Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 18
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie monica mea face kk verde si galben vi se intimpla si voua? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
dap, si la noi la fel am inteles ca la bb alaptati este ok
pot fi mai multe culori (cred ca depinde de alimentatia mamei
)Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:

LA MULTE LUNI SI ANI DAMIAN CODRUT ANDREI,ALEXANDRU, PETRU SI NICOLAE SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Gina2008 spune:
Buna fetelor
Nu ati mai auzit de noi de cateva luni. Speram ca nu ne-ati uitat si ca va amintiti de noi. Eu am avut o perioada super nasoala. M-am mutat din Baneasa in Drumul Taberei, la mama. Stam inghesuiti, in 2 camere doar, dar nu am avut alta solutie. Trebuia sa ma intorc la serviciu si nu aveam cu cine lasa copilul. Inca nu m-am acomodat, dar imi dau seama ca nu am ce face. Bebe s-a acomodat destul de repede. Am si incercat sa refac camera lui, dar de data asta doar intr-un coltisor de camera.
Am reinceput si serviciul de luni. Off... ce greu imi e dimineata cand plec si ma despart de Calin al meu.
Tot imi spun ca o sa treaca si asta si ca macar bine ca il las cu mama care il dragaleste exact ca mine. Ce ma faceam daca il lasam cu o straina?
Calin a facut 4 luni pe 3 iulie - multumim de urari, sa va traiasca si voua bebelusii. I-am facut vaccinelul de 4 lunisoare. N-a zis nici pas. Se intoarce si "ara" patul de imi sta inima cateodata. Azi dimineata l-am gasit pe burta, intr-un colt al patului.
Isi incordeaza burtica sa se ridice in fund. Are MASELUTE. Am observat vreo 4 "bilutze" albe in guritza lui si cand a venit pediatra mi-a confirmat: copilului meu i-au iesit intai maselele.
si cica urmeaza si dintisorii de jos cat de curand. Are 7200 grame si 66 cm. E vesel si gongane toata ziua. Nu mai are colici de vreo luna de zile. In schimb a fost super marait si agitat vreo luna de zile. Asta din cauza ca se lupta cu maselele. Va auzeam pe voi ca nu va explicati de ce sunt maraiti... din cauza asta. Mugurii dentari sparg gingiile si asta le taie si pofta de mancare, sunt mai agitati, si plang dar nu tare ca la colici si genul "marait".
Am inceput cu supica (zeama deocamdata) de legume. Si din a treia zi, cand vedea lingurita deschidea gurita. Dar abia dupa o saptamana a invatat sa inghita... in primele 3-4 zile sufla si imprastia toata supa...
I-am luat deja a 4-a carticica colorata. E o serie la Teora cu numere, animale, cifre. E fascinat sa se uite la forme si culori.
Hai ca m-am intins, dar nu v-am mai scris demult.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm)
Gina2008 spune:
A, vroiam sa va intreb ceva. Mai e vreo mamica care are inca burtica? A mea a scazut ceva in prima luna dupa nastere si de atunci nimic. Si acum arat de parca as fi gravida in 5-6 luni. E destul de mare. E adevarat ca dimineata, cand ma trezesc, e mai micutza. Dar spre seara sau daca beau apa multa si mananc, ma balonez, si arat ca o gravida. Iar de slabit, am -13 kg fata de cand eram gravida.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm)
doranna spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Am gasit 2 filmulete pe youtube ...da le vreau pe alea 3 ![]() ![]() si nu apar![]() http://www.youtube.com/watch?v=X4gA-0sOCVA http://www.youtube.com/watch?v=jM9X8mVEh68 ![]() 21+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
simina, le am eu dar sunt ff mari, peste 10Mb si nu le pot atasa la un mail; daca iti vine vreo idee, da-mi PM
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23 martie 2009)Poze
simina_kin spune:
Doranna ai PM

21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
aris26 spune:
am intrat sa va salut si sa va spun ca am scris povestea neshterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602
daca mai darme bb o sa incerc sa citesc macar ultimile pagini
toata gashca si sper ca sunteti bine
alina.n spune:
Gina da si eu am ramas cu burtica desi am slabit la greutatea de dinainte de sarcina...nu stiu daa va scade burtica cum o aveam inainte
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aris26 spune:
am patit-o si noi,pediatra a zis ca sunt secretii biliare..ceva nu ia priit...nu s-a digerat cum trebuie. in mod normal nu e chiar ok dar eu am facut coprocultura la un kk verde verde si nu a avut nimic. daca nu sunt alte semne gen sange,glera,scaune dese si lichide si verdele a fost doar un episod trecator atunci in mod normal e ok.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
dap, si la noi la fel am inteles ca la bb alaptati este ok pot fi mai multe culori (cred ca depinde de alimentatia mamei )Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui Floric Neata mamici cu pitici! Am fost in mare stres ieri pt faza vaccin, dar am scapat usor cu o amanare. Ca cica a fost o problema cu productia acestui vaccin de 4 luni si abia a intrat in tara si abia pe sapt vvitoare se va distribui. Asa ca intindem stresul pana pe 22 iulie. Dar avem vesti din cele mai bune...6400 gr, 63 cm, torace 42 cm, cap 41 cm. Hei si cand te gandesti de unde am plecat... Apropo, voi de care apa dati bebeilor, ca am citit ca le dati apa apa nu ceai??????? Eu oricum fac ceai in fiecare zi ca sa am ce face ca oricum mai mult de 3 -4 lingurite nu reusesc sa ii dau. Si inca ceva al meu nu bea cu biberonul. Am avut unul cu tetina de silicon si mai il pacaleam, dar l-am spart, acum am unul cu tetina de cauciuc cu valva anticolici cae are o forma cam nenaturala dupa parerea mea. Eu banuiesc ca de aici se trage refuzul biberonului. Zic si eu... Dupa ce ieri dimineata l-am laudat ca e baiat gigea si nu mai plange, a urlat asera dupa ce am fost la dr de mi-a venit sa il arunc din brate, fara nici un regret, credeti-ma. Am incercat toate posibilitatile de a-l calma, i-am dat sa manance, i-am dat ceai, l-am leganat, l-am gadilat, orice....el in gura mare de lenisa de plans. V-ati confruntat si voi cu treburi d-astea??????????? Ca daca se mai intampla odata nu stiu ce fac cu el. Nici cand avea colicii cei mari nu facea asa. Efectiv imi sarea din brate si se invinetea de plans. De azi pleca tati o sapt si iar vom fi doar noi 2 singurei, doar ce se obisnuise cu el prin casa. Raru, tziparul lui mami |
Floric noi am patit asa. S-a rezolvat super simplu: l-am pus in patutul lui udne a plans 2-3 minute si s-a culcat. Plangea pur si simplu pt ca vroia sa fie lasat in pace
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)