--> --> -->

Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Andreea c!

Sa traiasca zmeurica Alexandra Maria!

Te asteptam sa ne povestesti cum a fost, cum te simti, speram ca bine si cum arata puiuta mica!

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

AndreeaC, felicitari!!! Refacere rapida. Sa-ti traiasca Alexandra, sa fie sanatoasa si cumintica.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

pooh, nu am mai mers la Cluj. Dr. m-a chemat azi sa ma interneze dar m-am hotarat sa nu mai merg. Stau acasa si astept, o sa vad eu cum va fi ... Nu-mi surade deloc ideea sa stau acolo in spital nu stiu cat, mai ales ca momentan chiar nu mai am dureri. O sa vad, sper sa fi hotarat bine. Si daca ma apuca si consider ca nu ajung la Cluj, raman aici in Alba si asta este. M-am saturat, ca atat m-am stresat pe tema asta de mai mult rau am facut.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza
Andreea_c FELICITARI, sa va traiasca zmeurica si sa fie sanatoasa!!!
Icmanu bafta multa la dr azi!Sa ne tii la curent
La mine vad ca fetita mea inca nu vrea sa iasa...poimaine implinim 39 sapt si ea nici un semn...azi il sun pe dr sa vedem exact cand facem cezariana....dc aude ca ma simt bine poate mai amana, desi nu mai am rabdareee

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

icmanu bafta la dr. azi. sa ne anunti si pe noi. totul va fii bine.
Micaalsa stai linistita, nu te mai stresa. nu ajungi la cluj, ajungi in Alba....si eu m-am stresat ca nu e dr., si a venit bb pe lume cu altul, recomandat, dar necunoscut de mine. un stres in plus.
pooh tu nimic, nimic?
hera nu te pot ajuta. poate ajuta sfatul dat de Micaalsa.

Noi asteptam sa se deschida biroul de externari la ora 13. bb e inregisdtrat, are certificat.....
parca nu mai am rabdare...astept sa se trezeasca la 12 sa pape, sa-mi faca si mie ultima doza de antibiotic....sa ne schimbam si via...acasa.
pana atunci bantui pe net, beau capuccino...nu am stare defel.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Off, Giova, asteptarea asta!! Curand veti fi acasa, liniste, cuibul vostru! Marco vine si el la externare!?

Eu am o atentie asupra fratilor/surorilor zmeuricilor! Pana apare bb( si nu numai) imi fac griji pt cei mari, cum reactioneaza...

Pooh, stie bb cand sa vina...mai pe seara, sa fie drumul liber, liniste in oras, mai racoare....

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,pentru ce primesti antibiotic?Crixia,ce bine ar fi sa vina bb seara....in seara asta,daca se poate.....Sunt irascibila,nerabdatoare,nu-mi gasesc locul.....si ma innebuneste caldura asta.....Sa stii ca imi fac si eu probleme mari pt. cum va reactiona Timea....deocamdata e tare nerabdatoare si asteapta bb foarte mult,insa nu stiu cat de mult va fii universul ei dat peste cap.....In orice caz o saincerc sa-i acord multa atentie,sper sa am rabdare si nerviPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pooh, ma sfatuia si pe mine o mamica: la prima intrevedere a surorii/fratelui cu bb, e bine ca mami sa nu fie cu bb in brate. Va gandi ca bb i-a luat locul, ca e mult mai apropiat de mami, ca mami si-a luat alt copil...cine stie ce scenarii se produc in cap'sorul lor!

...zic si eu teoria...nu stiu cat se poate aplica, cat de atente putem fi in acele momente!

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

citesc si eu paginile necitite din cap. trecut.

Crixia Marco e la gradi, azi vine si tarziu, la 17:30 caci are innot. e mama acasa, dar nu am vrut sa-i dau programul peste cap, pe urma se invata prost si ce fac eu cu 2 copii acasa?
mama a tot insistat....dar am ramas fermi pe pozitie.
Bb Edi il va astepta in patut cu o jucarie pt. marco. Incercam sa facem totul cat mai bine .... ca sa fie si acomodarea usoara.
emabucuresti la prima sarcina m-am rupt foarte rau inauntru si dr. m-a cusut....de la aceste cusaturi, uterul nu a mai fost asa elastic. marco a avut 3850gr, nu 2880 ca zmeurelul asta mic.
Euphoria ne-au zis in maternitate ca bebeii incep cu 10 ml/masa si cresc in fiecare zi cu 10. al meu e azi in a 4-a zi de la nastere, ar trebui sa bea cam 40 ml/la o masa. Dr. mi-a zis sa nu ma stresez cu cantaritul zilnic, saptamanal, ca altfel o iau razna.
mai incearca cu galactogil, ceaiuri de lactatie, dormi si mananca bine, bea multe lichide. daca nu e sa fie asta este, acum nu e capat de lume.
motana asa e...nicio nastere nu seamana...am trait-o pe pielea mea. prima data am scapat prea usor, acum am trecut prin toate fazele naspa. Dr mi-a zis ca daca se declansa travaliul natural, nasteam la fel de repede, dar indus...e mult mai naspa, contr. mai dureroase si mai insuportabile decat cele naturale.
Cornelia nu se stie niciodata, poate peste vreo 2-3 ani se echilibreaza balanta. oricum tu esti o norocoasa. era o d-na aici cu noi, saraca a 3-a nastere tot baiat....ea a tot sperat si nu i-a iesit printesa. Dr. o sfatuia sa se mai uite si la vecin, postas, daca cu sotul nu a nimerit-o.
thea condoleante pt. bunic!

vad ca se trezeste bebe, mai repede cu 15 minute de ora 12. nu sunt ele 3 ore intre reprizele de alaptat, dar sper sa reusim.

revin daca mai am timp.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

CRIXIA, sa stii ca asa s-a intamplat si la noi, mama iesea din spital cu mine in brate si sora fugea catre ea cu bratele deschise, dar cand a vazut ca e ocupata s-a oprit si s-a ascuns in sptele tatei. Mama mereu a zis ca a fost un moment sfasietor si desi i-a zis sa vina la ea, sora s-a dus spre tata. Si eu cred ca e cel mai dificil cand vii cu bb 2 acasa, si de atunci incepand... cred ca trebuie studiat cu extrema importanta fenomenul, poate fi f. greu pentru cei mari (desi nu toti reactioneaza la fel, oricum necesita mare atentie)

fetelor, again... ziceti-mi si mie ce pompita de nas ati cumparat?? Pls!!

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput