Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Alina, nu mai termini cu munca? Ca s-a pus iar in priza si Alinuza, mai odihniti-va domne!

Patricia, acuma nu ma gandesc numa' la praji cu visine, ci si la cea cu caise face mama una buuuuna vaaleu

Euphoria, da, cica sunt bune, din reviews.urile de pe net, o prietena din Romania mi.a zis ca e ok dar ca nu s-a dat pe spate de impresionata o fi ea mai critica sau cine stie ce astepta. Cica e cam greu sa le speli, adik bucatica cu bucatica, dar iti include perie si tot in kit, eu sincer as incerca unul, in caz de nevoie.

Pupici!

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
si noi ca si POOH suntem tot in formula 2 in 1,am fost la monitoraj azi si bebe era bine la fel si eu.au spus daca nu nasc pana sap viitoare luni ma interneaza si imi provoaca nastere,eu sper din tot sufletul sa se hotarasca lenesul meu si sa vina zilele astea.
SIACOB frumoasa foc printesa
MQQM bine ai venit acasa

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

mqqm, pepitzel, bine ati venit acasa! Astept si eu cu nerabdare numele plus detalii despre nastere.

Adriana, iti doresc o noapte linistita! Curaj maine! Gata, o sa iti tii bebelina in brate!

Pooh, Monica hai sa vina bbii mai repede!!!

Alinutza, asa cum ti-au raspuns fetele, la inceput nu iti trebuie decat cearceaf. Nici de aparatori nu ai nevoie acum, ca nu misuna inca bb prin patut. Si eu pun o paturica absorbabila peste saltea pentru diverse accidente, plus scutecel/prosopel ca mai varsa. Si deocamdata, il pun sprijinit de o paturica facuta sul sa stea un pic intr-o parte. Pentru invelit ideal ar fi un sac de dormit subtirel, de vara. Eu nu am gasit, asa ca folosesc un scutecel sau o paturica subtire. Vad ca si-a mai reglat si el temperatura, ca e cel mai friguros dintre copiii mei .

Euphoria, am avut in maternitate biberoane Dr. Brown. Sunt ok, dar la cat a mancat el acolo, nu mi-am putut face cine stie ce idee. Chiar ma gandeam s aii caut si eu, dar deja investisem in biberoane Nuk, asa ca am renuntat. A, si acolo nu le spalam eu .

Alina, spor la treaba ! A treia oara poate o multumesti si pe defa cu pozelel alea!

Alinutza, ma uimesti in continuare cu energia! Cand te reintorci la munca dupa nastere? Sau nu faci pauza ?

Pupici fetelor aflate pe ultima suta de metri, sa mai reziste putin .

Multumesc pentru aprecieri la adresa copiilor!

Motana, !

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Si noi pe aici, tot nu am rezolvat cu laptopul acasa, tot sticat....sunt la birou ca o sa ne iasa par alb ,mai mult decat am deja de la utilajele astea ....sper sa le dea de cap ,ca nu mai pot... gata cu miorlaiala1!!

Felicitari pt zmeurelele ce au aparut intre timp sa fiti sanatoase si voioase!

nu am ajuns sa iau ce mai trebuia pt camera lui bebe,poate miercuri ,joi.

vineri a venit nepoata la noi, am facut niste poze ...am o burta mare....mare....o sa vedeti maine ca le trimite cumnata. era asa moale si frumusica , statea pe burta mea si bebe Alex o bombarda cu picioarele.....cred ca era gelos .Dar sincer eu m-am speriat cand m-am vazut in poza
de dimineata ma duc sa-mi iau glicemia ca azi la 6 m-am infipt intr-o rosie ,am uitat ca tre sa ma duc la analiza sper sa nu mai uit

toate burticile si bebeii cacaciosi

Meleea 37

AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Mama mia ce coerenta pe capul meu in mesajul trecut....dar se scuza ca neuronul e obosit si stresat si mai cred ca defapt e un singur neuron la toate burticile si face greu fata....

