Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hello si de la noi

vad ca s-au mai copt niste zmeurele

Felicitari pentru grasunel mQQm, s ava traiasca sa fie sanatos
Felicitari AndreeaC pt printesica s ava traiasca sa fie sanatoasa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 3 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Felicitari mQQm,felicitari Andreea pt zmeurici,sa fie sanatosi si frumosi.
Si eu am incercat sa mai scriu aseara si am pierdut mesajele,nu mergea situl.
Eu ieri am fost toata ziua afara,si aseara ma incercau niste dureri,asteptam sa fie regulate,dar pana la urma dupa un nospa m-au lasat.Maine merg la doctor si sper sa ma opreasca in spital.

Giova ma bucur ca ne impartasesti toate experientele tale in amanunt,sa stim si noi cu ce ne putem confrunta.Ma bucur ca azi esti mai bine si va lasa acasa.
toate mamicile

39+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,eu i-am cumparat o pompita clasica,tip para sau cum se numeste????Sper sa fie mai ok de data asta,Timea tare mult s-a chinuit si a plans cand foloseam pompitele de nasuc,paradoxal,cu batista bebelusului n-am avut probleme,s-a acomodat super cu ea......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Giova,si bb al meu o va astepta pe Timea cu o jucarie......fata mea isi doreste de vreo 2 luni o papusa roz,am tot aburit-o si nu i-am cumparat,tocmai ca s-o primeasca cadou de la Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

noi inca acasa, maine la 3,30 tb sa fim la spital, mai nasol o sa- fie ca nu tb s apap animic ...Doamne eu tot la mancare ma gandesc... cred ca de frica...mi-a intrat si mie morcovelul, abia astept sa treaca ziua de maine sper sa fie bine totul

ieri si azi am facut si eu curatenie , am montat patutul bubulinei , totul e gata in afara de carucior, v-am zis eu ca nasc si tot nu apuc sa cupar carucior, poate am timp maine sa trec pe la magazinul chicco sa ma uit la cel sport, daca nu o s aluam dupa nastere, orcum primele 3-4 zile satu in casa

_
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai venit pe lume pepitel!!! Felicitari mami mQQm! Te asteptam sa ne spui daca pana la urma nu ai nascut acasa

Felicitari AndreeaC! Bine ai venit pe luma Alexandra Maria!

Giova, cel mai bine e acasa! E adevarat ca as mai vrea acum inca o zi de vacanta la maternitate , dar e mai palpitant in mijlocul familiei .

Bine ca au trecut si durerile crunte de la hemoroizi. In a doua - a treia zi am avut si eu probleme cu un urat din asta si am zis ca ma urc pe pereti. M-am dat de doua ori cu o crema (nici nu stiu cu ce ) si mi-am revenit. Imi era ciuda, scapasem fara taietura, nu aveam alte dureri dar ma seca hemoroidul .

Icmanu, iti tinem pumnii!

Noi suntem cam la fel, adica mai putin mancaciosi (el, ca despre mine nu as spune asta ). E in continuare cumintel, exceptand o repriza pe zi de plans de durere de burtica . A inceput deja sa stea mai mult timp treaz si urmareste pentru putin timp cate o jucarie. Zareste si caruselul din cand in cand .

Aseara am iesit in formatie completa in parc in Eforie Sud. Am avut super bb. A dormit si a zambacit. I-a placut .

Maine vreau sa merg cu el la doctor, ca vad ca nici o sansa sa imi vina pediatra acasa . Nu mai stiu cine intreba d epediatri in Constanta. Noi mergem de cand s-a nascut Maria la dr. Munteanu. E un medic f. bun, la noi nu a dat-o niciodata in bara cu diagnosticele, nu se repede la antibiotice (Maria cred ca a primit pana acum de vreo 3 ori, Stefanul un pic mai mult ca el e mai sensibilos). Dar de cand e medic de familie e f. aglomerata si nu mai e asa de disponibila. Pe de alta parte, mie mi-a raspuns mereu la telefon, dar nici nu am sunat-o la ore nepotrivite. Pentru situatii de urgenta, in spital am apelat la dr. Fasie, de care sunt f. multumita.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Scriu de mai mult de o ora la mesajul dinainte, cu o mie de intreruperi .

Crix, asa e, e indicat sa nu vina mama cu bb in brate. Eu am evitat asta si data trecut asi acum. Mami imbratiseaza fratele mai mare, iar tati tine cosuletul cu bb. La maternitate, am avut iar grija ca atunci cand intra ei in camera, bb sa fie la el in patut. Bine, asta nu iti garanteaza succesul .

Pooh, e bine ca te-ai gandit ca bb sa vina cu un cadou pt. surioara. De data asta, noi am trecut peste, pentru ca am uitat sa pregatesc ceva dinainte.

Motana, eu am folosit o pompita normala, tip para (de la Nuk). Acum am una de la Tigex, ca un acordeon, dar habar nu am daca e buna sau nu, nu am avut nevoie de ea.

Adriana, tinem pumnii pt. maine. Uite ca m-am inselat si beblina asteapta cuminte data de 07.07. .

Mergi la inceput

Motana eu la Cezar am avut o pompita de nas de la chicco din aia tip para dar nu am reusit deloc sa scot ceva cu ea, ma chinuiam tare si pe bebe la fel
aia care ai pus tu linkul e cu baterii cred, stiu ca au avut cateva prietene si ziceau ca e ok, dar mai mult nu stiu ca n-am avut

Cornelia stai ca mai e si ziua de azi , sper sa stea cumintica tostusi

Giova sper sa ajungeti cat mai repede acasa cu bine

_
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Tot eu.

Va spuneam ca bb doarme foarte bine noaptea. Asta nu inseaman ca dorm si eu. Am un bb mai mare, de 4 ani, care, dupa cum ma asteptam, a inceput sa se trezeasca si mai des acum. Se plimba de nu stiu cate ori pe noapte intre camere, vine la noi in pat, unde se foieste non stop. El la 7 se trezeste fresh, eu atunci as tot dormi . Sper sa se acomodeze in rolul de fratior mijlociu (care e cel mai ingrat , ca nu e nici cel mare, care are atatea avantaje, care conduce etc, nici cel mic, mereu alintatul familiei). Si puiul meu mijlociu e un sensibilos si un iubitor, dar care ne face nervii franjuri .

Mergi la inceput

Adriana,mai ai asa de putin!!!!Te cred ca ai o problema cu morcovul......Si mie mi-e foame,acum ma gandesc sa-mi comand o pizza(vreau sa ma bag la un film) sau sa-l conving pe al meu sa iesim seara la o terasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput