Mamici de zmeurici de iulie-august (68)
Raspunsuri - Pagina 7

Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Hera01 am 2 nopti de cand dorm numai cate o ora pe noapte,cel putin aseara a fost groaznic,a plans de la 12 pana la 5 dimineata continuu,deja nu mai rezistam,se vede ca il doare burtica,a fost sotul meu la farmacie si ia dat niste sirop si un ceai de colici,sa vedem diseara daca functioneaza,acum doarme de la 5 ca un mielusel,se trezeste mananca si adoarme imediat.Ma gandeam ca sa fac rost de Infacol,dar vad ca la tine nu da rezultate.
Asa ca viitoarelor mamici mai bucurati-va de cate zile de liniste si dormiti cat de mult puteti.
Motana eu una m-am refacut foarte repede,nu mai am nici un fel de problema,mi-au dat doar 2 pastile pentru dureri,mai greu e in prima zi pana te dai jos din pat .
Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI

adrianafedorca spune:
Dienuta imi pare tare rau ca bebe are colici si nu va lasa sa va odihniti, poate ii trec sau macar se mai amelioreaza de la siropel si ceai, tu bei ceaiuri ? bea si tu ceai de colici de care-i dai lui
eu am baut ceai de chimen , anason si fenicul si Cezar n-a avut colici , dar tragea niste vanturi de ne rupea, toata noaptea parca era mitraliera la kuruletul lui
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+
Anastasia Ioana
AMR 1 zi
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

adrianafedorca spune:
eu acum am terminat treaba prin casa , e bec , mai am de calcat un munte si nu ma las pana nu le termin ca n-am chef sa calc cand ma intorc din spital
acum ma duc sa cumpar carucior , sper sa fie ok si sa-mi placa , m-am decis la ala sport de la chicco , FUEGO
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+
Anastasia Ioana
AMR 1 zi
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

ivanoiuadela9 spune:
Ales@Sara atunci sa ma pun serios pe treaba nu ?
Cu toate ca burtica nu mi-a coborat deloc in jos si ma gandeam ca de acum incolo sa intrerupem de tot .
Adela 38 + - Maria- Luiza 18.06.20020

anemona27 spune:
Eu m-am apucat de curatenie,am terminat un etaj,mai am unul.Am luat o pauza sa vad ce se mai aude pe aici,credeam ca a mai aparut vreo zmeurica.Cred ca diseara il conving si eu pe sot la39+
Alex

siacob spune:
Buna,
Ne aratam si noi
In primul rand vrem sa felicitam pe proaspetele mamici si zmeurelele lor. Sa fie sanatoase si sa vina repede acasa!
In sfarsit am postat cateva pozici cu zmeurica noastra:
http://picasaweb.google.ro/stef.iacob/Beatrice#
Despre noi va spunem ca avem colici din spital inca si luam Infacol care pana acum e ok. Durerile de burtica nu dispar si ne framantam foarte tare dar nu suntem plangacioase.
De furia laptelui am scapat, slava Domnului. In prima zi in care am simtit ca se intaresc un pic sanii am folosit pompita si nu am avut nicio problema.
Cu papatul suntem cam lenese, noapte trebuie sa muncesc din greu sa trezesc pe bebe sa pape, dormim destul de mult si incepem sa scapam si de icter.
Vreau sa va spun ca toate lucrurile pe care le-am avut in bagaj de la schimburi de bebe la creme, absolut tot am folosit pe parcursul sederii in spital.
Pentru fetele care vor naste la spitalul Universitar, chiar trebuie sa aveti cateva randuri de hainute, sampon pt spalat, ulei de corp, bepanthen si garmastan. Sunt foarte utile din primul moment pentru ca aduc bebei langa mamici la cateva ore dupa nastere.
Pupici, mai revenim 36+
Beatrice

ivanoiuadela9 spune:
Siacob e o scumpete de fetita parca e un mic ingeras sa ti traiasca si sa te bucuri de ea .

pooh spune:
Siacob,sa va traiasca,e dulcica-foc!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

hera01 spune:
va multumesc ptr sfaturi, ziua doarme binsor chiar numai moaptea ne da desteptarea , dupa ce i-am dat sa manance si i-am schimbat scutecul(nu neaparat in ordinea asta) adoarme un pic si pe urma gata , ochii cat cepele si urla cat al tin plamanii .Ma consolez cu gandul ca mai toti le-am facut asa la parintii nostri si ca si ei au supravetuit si nici pe la vecini in gradina nu m-au ''pierdut''
.
Problema este ca dimineata cand esti chiauna de somn si mai ai si o imputita de gripa de nu mai trece de vreo 2 spt si un nou nascut care plange non/stop ati vine sa o iei la fuga si sa nu te mai opresti.
o zi buna