Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Pot sa confirm ca la municipal si acum se face in ziua plecarii recoltare din talpita pentru testul Guthrie. Iti cer datele de contact si in cazul in care apare ceva vom fi anuntati, in cazul in care este ok, nu ne anunta nimeni.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mamicile care ati nascut de curand cand a inceput travaliul au inceput si durerile de spate , ca eu toata ziua am simtit o presiune - acum luai un No-spa , sper sa mi treaca . O fi din cauza de aseara sau din cauza ca de la 6 azi dimineata sunt tot in picioare sa fac niste preg pt ziua sotului ? Macar sa termin si dupa aia sunt linistita . Poate sa vina bb si asa vad ca nu mai are loc ... toata ziua se invarti prin burtica .

Adela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Pogos, am nascut la Elias...Mi-au cerut si mie datele de contact, le-au scris intr-un caiet gen registru, dar nu mi s-a spus pentru ce, am crezut ca e normal sa stie unde se duc bebeii...Cat despre analiza, poate am ratat eu momentul cand s-a mentionat...desi am stat de vorba de 2 ori cu doctorita ei. In fine, nu mai conteaza,bine ca exista internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Andreea_C, felictari pt fetita, sa fiti fericite si sanatoase!

Alinutza, multumesc mult ca ai anuntat aici, eu am treinuit soatza, dar el nu a avut notiunea de subiecte multiple, asa ca eu am lasat forumul deschis si logata, cu doua tabs, unul acolo si unul aici, el a priceput ceva si vad ca a pus mesaj doar in primul tab. Bine si-asa, ca la cat era de obosit si fericit ma gandeam ca nici nu reuseste.

N-am reusit sa citesc pe-aici prea multe, am verificat lista de zmeurele noi doar, sper ca toata lumea e bine.

Am intrat rapid sa va dau un mic update, revin cu amanunte mai tarziu un pic. Va multumim mult pentru urari, sunteti minunate.

Am ajuns aseara acasa, pe la 11:30 cu un baietel perfect. Am pupat la el in ultimele 40 de ore pana n-am mai putut.

Consiliul de familie pt nume va fi azi dupa-masa , da'i asa de scump si de frumusel ca faptul ca i-am vazut mutrita nu ne ajuta prea mult. Va anunt imediat ce aflam. Alte detalii pt listutza, le dau si eu oficial, : 3.800 kg, 54 cm, apgar 9/9, nastere naturala.

Revin cu poze si amanunte cat de curand, abia astept sa povestim mai mult, deocamdata suntem in deplina perioada de adaptare, total dependent de tzitzi, stam agatat de ele 20 de ore pe zi si mai dormim cateva ore... ziua, ca daca nu sirena pompierilor e mic copil pe langa noi.

Are un pic de icter fiziologic, e un grasun papacios si scump si abia astept sa va povestesc mai multe, dar, de necrezut, doarme de 20 de minute, asa ca ma duc si eu "head-first" in pat.

Va pup si fiti cuminti, bag si-o rapida pt zmeurelele care se pregatesc.

Romanitza, din contra, sambata seara nu s-au gasit prea multi bebei sa se iasa, a fost tare liniste acolo, vorbim mai multe in curand, odihneste-te!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Adriana, imi placxe la nebunie carutul pe care l.ai luat, nici nu ma gandeam ca unul de asta sport asa usurel se poate pune la orizontala de tot, pt. nou nascuti, e super super! Mi-ai facut pofta de el , abia astept sa imi zici cum e cu bblina si cu carutul, ca si tine, cred ca o sa iau in ultima zi. Aj, e asta, nu? Vorbim despre acelasi lucru. Io credeam ca astea sport is numa pt bebi mari, care stau deja in fundulet.

Cornelia, si carutul lui bb Vladimir imi place tare, e greu? Toti 3 copilasii sunt dragi tare, dar Maria mi-e draga de mor, pare asa deosebita si dulce si desteapta si de toate sa ne mai pui poze.

Fetelor, iarna cum se face? Se iese cu carutul afara? Intreb ca n-am idee, si nici nu m-am gandit pana acum adica pe zapada si asa merge cu carutul (nu ca aici ar pica strop de nea, dar is curioasa).

