Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Dienutsa, ce sirop minune folosesti...au inceput si la noi colicii si suntem pe sab simplex si espumisan, dar nici un efect...

Am achizitionat un biberon minune, de la dr. brown, sa vad cum este. Descrierea suna bine, dar si cele de la avent erau ridicate in slavi si eu una am fost un pic dezamagita de ele.

Ce-or face fetele noastre cu cezariene? Am asa emotii, parca ieri eram si eu pe holurile spitalului, si-mi tremurau picioarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Theea, posibil sa fie canalele infundate...Incearca sa te pompezi, laptele trebuie scos cumva. cred ca de-aia te si dor asa tare, si eu am patit-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Mamici!

Ne-am intors si noi din vacanta (la tara la Piatra Neamt, nu cine stie ce) si cand am citit cate zmeurici avem deja mi-au dat lacrimile!
Felicitari Mamici si bine ati venit pe lume bebelusi dragi!
Noi suntem bine, sper (spun sper ca a trebuit sa fac un tratament pentru streptoccul B iar vineri aflu daca s-a rezolvat problema).
O sa nasc la Polizu cu doamna dr Alina Dascalu, care e o draguta ca m-a adoptat de la doctorita mea care pleaca in concediu in august cand nasc eu.
Deocamdata iau Gynipral sa mentin sarcina pana la termen ca am niste contractii de numa' numa' incat s-a deschis putin colul meu.Azi am terminat de spalat toate lucrurile fetitei (mai am doar de calcat lenjeria de pat). Haine nu am luat decat un set de body-uri (ca sa aiba si ea ceva nou) ca pe toate le am de la Eliana si o sa mai primesca si de la nasi.
De cumparat mai am doar cercelusi ca vreau sa-i pun din maternitate ca la Eliana. Apropo, a pus cineva cercei la Polizu? (adica sunt asistentele alea specializate; ca la cantacuzino unde am nascut prima data era o retea intreaga de asistente care se ocupa).
Va doresc nasteri usoare si la termen si sa aveti bebelusi sanatosi!
PS atat de mult imi doresc sa alaptez (ca la Eli am pierdut laptele din cauza unor rani) asa ca va doresc din tot sufletul sa alaptati!

Pupici

Mamica mandra de Eliana 20 luni si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Hai sa va arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3697604890/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea astazi. Si pentru o comparatie, www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea la 13 sapt. Remarcati aceeasi tinuta pentru o comparatie cat mai buna

36+Laura Ioana Irina Maria

Wow, ce bine arati. Pai a mea e dubla si am o singura bebica

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Moniland, ce burtica mica si frumoasa ai ! Cred ca e cea mai frumoasa burtica din odiseea noastra. Oare mai e pe desprecopii Miss Odiseea Sarcinii sau un concurs de genul acesta? Am fi mandre sa ne reprezinti acolo. Bineinteles, sunt si eu uluita cum incap doua fetite maricele acolo, cand burtica mea e dubla pentru un singur copilas.

Flosideea, casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun!

Inutsa si burtica ta e super haioasa asa ascutita si bine conturata. Felicitari pentru silueta!

Inutsa, cum a fost dopul tau gelatinos? Am vazut si eu acum o pata mica roz, nu-s sigura daca e dopul.

Eumada, sa fie sanatoasa grasunica, sa mai stea la mami in burtica! Bucura-te si tu de pat, pizza, tv, tot ceea ce nu o sa mai prinzi dupa nastere. Eu as sta sa ma relaxez mai mult, dar cum n-am avut nici o contractie, prefer sa ma plimb mult ca sa ajut la declansarea nasterii. Cred ca abia dupa nastere o sa ma odihnesc.
Cat despre greutate, bebeii mai au puseuri de crestere. Si noi la un moment dat eram prea mari si mi-a zis dr ca e posibil sa ajunga la 4 kg, dar intre timp nu a mai luat atat de mult, a reintrat in normal.

Mushil si mie dr mi-a batut apropo de cezariana, dar i-am spus clar ca vreau natural si nu a mai zis nimic. Oricum pt cezariana cred ca trebuie semnatura pacientei, iar eu sunt hotarata sa nu semnez, mai bine imi iau burtica si plec la alt spital.

Mihastroescu, eu am inceput sa beau cate o cana de ceai de lactatie pe zi (chimen, fenicul, anason) si sa ma dau cu garmastan/ ulei de masline / miere ca sa ajut procesul de lactatie dupa nastere. Nu-s sigura ca e reteta perfecta, e din ce am mai citit pe net. Mai e vreo fata care bea ceai de lactatie inainte de nastere?

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Flosidea multumim,este foarte bine acasa,bebe este incantat si linistit.Pana in prezent este foarte cuminte,eu sunt foarte obosita..nu m-am odihnit deloc azi-noapte .
o sa revin cu pozici si povestea venirii pe lume a lui bebe.
Va pup !!

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ylla, bine ati venit acasa! Somnic usor mamicii si bebelusului si cand esti mai odihnita pe asteptam cu poze si povesti!

Cine a mai pierdut dopul? Incerc sa imi dau seama daca mica secretie roz cu un firisor firav de sange este dopul sau este urmarea controlului gineco de ieri. Dr mi-a zis ca s-ar putea sa sangerez dupa control, numai ca au trecut 20 de ore de atunci in care n-am sangerat, iar acum e roz, nu e sange Cine stie, cine stie?

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Adriana, Icmanu cred ca deja va tineti puiutii in brate!! Sanatate multa voua si bebeilor, refacere rapida!
Am fost si noi azi la dr...pana vineri cel tarziu voi face cezariana, astept vesti de la dr sa vedem exact cand...stau ca pe ace...parca nu mai am rabdare, maine incheiem cele 39 de sapt...intram in 40

Moni, frumoasa burtica...oare unde incap fetitele tale?

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

noce eu am eliminat dopul acumm mai bine de o saptamana si inca nu am nascut dar nici mult nu mai am...deja am inceput sa am contractii...ce-i drept cam neregulate...la mine a fost o secretie gelatinoasa...maronie...poate sa fie si roz...dar tb sa fie ca o gelatina si destul de multa...acum depinde si cat se elimina din dop...ca uneori nu se elimina tot.

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Floisdeea, sa spui un DA hotarat! sa dea Dzeu sa stea bb la caldurica sa apuci sa-ti faci cartea de identitate!

Moniland, nu te-ai ingrasat deloc, burtika e super!

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput