Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 am intrat sa va salut si sa va spun ca am scris povestea neshterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602 daca mai darme bb o sa incerc sa citesc macar ultimile pagini toata gashca si sper ca sunteti bine |
superrrr povestea sarcinii si mai ales a nasterii !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
lysbeth spune:
denisa, si al meu manifesta o fascinatie deosebita pt cutiuta cu imagini miscatoare...Deobicei ma pun in fata lui sa nu se mai uite si cam maraie dar ii trece repede cand ne jucam de-a bicicleta sau cantam.
E mult prea devreme sa fie "intoxicat politic " zic eu. Mai ales ca si eu ma uit pe program de stiri toata ziua, in speta pe antena 3![]()
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth denisa, si al meu manifesta o fascinatie deosebita pt cutiuta cu imagini miscatoare...Deobicei ma pun in fata lui sa nu se mai uite si cam maraie dar ii trece repede cand ne jucam de-a bicicleta sau cantam. E mult prea devreme sa fie "intoxicat politic " zic eu. Mai ales ca si eu ma uit pe program de stiri toata ziua, in speta pe antena 3 Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
si Alexandra vrea sa fie la curent cu toate evenimentele
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Leeloo21 spune:
si tudor se uita la tv..dar noi ne uitam la filme pe hbo..sau pe animal planet..politik nu ne intereseaza..si nici accidentele de prin tara..aseara la 'evenimentul' cu michael jackson..ne-am uitat toti..si el a fost cuminte..probabil a simtit emotia mamei lui..am plans..a fost un artist cum nu cred ca s-a mai intalnit pana acum..rip
s-a trezit micutul..probabil ii este prea cald..noi nu putem face mai putin de 26gr in camera..nici cu ac..cu nimic..uff..acum papa la tati in brate..dar e rupt de oboseala..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
simina_kin spune:

Capitol Nou

21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
mel_ania05 spune:
Bebelusii vostrii cam cate minute papa la san? Nu stiu dk bb se satura pt k adoarme la san cam repede.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Mamica d Clara Maria
(19.03.2009)
mel_ania05 spune:
19.03.2009Buna ziua mamici! Fetita mea a facut azi kk singurica d 2 ori.E pt prima data cand face d 2 ori si mai ales fara supozitor (totusi sper k nu e deranjata, sa dau dintr-una intr-alta).
Moonvas iti multumesc mult k m-ai sfatuit sa mananc fructe.Am mancat ieri piersici si mere si poate asta a ajutat-o. I-am spus sotului sa ia azi si niste caise
Sper k am scapat d si d ac problema. Oricum supozitor nu-i mai pun. Pupici!
Clara - Maria (19.03.2009)