Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Am ajuns si eu acasa...si am plecat de dimineata de la 8

Lucialu daaaa....ultimul trimestru e cel si cel mai...mai ales ultima luna (si nu am intrat inca in ea). Pot sa spun ca nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec?? Azi am experimentat la sport niste tremuraturi de picioare..asa ca octogenarii aia pe care ii lasa genunchii dupa 5 minute in picioare. Da' eu nu de asta ma plang...mai pot inca sa car burtoiul (o tipa de la yoga, care culmea fusese si saptamana trecuta, a venit sa-mi spuna ca vai ce mi-a mai crescut burta...unde frate a crescut??? unde mai poate sa creasca???)...eu ma plang ca nu pot sa respir ca lumea...imi da careva oxigen cu portia..si de la caldura si de la burta plasata exact sub gat.

mqqm bine ai venit acasa si pup minunea mica si grasuna. De-abia astept detaliile nasterii..sunt convinsa ca ai fost cool.

Alina trimite la mine ploile alea...eu ma rog efectiv sa ploua pana nasc. Sufar de la calduraaaaa

Patricia imi pare rau ca ai inceput sa resimti si tu efectele ultimului trimestru. Crezi ca deja experimentezi contractii dureroase?? Eu inca nu am simtit niciuna...insa strumful meu ori creste ori a prins puteri...are in fiecare seara program artistic de la 21 la 24..cu suturi in ficat si in vezica..de ma lasa la propriu fara rasuflare.

Cornelia am vazut niste copii frumosi...sa-ti traiasca (parca ma bate si pe mine gandul de 3...numai sa ies vie dupa primul)

Siacob frumoasa printesa...sa fie sanatoasa si cuminte

Adriana tinem pumnii pentru maine si iote niste agitate deja incalzite

Astazi am fost harnicutza ca o albinutza...si munca de birou si consultanta pe la minister ..si o ora masaj, o ora Pilates si o ora yoga...si 2 masini cu rufe pentru bebel...si in seara asta mi-am propus sa termin si un raport de evaluare. Sunt si eu cool. Sa vedem ce-o fi maine...ca si maine e full de alergat prin oras..singura diferenta e ca o sa fiu in masina proprie unde e AC si poate nu sufar de caldura

Intrebare: din ce e compusa lenjeria de patut acum pe timp de vara? adica voi ce ati pus in patut? am o dilema cu pernuta...trebe' sau nu?

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mqqm BINE ATI VENIT ACASA!Ce misto ca ati scapat asa repede!Asteptam pozici cu un pepi glas
Siacob,sa-ti traiasca dulcica!
Si BB Ania de mami Anielas e o frumoasa,sa va traiasca!
Alina mai bine ca ploua, la noi e cald de mori,a plouat azi destul de tare,mi-a spus al meu ca nu peste tot.Oricum mai rau a facut ca nabuseala si sunt ca o balega.Daca ai macar presiune atm buna e super!
Patricia am si cum spui tu daca stau mult in picioare(multul asta e relativ acum, nu prea mai e)si daca urc scari...greutate jos de tot si pupa se lasa si ea grea, in special la scari nu-i place de nici o culoare.Deci atunci ma doare ca si cum vrea sa iasa tot afara.Si mai am durerile menstruale f pronuntate+de spate tot jos, cu intariri de burtica in special de la buric in jos,abdomen inferior.Credeam ca in sarcina voi scapa de ele,dar nu a fost asa si mai mult ma dispera ca acum e vb de pupa si eu mai am de dus sarcina pana la termen.Si cand e groasa rau le am pe ambele plus intarit toata burtica.Cam asa e la mineA si durerile obisnuite de ligamente cu junghiuri pana in pasa.Am observat ca influenteaza uneori si cat sunt de calma sau odihnita,dar nu neaparat.
Mai doream sa mai scriu ceva,dar m-am uitat
Noi am papat si dupa ce strang ma bag la pat ca nu mai pot.Curg apele pe mine.Mi-o imaginez pe pupa miscotind intr-o supa fierbinte in chip de lichid amnio
NB tuturor!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adriana bafta maine!Nu mai tin minte la rahie dar stiu sigur ca mi-a facut clisma...hmmm probabil nu tre nici mancat/beut,intrebi tu maine.
Alinutza exact asa:parca fiecare saptamana bifata duce la chestii mai naspa si miscari mai sugrumate.Offf!Nu tre perinutza.Cearceaf si aparatori.Eu voi pune si scutec de unik folo sa fie protejat patul in caz ca se intampla accidente,iese pipi pe langa scutec sau curge ceva.Si la caput voi pune unul impaturit de finet daca regurgiteaza laptic.A si eventual o chestie rulata la spatic sa doarma pe o parte.Mai vad eu.
Gata,pup!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pe mine vremea asta ma dispera.
imi place cind ploua daca nu ar fi zapuseala asta...ziua e cald de mori, seara te prinde furtuna daca iesi la plimbare...