Meleea 37

AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

buna fetele

tin sa va anunt ca azi la 9 voi face cezariana !!!!!
AM NISTE EMOTII !!!!

va pup si va voi tine la curent
multa bafta tuturor

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Icmanu iti tinem pumnii!!!Curaj ca va fi bine!Doamne ajuta!Asteptam vesti bune. Haide mami!
Ps:dar tu cate saptamani ai?Si ai fost luata ca din oala,adica ai aflat de pe o zi pe alta ca vine BB?Edit vad ca esti la termen.Super!
De la 4 juma m-am trezit sa merg la tron si m-am aruncat apoi in sarmaleAsa ca n-am nici o sansa sa-mi fac analizele azi,dar sun la cab sa vad cand sa merg si daca trebe musai nemancata.Ma uit si pe foaie sa vad ce analize tre sa-mi faca.Cred ca ma bag la un calcat.
Patricia cam ase e cu greutatea jos.La mine asta e cam de 2 luni daca nu mai bine,nu mai tin minte.Ma gandesc ca am fetitza cu personalitate...care stie sa o dirijeze pe mami cum vrea ea si daca zice sa nu ma mai misc nu mai misc"Fain" e cand nu simt labutze cum spune Alina in chiloti,ci senzatia lasata de miscarea capului BBelinei fix in col.Pohta la placinte!
Motana tre sa ma uit in cartulie ca citisem ca e de ajuns ser fiziologic pe fiecare nara si apoi cu o manevra aplicata BBlului,intors pe o parte parca iese afara ce trebuie fara pompita.Asta in cazurile obisnuite de curatat nasuc.
Lipsesc multe fete la apel.Danielle sper ca sunteti bine,tu scriai zilnic.
aa Alinutza nu te mai uita si tu in gura atotstiutoarelor pregatite sa opineze gratuit.Mie la 6 luni mi s-a spus ca tre sa nasc,remember?So...Si la o adica ce daca avem burtici mari?Crestem mult acum si e f bine ca se grasumesc BBeii.Mie in capul pieptului,fix in cosul lui mi s-a intins rau pielea si am dureri si mancarimi.Ieri am observat ca si porii sunt mariti acolo si pielea are aspect de popou de gaina ciupilitDespre respirat ce sa mai jic,mai ales daca sunt si sutata
azi am facut 34s!yesssss!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si ca sa nu fiu o permanenta vaicareata am si eu dungutza de gravi pe toata burtica,fina-fina,un maro deschis si chiar daca nu mi-a iesit buricul,a venit mai la suprafataza,al meu e ingropat bine si acum isi arata toata nuditatea, imi vad si eu buricul fara secrete
Si pisicutza i-a aratat in sfarsit lui tati si la mana si la vedere cum stie ea sa miscoteasca,ce scheme face in burtica(pana acum parca ii simtea frate si privirea si se oprea).Inclusiv i-a impartasit niste sughituri mici ritmate

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
de la 5 sunt treaza, de fapt n-am dormit toata noaptea, ba imi era cald ba imi era frig dac adadeam drumul la AC, plus ca am avut niste vise oribile...sunt varza , as aca m-am dat jos din pat, am papat 3 senvisuri si gata, ma opresc, o sa-mi pun si supozitor cu glicerina poate scap totusi de clisma daca nu...asta e...trebuie s-o incerc si pe asta...cred ca e o placere

Paticia, Cezar nu e acas , e la ai mei de vineri parca, altfel era dezastru in casa, dar il am pe sot care e mai rau ca Cezar, sper totusi cand ma intorc de la spital s agasesc curatenie macar in dormitor

Icmanu iti tinem pumnii pt azi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Alinutza wow cata energie, felicitari, de unde ai atata putere ?

Euphoria eu l acezar am folosit bibe de la Nuk au fost ok, usor de spalat, tetina mi s-a parut super , celelalte prietene au folosit avent si au fost si ele multumite de ele, de astea de care zici tu n-am auzit

eu ma duc sa termin de calcat, de fapt mai am o camasa de noapte de-a mea si halatul ca le-am folosit cand am fost in spital sa-mi faca analize si n-am mai avut chef sa le calc
si cred ca dupa ma duc la nani ca m-a luat un somoooom

revin, ma duc sa-mi facceaiul de stimularea lactatiei

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput