Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am intrat sa va salut si sa va spun ca am scris povestea neshterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602
daca mai darme bb o sa incerc sa citesc macar ultimile pagini
toata gashca si sper ca sunteti bine

superrrr povestea sarcinii si mai ales a nasterii !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

denisa, si al meu manifesta o fascinatie deosebita pt cutiuta cu imagini miscatoare...Deobicei ma pun in fata lui sa nu se mai uite si cam maraie dar ii trece repede cand ne jucam de-a bicicleta sau cantam.
E mult prea devreme sa fie "intoxicat politic " zic eu. Mai ales ca si eu ma uit pe program de stiri toata ziua, in speta pe antena 3

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

denisa, si al meu manifesta o fascinatie deosebita pt cutiuta cu imagini miscatoare...Deobicei ma pun in fata lui sa nu se mai uite si cam maraie dar ii trece repede cand ne jucam de-a bicicleta sau cantam.
E mult prea devreme sa fie "intoxicat politic " zic eu. Mai ales ca si eu ma uit pe program de stiri toata ziua, in speta pe antena 3

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

si Alexandra vrea sa fie la curent cu toate evenimentele

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si tudor se uita la tv..dar noi ne uitam la filme pe hbo..sau pe animal planet..politik nu ne intereseaza..si nici accidentele de prin tara..aseara la 'evenimentul' cu michael jackson..ne-am uitat toti..si el a fost cuminte..probabil a simtit emotia mamei lui..am plans..a fost un artist cum nu cred ca s-a mai intalnit pana acum..rip

s-a trezit micutul..probabil ii este prea cald..noi nu putem face mai putin de 26gr in camera..nici cu ac..cu nimic..uff..acum papa la tati in brate..dar e rupt de oboseala..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_ania05 spune:

Bebelusii vostrii cam cate minute papa la san? Nu stiu dk bb se satura pt k adoarme la san cam repede.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Mamica d Clara Maria
(19.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_ania05 spune:

19.03.2009Buna ziua mamici! Fetita mea a facut azi kk singurica d 2 ori.E pt prima data cand face d 2 ori si mai ales fara supozitor (totusi sper k nu e deranjata, sa dau dintr-una intr-alta).

Moonvas iti multumesc mult k m-ai sfatuit sa mananc fructe.Am mancat ieri piersici si mere si poate asta a ajutat-o. I-am spus sotului sa ia azi si niste caise Sper k am scapat d si d ac problema. Oricum supozitor nu-i mai pun. Pupici!

Clara - Maria (19.03.2009)

Mergi la inceput