Alinuta, ce harnicutza ai fost azi!
eu am experienta de patut de iarna, cu aparatori, pilota si cearceaf si fara perna.
acum vara, o sa am si patut pliant de data asta, doar cearceaf si un scutecel pe post de pilota.

Lucialu, asa am simtit eu azi, burta grea si jos, cu ceva dureri de shele, si de cite ori ma ridicam- sa incerc sa fac cite ceva, of course- simteam ca nu ma tin balamalele, ca ma doare, ca ma apasa si ma deranjeaza. am inghitit 2 no-spa pe ziua de azi.

Adriana, tu daca faci curatenie/ordine se mentine pentru mai multe zile?sau CEzar nu e acasa?? noi fiind acum acasa mereu nu se mai pastreaza nimic, gatesc -ca deh, am copil in vacanta, aspiratotul aproape zilnic, etc, etc...
nici nu are rost sa ma strofoc, am zic ca atunci cind voi fi in spital chem pe cineva contra cost o zi si imi face casa luna si pe urma mai vedem.

Cornelia, sinteti frumosi! Siacob, ti-am vazut si papusica ta!si pe cont baietel de Dienuta!

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

mQQm, asteptam propunerea de nume pentru grasunel!
adriana sper sa te odihnesti in aceatsa ultima noapte cu zmeurica la purtator!
pooh sper ca esti bine!

Asta seara am iesit la cumparaturi cu sotul, si m-am intalnit cu o cunostinta, care ff impresionata m-a atins pe burta....mamaaa, parca am pielea arsa, cred ca e intinsa la maxim.....imi venea sa-i spun sa nu-mi mai mangaie burtik, ca d-abia rezist!

Chiar, e luna plina, numaram stelele la noapte!?

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fetile!

Motana,aici e o nea iarna de-mi vine sa ma mut la tine .Bine,nu chiar in fiecare an dar anul asta a fost la zapada mare,pina spre final de martie .Caruciorul cu roti mari,gonflabile merge f bine si usor pe zapada,nici nu stiu ce m-as fi facut in iarna fara el.Eu am avut sac de iarna,matlasat iar la spate era cu blanita naturala de oita ,bine,fiica-mea avea in prima iarna deja 8 luni,statea bine in fund.Acum o sa iau sac de iarna,sau cel putin asa planuiesc,abia pe la sf de ian-februarie cred ca parasim landoul.

Patricia,of,zici ca si la voi e cu ploi.Si la mine e exact la fel,cum stau in picioare ma doare burta,parca se lasa totul in jos,azi am tipat de vreo 2 ori ,simteam labute atit de jos incit am avut impresia ca-i bebe in bikini .

Adriana,ma distrezi cu mincatul.Eu cind m-am internat nu mi-au mai dat nik de mincare si aveam o foame imensa ,cred ca si de ciuda ca nu pot minca.Ele nu si nu asa ca l-am trimis pe sot sa-mi cumpere kifle .Nu e ok sa maninci pt ca tre'sa fie tranzitul intestinal cit de cit liber.A doua zi,dupa nastere,mi-au adus micul dejun si chiar nu a fost meniu de regim ci normal.Iti tin pumnii miine!

