Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aris..am citit minunata poveste a nasterii tale..ai gasit cuvintele potrivite si parca am fost cu tine in sala..felicitari pt nasterea in zambete! eu am facut cezariana..am povestit si eu la un moment dat operatia si tot ce am simtit in mom in care l-am vazut pe Tudor..frumos si alb..un copil perfect cu un tipat de broscuta! sunt momente de neuitat!!! i-am citit si lui tudor povestea ta..a fost cumintel si a ascultat
felicitari ink o data..mamica curajoasa! poate la bebe nr 2, pot naste si eu natural..cine stie..dar tare imi doresc sa simt si eu ce ai simtit tu

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Floric: rugam schimbati doctor cretin. Multumim. [floare] Si tu ma rog de ce nu dormi cand sforaie tziparu?

Ce de lume lipsa la apel...
Ayla, ne gandim la tine :)
Aris unde s-a ascuns?
lysbeth, ce face ginerica?
pisicagri, cum fu vizita bunicii? ai aruncat-o pe geam?
Shasa, cum e viata in cinci? Cred ca trebuie o organizare mama mama, noi de-abia ne descurcam cand trebe sa merg pe undeva

Am inceput sa impachetez, abia astept sa ajungem in casuta noastra (dupa numai 10 ani de la casatorie, ne-am si cumparat-o)... Prima miscare e sa pun bara de batut covoare in fundu curtii, noroc ca nu-s vecini aproape :) Falitii astia n-au auzit de asa ceva

Ginerica face 3 luni aziMaine merem la masurat si cantarit si un pic de rotarix. Nora noastra cum mai e?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am pus si noi pozici de la botez si aerosoli

http://entertainment.webshots.com/photo/2852901280104125110ttaEIc

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Salutari mamicilor!

Al meu are 3 luni si 2 saptamani, il alaptez la san, iar de la 3 luni ii mai dau suc de mere si de morcovi, dar nu in fiecare zi. Kk nu face la fel, uneori are scaun zilnic, alteori de 2 oari pe zi, cand la 2 zile, iar acum de exemplu nu a facut scaun de 2 zile, dar tot nu ma gandesc sa-i pun supozitor, pentru ca un copil alaptat la san poate avea scaune diferite, atat ca si numar cat ca si consistenta si e normal.

La 3 luni avea 62 cm si 6100 grame si doctorul a zis ca este normal, chiar daca nu e dolofan ( la nastere a avut 3400 si 54 de cm). Este foarte vioi, ii place sa stea doar la verticala ( in brate sau in marsupiu). La plimbare il scot cu scoica, in landou nu mai vrea sa stea.

Novus , avem carucior la fel si am vrut sa te intreb daca la varianta sport ai reusit sa-i montezi copertina, ca eu nu m-am prins inca cum trebuie fixata.

Somnul estee si el diferit, depinde de zi, uneori peste zi are 2 reprize de somn una in jur de 10 dimineata si alta pe la ora 15:30, este cand doarme 2-3 ore, este cand doar 1 ora. Seara adoarme pe la 9, 10, se trezeste cand pe la 3,4 cand pe la 2, mananca apoi la 6 se trezeste din nou, mananca si pana la 8, 9 iar doarme.

De supt suge in jur de 10 minute mai ales acum cand e cald, parca mai putin, dar mai des si eu il alaptez la cerere nu la 3,4 ore cum este recomandat in carti, deoarece laptele de mama se digera mai repede si mai usor si foamea sau setea apare mai des.

Ceai sau apa nu i-am dat, doar sucurile de mar si morcov, chiar daca pana la 6 luni nu ar fi necesar, am zis ca rau nu-i poate face, mai ales ca-l accepta cu placere.

Mamicilor, am o rugaminte, cu ce detergent sa-i spal bavetica si hainutele patate de sucuri, pentru ca nici cu Vanish nu am scos petele de mar si morvoc.

Cate o si un tuturor mamicilor.

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Carla , la ce varsta ai inceput cu suculet de morcov si mar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Isabella si cadourile ei.
Ii place mult in leagan

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haha, andiaroro, exact asa face si Sophiphi de vreo 2 sapt., capatzana ii e prea grea sa o duca peste tot cu ea, dar in schimb isi invarte corpul in jurul propriei axe (in jurul propriului cap) Mai are o schema tare cand "fuge pe loc", cand sta in patutz la carusel, da repede din maini si picioare si in timpul asta scoate si un ras gafait, parca ar fi chiar din fuga

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Sotiorul zice asa: ca defapt ei cred ca danseaza si canta dar nu stiu sa interpreteze corespunzator

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand multumim pt urarile facute bestiocului nostru la implinirea a 3 lunisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..am adormit bebitul..este un scump..m-am pus cu el in pat ca sa-i schimb scutecelul k era marait..am crezut k asta era problema..dar de unde..s-a pus pe o parte si a adormit instant..vroia un fel de aprobare ca sa adoarma..uff..e atat de micut si de scump..ai vostrii adorm asa de unii singuri daca ii lasati in tarc sau in patut?..al meu a adormit asa doar de 2 ori..in rest adoarme cand papa in brate..sau pur si simplu il iau in brate cand e marait si adoarme pe umarul meu..nu stiu cat de bine fac..poate se invata asa..dar..asta e singura solutie care a mers pana acum..vad ca lui defapt ii trebuie doar atentie..si zice..bei..vezi k mi-e somn si adorm..nu mai face atata galagie:P

azi a facut kk bun..asa ii zicem noi..adik mult si galben si normal..k o balega:P..am fost asa fericita! cred ca e bine k am renuntat la chimen si anason..ii dau doar ceai de musetel..bea cam 100 ml pe zi..

am sunat dr sa-i zic k luni venim la vaccinul de 4 luni..si i-am zis k i-am dat cateva lingurite de suc de morcov zilele trecute..si m-a certat..a zis k copii crescuti de ea (adik ingrijiti de ea) diversifica dupa 5 luni daca sunt cu lapte praf..daca sunt alaptati la san dupa 6 luni..voi credeti k am gresit?..nici n-am indraznit sa-i mai zic k i-am dat sapt trecuta suc de mar..de care mi-a zis k este bun impotriva constiparii o alta dr de fam si pediatra..medic de fam (sta departe deaceea nu am luat-o sa-l ingrijeasca pe bebe)..oare de ce difera asa de la un dr la altul tratamentele?

frumoase pozele alina de la botez! sa va creaca mare frumusetea!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei!

LA MULTI ANI Alexandru!

LA MULTI ANI Petru si Nicolae!

Am pus si noi pozele cu Jimmy, hipopotamul roz primit de la Ayla!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Adela Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
I-am luat deja a 4-a carticica colorata. E o serie la Teora cu numere, animale, cifre. E fascinat sa se uite la forme si culori.

Cred ca trebuie sa luam si noi, ca fata mea incepe sa aiba preocupari... nepotrivite... in sensul ca se uita la televizor. Mai sunt bebei cu asemenea pasiuni? E drept ca si eu tin televizorul sa trancane toata ziua... dar nu ma asteptam sa o intereseze. A inceput sa scoat limba la ei (semn de simpatie) si mai e si pe Realitatea... Nu va spun la cine scotea aseara limba...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput