Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza, si pupici pe burtici !

Eu iar vin tarziu. Daca nu mai dorm noaptea, macar ma trezesc tarziu.

La fel ca pana acum, ma trezesc la 2, la 3, la 4 deja nu mai am somn si ma mananca tot corpul. Apoi adorm pe la 5 si dorm pana la 10. Se pare ca deja am prg. Oare asa o sa fie si cu bebe?. E ca un training ptr mine .

Azi am ceva lucruri de facut azi, deci ziua imi va trece repede. Tre sa imi spal masina, care este un dezastru, sa fac copii dupa acte ptr spital, sa ma duc la farmacie sa imi mai iau creme de bubite, si va trebui sa ajung prin mall ca sa ii iau un cadou cumnatei mele, ca e ziua ei in wee. Iar pe seara ma apuc de teme de vacanta cu nepoata mea. Deci va fi usor azi. Pacat ca este foarte cald afara.

In nesomnul meu de azinoapte ma gandeam ca daca il nasc pe bebe mai devreme, este posibil sa iasa rac, nu? Eu il stiam leut...

Giova, imi pare rau ptr hemoroizi. Prin luna a 5s am avut si eu o forma urata, f dureroasa, mai aveam un pic si plangeam cand ma asezam sau ma ridicam, si mergeam de parca aveam un bat infipt. Si m-am dus la farmacia naturista, unde o dna de acolo mi-a recomandat, stiind ca sunt gravida, crema Hemosan, pe baza de plante, care a fcaut miracole ptr mine. In numai 2 zile se retrasese de tot, si nu mai aveam nimic. De cate ori prindeam pe zi, ma curatam bine cu servetele intime si dadeam cu ea si a facut miracole. Chiar am bagat-o in bagajul de spital sa o am cu mine. Ti-o recomand din suflet.

Plec la trebri!

Va

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh tu ce faci? nu vrea bebe a iasa?
eu una abia mai rezist, nu mai pot si gata vreau sa treaca mai repede ziua de azi si aia de maine
eu azi mi-am propus sa bag la ghizdan de toate, ca maine n-am voi nici apa , cum rezist eu pana la 4 si ceva fara apa?

azi o sa pap niste spaghete cu sos de smantana si parmezan muuult , pepene rosu si nectarine si diseara cred ca bag si o pizza daca mai intra dar trebe s aintre ca s atina de foame pana maine de fapt pana miercuri, ca abia miercuri o s amai pap si eu ceva ..mama ce-o sa mai slabesc
ma duc sa halesc pepene sa ma racoresc

sunt curioasa maine cate zmeurele se coc?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

mqqm felicitari pt bebel
andreea felicitari

azi am fost la doctor,monitorizeaza mereu bebelul de cate ori merg la control,oare asa trebuie?
si mereu se uita jos acolo ,si nu imi place ,m-ai ales ca m-ai este si un practicant,si explicandui baga degetelul acolo.ce naspa e senzatia.
bebele are 3200 deocamdata,si mi s-a spus ca de azi incolo pot naste oricand,doar ca colul meu este foarte inchis si se pare ca o sa m-ai am de tras,pana va iesi si zmeurica al meu.
m-am apucat de mers pe jos,poate poate se deschide colul si nasc si eu m-ai repede,ca tare dor imi e de prichindel.
eu chiar nu am contractii deloc,nici dinalea nedureroase,doar ca s emsica asta micu si se m-ai contracta uterul dar nu e cine stie ce,am mereu burtica moale.
ma uitam la ecograf si placenta era cam creata,doctorul meu nu imi spune ce grad are ,doar in caz de e ceva grav,doar ca e bine,il masoara si pa, la revedere ,ne vedem data viitoare
.
ma dispera,am iar candida,iar imi baga pastilute jos acolo
,ce nu imi place,bleah.
va pup pe toate mamiciile si burticiile.

37
leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun venit Alexandra Maria!!!!
Felicitari AndreeaC!!!!

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,stau in varful patului,ma uit la un film,ma tot gandesc ce sa pap si astept sa nasc..... Bun program,nu-i asa?Hai ca tu stii macar un lucru.....maine o sa-ti vezi zmeuricaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, as zice ca in loc sa stai degeaba in varful patului mai bine ai si sa vezi cum vine Balasz.

Sunt curioasa si eu cate zmeurici apar maine.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

Felicitari,Andreea_C!Bine-ai-venit,Alexandra Maria!