Merci de raspunsurile cu pompita, o sa vad si eu de care sa iau. Asta nu se foloseste zilnic, sau la 2 zile asa pt "curatenie generala"? Sau doar cand e racit bb?

Despre testul din calcai citisem si eu chiar pe site-uri romanesti si credeam ca e rutina (de fapt asa cred ca e), ca peste tot in lume si chiar daca e test pentru boli mai grave, incidenta lor e f.f. mica, de aia nu se vorbeste atat despre el. Si numai daca e vreo problema te suna acasa, pt. ca cel mai probabil e sa nu fie nimic, nu va agitati

Adriana, chiar asa, de ce nu te lasa sa mananci nimik iti face anestezie generala sau d ce? Ca daca nu e generala, go for it, nu bagi carne cu mujdei, hehe, dar nici sa nu mananci nimic, mi se pare ciudat.

Mai revin, cum zice Alina

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mQQM, wow, grasunel si lungut, abia asteptam sa vedem poze, somn usor, cat se poate! Ar trebui gasita o metoda de odihnit dublu in timp scurt, cum crestea fat frumos intr.un an cat altii in 10, asa noi sa dormim intr.o ora cat altii o noapte, hah!

pupici!

Hera, uite www.youtube.com/watch?v=iIft5y8FYko" target="_blank">aici metodele dr. Karp, cred ca daca is facute perfect trebuie sa functioneze, incearca o data de doua de zece pana merge. Succes!

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele cu termene zilele astea, ia mai dati si voi un semn : Monica, Doina2222, chiar si Eumada...de Pooh nu mai intreb ca stiu .

Cine a fost azi la control..vesti ?

pt Adriana maine e o zi mare

Altcineva simptome ceva....? Pe mine ma doare peste tot dar nimic concret

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor ce ziceti va fi inbulzeala in noaptea asta cu luna plina?

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 37+ Larisa Gabriela
AMR O SAPTAMANA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mqqm, bine ati venit acasa!abia asteptam poze!

Motana, sa stii ca pe zapada e mai greu, dar daca e mica merge. insa am iesit eu odata si erau niste nameti si am crezut ca nu mai ajung

Adriana, tienm pumnii pentru maine!!

Alina, te plingi de ploaie...si in Bucuresti a plouat aproape zilnic, acum, cel putin la mine in cartier a tras o ploaie cum nu am mai vazut de mult. si m-a prins la coltul blocului...

Alinuta, tot mai alergi??

eu azi nu prea m-am simtit in apele mele. pe linga faptul ca am niste arsuri groaznice si din cauza asta nu imi vine sa mai maninc nimic, m-a durut si burta, cum stau in picoare cum simt ca ma apasa jos si e destul de dureroasa senzatia.
Lucialu, tu ce simti cind ai contractii??

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Motana da ala e carutul, e asa de misto ca nu mai pot, m-am invartit cu el prin casa e asa de usor si foarte usor de manevrat , mergi sa-l vezi in magazin si sigur il cumperi, al meu e rosu cu gri exact ca-n poza ta
in ceea ce priveste iesitul iarna...eu n-am prins nameti mari cu Cezar, in primul an chiar n-a nins decat foarte putin, in al 2 lea an deja mergea si ieseam fara carucior , la munte am prins zapada mare dar deja avea 3 ani si caruciorul era istorie
anestezie o sa fac rahie+peridurala , habar nu am de ce nu am voie sa pap maine ...hai cu mancarea mai inteleg dar nici apa??? decat dupa operatie...o sa fie tare nashpa,
am papat acum bine de tot, o sa mai mananc miercuri...sper macar sa slabesc si eu ceva mai mult

mQQm bine ai ajuns acasa, abia astept poze cu grasunelul tau, ma bucur ca sunteti bine

Patricia, Blanca
si eu sunt curioasa cate zmeureel se vor naset maine...parca vad ca doar a mea, dar sigur e luna plina?

de meleea mai stiti ceva? ca parca n-am mai vazut mesaje de la ea, sper ca e bine, o pupam

fug la dusat
ma laudam mai devreme ca termin de calcat ...de unde...m-a luat o leneeeeeeee poate maine dimineata sa ma obosesc sa dorm lemn dupa operatie

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput