nu am folosit-o mai deloc.Pisigri, eu sunt fan Grey's Anatomy (si stiu ca si Aris e-a propos, au aparut episoade noi ) si Desperate Housewives.Melania, nici eu nu te pot ajuta cu prea multe sfaturi, dar m-as lua dupa cele spuse de pediatra. Stiu ca bebelusii se adapteaza mai greu la facut kk, pentru ca nu isi pot coordona ft bine muschii si cand simt ca vine kk, ei de fapt se incordeaza si tin in ei. Scuzati detaliile Eu zic sa o lasi vreo 3-4 zile fara supozitor, sa vezi ce se intampla.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Ia uitati fetelor ce avem aici si aici, in special pt Ayla

si o pt toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Revenim si noi! Azi am evaluat pisik, de 3 luni! S-a lungit, caputzul e in skema, din pacate cu greutatea suntem pe la percentila 20... cam banuiam eu... nu a luat decat 400g luna asta si astfel cred ca am ramas singurul bebe din Odisee care nu a "implinit" inca 5kg... Presupunem ca din cauza caldurii mananca asa putin.. si nici de dormit nu doarme ziua mai deloc. De unde sa creasca?

Ma intorc sa citesc si mai revim cu "comentarii".

A! Am zis ca am vazut dragoana super chic?

Nici a mea nu avea 5 kile la 3 luni, abia acum la 4 luni jumate are vreo 5,800.

Mergi la inceput