Eu cred ca fac depresie.Sunt cel putin 3-4 saptamini de cind ploua zilnic,ploi torentiale.Nu va zic cum ploua acum de dimineata si mie imi vine numai sa dorm.

Alinutza,ce figura esti!Sotul meu e nordic,vinjos,baiat destept dar nu e blond ,e saten inchis insa are ochii albastri.Hm,eu nici nu stiu cum imi doresc sa fie fiu-miu...eventual viteaz ca Stefan cel Mare .Si daca e sa ma gindesc ce sa-i doreasca ursitoarele,eu as vrea sa fie medic si sotul meu l-ar vrea bagat in matematici si fizici .

Mamicile cu fetite mai mari:Pooh,Cornelia,Crixia interesant ce ziceti voi cu vazutul lui bebe,si eu mi-am facut o strategie intreaga cum as vrea sa fie,sper doar sa-mi iasa.Cind il va vedea prima data,sper sa ni-l aduca asistenta de la camera de bebelusi iar cind mergem acasa,cu siguranta il va duce sotul.
Acum de cadou,fiica-mea e deja prea mare sa-i zic si chiar sa creada ca i-l aduce bebe .Vreau sa-i cumpar pina atunci o lenjerie cu ponei,stiu ca asta isi doreste.

Herra,daca te tin puterile,impacheteaza-l pe bebe in carucior si mergeti la plimbare.Banuiesc ca si in Olanda e racoros ca aici si aerul il linisteste,adoarme,numai zic de mersul caruciorului.Oh,nici fiica-mea nu dormea in primele sapt,nu plingea doar ca se foia,se scincea si plimbarea era sigura chiar daca eu eram rupta de somn.

Giova,ce fain ca mergeti acasa!Acomodare placuta si fara stress!

Revin...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

pt toate mamicile care isi tin zmeureii si zmeuricile deja in brate.Felicitari,si sa aveti parte numai de clipe frumoase si minunate impreuna
noi am intrat in sapt 36,am fost si dupa kitul pt celule stem,acum poate veni bebelina cand o vrea,ca desi bagajul inca nu e gata,eu vroiam kitul sa il stiu acasa.Pt bagaj mi-am cumparat numai tampoane de la Seni,par a fi ok,chiar,voi ati mai luat careva deastea?Maine cand mergem la cumparaturi iau si pempilici mici mici,servetele am ca noi luam mega pack de 4 pachete o data,hainite am dar mai cumpar ca nu ma rabd ,dimineata merg dupa rez analizelor de vineri,sper sa fie ok,si sa vb si cu dr de rezerva.Si incet incet ne apropiem si noi de finish,abia astept sa o vad si eu pe bembelina mica,sa vad cu cine seamana,ca fratiorii ei zici ca sunt de imprumut,tero Alex e blooond cu ochii albastrii si pielea albaaaaaaaa,iar saratzina e satena inchis(a fost bruneta bruneta la nastere),cu ochii capri aproape negrii si pielicica creola.Am zis ca Daria va fi roscata cu ochii verzi .
Eu nu prea am pofta de mancare,as manca non stop eclere cu frisca,in we asta am bagat cate 4/zi,acum mai am 2 in frigider dar sunt cu cioco si nu prea imi plac,dar daca nu e calu' e bun si magaru' pana deseara cand tati se prezinta cu pachetooiul de la cofetarie
Gata pauza,merg sa prajesc niste snitele pe cand se trezeste d-soricica ca cere carneeeeee,si eu nu am numai supa de rosii cu taitei deocamdata,si sa snitele nu am papat de vreo luna.
Pupici la burtici si mamici

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

36sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

FELICITARI ANDREEA C - BINE AI VENIT PRINTRE NOI ZMEURICA ALEXANDRA MARIA
Credeti ca daca facem vine bb mai repede ??? La mine nu are efect cu toate ca sotul ar vrea sa se nasca maine de ziua lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

FELICITARI ANDREEA C - BINE AI VENIT PRINTRE NOI ZMEURICA ALEXANDRA MARIA
Credeti ca daca facem vine bb mai repede ??? La mine nu are efect cu toate ca sotul ar vrea sa se nasca maine de ziua lui .

daca facti fara "caciulita" e posibil sa vina mai repede si mai usor........stiu ce vb

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

36sapt+

Mergi la inceput