Alinutzaaaa,harnicuta,mama-mia,ce activa ai fost!Eu nu am facut patul lui bebe dar perna nu-i trebuie,pina dupa un an sau chiar mai tirziu,numai cearceaf din ala cu elastic,protectie pt patut si eventual o paturica subtirica de bumbac daca e mai rece,ca la noi.Eu ii puneam peste cearceaf si un scutec de finet,mai regurgita si ca sa nu schimb cearceaful de 2-3 ori /zi.Eu ii pun direct pe salteluta,sub cearceaf,un scutec de marimea saltelei din molton impermeabil,eventuala regurgitatie pe cearceaf sa nu intre in saltea,miroase ca naiba laptele brinzit .Din bucata asta mare de molton impermeabil pe care am cumparat-o tai exact si pt landou din aceleasi motive.
Aici se recomanda doar sacul de dormit ,impiedica moartea subita a bebelusului.Orice paturica intr-un moment de nesupraveghere si-o poate trage pe fata.Asa ca am vreo 5-6 saci de dormit,pe marimi,pe grosimi.

mQQm,bine ai ajuns acasa!Chiar asa,care-i numele oficial al lui Pepitzel?

Gata fetele,ma reintorc la munca.Deocamdata muncesc tot degeaba ,si azi zise sefa ca pozele mai trebuiesc prelucrate...Ana lui Manole ma cheama .

Noapte minunata si fara contractii!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mqqm, eu credeam ca sint chiar singura care nu s-a decis cu numelela noi pina iesi din spital, ai si certificatul scos si trebuie sa te decizi repede

Alina, si eu am pus astazi la un mom-dat mina in chilotiexact aceeasi senzatie.

acum pot nu pot, trebe sa va spun ca am mai facut o prajitura cu visine si caise, caci mi-a adus mama niste caise atti de coapte ca nu puteau fi mincate ca atare si mi-era mila sa le arunc, asa ca m-am sacrificat.
si mi-am fiert si niste porumb, macar pe asta sa il pot minca, chit ca imi vine tot acidul inapoi.
fi-emea se jaoca in baie si eu cu voi aici, asa ca ma duc sa savurez porumbul, sa ma imbaiez si eu si sa ma bag la nani, ca dimineata am avut insomnii intre orele 5-7.

Patricia s35 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ne-am intors si noi de la o mica plimbare finalizata cu achizitionarea unui pepene rosu. Aveam nevoie de miscare dupa o zi de stat in casa si am profitat de aerul racoros de dupa torentiala de mai devreme..a trebuit sa ocolim o gramade de balti dar ne-am plimbat.
In traseu am trecut prin fata unei florarii cu o tiganca asezata in fata pe un scaunel pliabil care ma inoportunat brusc si mi-a zis ca e burtica coborata deci sigur nu mai am mult..banuiesc ca stie ea ceva..o fi avand acasa vreo 5-6 puradei , apoi in scara blocului m-am intalnit cu vecina de jos care sa uitat lung si ma intrebat mai ai o luna, nu?...deci e clar tiganca stie .

Imi era pofta de paine prajita cu unt asa ca bag de zor cateva felii uscate rau cu apa minerala..sa ma "zgarie" pe gat..delicios .

Nici eu nu am aranjat patutul, deocamdata e pusa doar salteaua in tipla..dar o sa pun doar cearceaf si ceva usor de invelit..nu cred ca e cazul de mai mult..chiar si saculetul cred ca e gros la caldurile care sunt.Nu perna..poate doar perna aceea de sustinere spate/dormit pe o parte de la chicco.

Bebe azi ma tot zapacit, facea burta valuri-valuri, se agita, cred ca nu mai are asa loc. Sa vedem ce zice la noapte daca e luna plina..eu nu vad nimic pe cer ca sunt nori..
In rest tot dureri surte, mai ales cand stau in picioare o simt si eu jos de tot, sau cand stau intinsa si vreau sa ma ridic sau sucesc..e greu nene..ultima luna e chiar cea mai grea. Dar noi am vrut ..nu comentez.

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

[b]Adriana,[/b Alina are dreptate cu mancatul.nu trebuie sa ai nimic in stomac sau intestine, asa se explica si clisma. cat despre mancat a doua zi, nu vreau sa te dezamagesc, dar o sa cam bei lichide. La mine asa a fost, apa, zeama de supa, si parca un pic de branzica ded vaci, dar seara...asa ca baga pana maine dimineata cat poti, oricum te golesc ei. :)))

Superb caruciorul, imi place si mie, daca stiam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Fetelor,

Stie cineva de biberoanele de la dr. Brown?

Mergi la inceput