Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dienutza, imi pare f. rau ca deja va luptati cu dureei de burtica si nopti nedormite. Poate e doar o perioada de acomodare.

Siacob, o dulcica Beatriced. De ce sa nu o alinti ?

Sunt tare curioasa cum va fi Vladimir. Il tin in brate de cate ori am timp si de multe ori doarme la mine in brate. Pe Maria nu am tinut-o ca ea era asa de cumintica si dormea linistita in patut (toata lumea imi spunea sa nu o alint, ca s einvata in brate ), Stefan a stat agatat de gatul meu pana la doi ani , de voie de nevoie l-am tinut in brate si zi si noapte ca urla instant daca il lasam jos. Pe Vladimir il tin doar de drag . Pana la urma cat o sa dureze ?

Am mai pus si eu cateva poze aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Iulie#

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Hera, acum am citit ca si voi va chinuiti cu colicii. E greu, stiu ce insemana sa te trezesti chiauna, in toiul noptiii de n ori, sa adormi cu copilul plangand in brate ... eu eram sa il scap de cateva ori pe Stefan din brate. O s atreaca perioada asta, dar pentru unele mamici si bebeii lor e mai usor, altii sufera mai mult.

Mergi la inceput

Motana, eu am trecut prin doua epiziotomii si o mica ruptura. La prima nastere am avut niste dureri crunte. a doua zi dupa nastere spuneam ca nu mai imi trebuie un copil, dar nu din cauza nasterii ci a durerilor de dupa epiziotomie . La a doua nastere am avut o taietura mai mica, durerile au fost suportabile, m-am miscat mult mai bine si mi-am revenit repede. Iar acum, am doar un fir si nu m-a deranjat absolut deloc. Bine, mi-a spus d ela inceput medicul ca nu a fost o ruptura mica, mica, a plesnit pielea si putea chiar sa nu ma coasa deloc, dar a considerat ca e mai bine asa, ca altfel ma ustura mai mult.

Asa ca probabil ca si in privinta epiziotomiei/rupturilor nu exista o regula generala si depinde ce foarte multi factori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, la clinica pt bb cate randuri de haine imi trebuie? 1/zi e suficient? Ce mai trebuie pt bb: creme, sampon, bepanthen...?
Cu mii de scuze ma prezint si eu cu un La multi ani intarziat pentru Maria, mi-am adus aminte de ziua ei, dar ...neuronu' gravidu'! Acum am vazut pozele cu voi...

Alina tu te vaiti ca ploua de multe zile, iar eu ma bucur ca azi am vazut ploaie in cartierul meu! Parca s-a curatat aerul!

Dragelor, pe mine ma doare ff tare burta in zona buricului, de fapt am o senzatie de piele iritata, parca e arsa....s-a intins la maxim, nu-i asa?! Nu se vad vergeturi, dau cu crema, sper sa nu crape pana la sf!
Am fost azi si mi-am luat rezultatele analizelor, ca niciodata au iesit bine (atat cat se poate spune). Imi tin sub control ficatul, tiroida; iar la urina totul e ok. Imi faceam griji, la cat merg la baie, plus senzatia de dupa urinat...ma asteptam la vreo infectie.
Numa ca am primit indicatii pretioase ca se umfla picioarele, ceva inevitabil, nu-i asa?! In afara de absenta sarii, ce as putea face?

La capitolul , mda se pare ca sperma contine ceva urme de oxitocina, eu asa intelesesem candva. Deci, nu zgaltzaiala ajuta la declansare, ci sperma!

Adrianafedorca, tu chiar vrei sa lasi totul luna!? Pana revii de la spital tot se va mai deranja una-alta! Pana maine la ora 15-16 sa nu papi nimik? Wow, dar nu stiu cum as rezista, poate sa am ceva ff important de facut, ceva sa ma distraga total!
Eu, dimineatza mananc pepene rosu, de sete, de cald, iar dupa 1-2 ore imi bat lingurile in stomac, tre sa bag ceva consistent. SPer s arezisti cu brio!

Hai, ca m-am lungit....

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Crix, eu am avut vreo 5 schimburi . Teoretic ajunge unul pe zi, dar am luat si maneca scurta si lunga, plus ca mai ales bbii baietei au un talent extraordinar sa se ude in timp ce ii schimbi .

Au ei pt. bb si sampon si crema pentru fundulet marca Bubchen. Eu am avut crema de fundulet Sudocream, dar puteams a o folosesc foarte bine pe a lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Crixia trebuie sa las totul luna ca altfel nu stau linistita, oriucum stiu ca in bucatarie o sa gasec jaf, sotul meu nu face nimic, deh asa l-am invatat asa il am, dar macar in dormitor si sufra sa fie curatenie
m-am intors acum de la cumparaturi de carucior, am fost l amagazinul chicco si am luat Little way, de care sunt tare incantata, e super supre misto, e foarte usor si se impinge cu un dejet, se lasa la orizontala , e rosuu, mi-e asa de drag de nu mai pot, are husa de ploaie si de iarna, este exact cum mi-am dorit, aia astept sa ies cu bubulina afara, cred ca daca ies vineri din spital sambata sunt in parc

si ca sa bagam pe tati la cheltuieli am luat siun sterilizator ca era la promotie cica, electric la 130 lei, e un model simplu dar e bun decat sa stau sa fierb la biberoane

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor,

M-ati speriat rau cu testul asta Guthrie. Nu inteleg de ce nu suntem informate. Eu am vazut cand am ajuns acasa ca puiul meu are un plasture pe talpita, si am presupus ca au luat sange dar credeam ca sunt niste analize de rutina. Dar vad ca e serioasa treaba cu testul asta. Ce ma enervez ca nu mi s-a spus nimic...Inteleg ca daca nu primesc nimic acasa, e ok? Adica dupa ce nu te informeaza nimeni legat de acest test, macar au bunul simt sa iti trimita rezultatul in cazul in care e prost...asa, ca sa te ia ca din oala....Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

euphoria, la ce spital ai nascut? noua la municipal ne-au explicat ca e o analiza pentru o boala rara si ca in cazul in care iese prost vom fi informate prin posta. asta acum 3 ani.
ar fi trebuit sa fie si ei mai pusi la punct in privinta asta.

giova, bine ca ati plecat acasa!

cornelia, e dulce foc Vladimir!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

au mai ramas si la noi 2 saptamani dupa UM. acum sa vedem ce ne-o zice doctorita maine, dupa eco.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cornelia ai o familie reusita ,o fetita foarte gingasa si doi cavaleri ,iar poza cu Vladimir cand doarme e super.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 37+ Larisa Gabriela
AMR O SAPTAMANA !

Mergi la inceput