Mamici de zmeurici de iulie-august (68)
Raspunsuri - Pagina 18
theea spune:
Am revenit ca am uitat sa va intreb ceva ,de vreo 2 sapt au inceput sa imi curga si mie sanii de fapt numai unul imi curge de imi patez tot iar din celalalt numai daca strang de san imi iese cate o picatura. E normal asa sau sunt eu ciudata si tre sa ma duc la doctor poate mi-s infundate canalele.Mai e careva ca mine????????
cezara
pogos spune:
theea, stai linistita. nu e nimic in neregula. mie de ex nu-mi curge nimic, iar la alte fete curge mai mult si mai demult. depinde de fiecare.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici!!!
Azi sunt super odihnita,bebele meu a dormit toata noaptea,s-a trezit doar sa manance si somn la greu,si-a facut efectul siropul pentru colici care i l-am dat si sper sa nu mai am probleme cu el.

HAI ADRIANA

Hera bebele tau si-a mai revenit sau e tot la fel?
Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa coccorina nu am auzit de dr tau, dar important sa fii tu multumita. Nici doctorita mea nu e f cunoscuta, dar e super ok. Nasc si eu la Cuza Voda, zilele astea speram sa vina bebelina, caci nu mai avem rabdare deja, de vreo sapt si ceva tot era posibilitatea sa se nasca dar se pare ca inca ii place la mami in marsupiu Saptamana viitoare sunt sanse sa ne vedem prin spital. La mine DPN e pe 9 iulie, dar mi-a zis doctorita ca undeva pe 10-12 o sa nasc, tinand cont de prima ecografie. Contractii urate am avut si eu, chiar si la 36 sapt. Si acum tot am contractii urate, dureri fel de fel, am eliminat si o secretie care se pare ca era dopul gelatinos dar nici ca nu nasc ![]() --------------- Inesa [ 39+] cu Biancabebelusha din burtica nunta pisici |
Pai avand in vedere ca esti in sapt 40, si ai si eliminat dopul, nu se stie, poate fi in orice clipa..
Ia sa bag eu niste agitate, poate se hotaraste bebelina ta sa vina totusi

Coccorina
37s
IsabelleAMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik
inutsa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui coccorina
Pai avand in vedere ca esti in sapt 40, si ai si eliminat dopul, nu se stie, poate fi in orice clipa.. Ia sa bag eu niste agitate, poate se hotaraste bebelina ta sa vina totusi ![]() ![]() ![]() ![]() Coccorina 37s IsabelleAMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik |
Poate o conving agitatele, ca eu cu toata curatenia, mancarea care o fac nu o conving si pace
---------------
Inesa
[ 39+] cu
Biancabebelusha din burtica
nunta
pisici
flosideea spune:
buna ziua si de la noi.a trecut mult timp de cand n„am mai scris dar am lipsit motivat din cauza pregatirilor pt cununie-nu-mi vine sa cred ca e maine-si am ramas in urma si cu cititul.am vazut ca au mai aparut niste zmeurei,felicitari mamicutelor,sa fiti sanatosi si voiosi.nu vreau sa scriu mai mult legat de ei sa nu dau cu batu-n balta sa incurc vreo mamica pana nu recuperez la citit.
oricum,azi am fost si noi la doctor dupa o luna in care nu mi-am vazut puiul si totul e ok.am fost la maternitate,am facut tns-ul-a iesit foarte bine,cu toate ca asistenta ma tot intreba de contractii pt ca ele erau prezente dar nedureroase-la eco e totul ok,mai mare cu o saptamana,avem 3 kg,lichid suficient si placenta ok.a zis ca ne vedem peste 2 saptamani-atunci voi avea 39 de saptamani si 5 zile si sa vedem atunci ce si cum.sa dea Doamne Doamne sa apuc si urmatorul control pt ca vreau sa stea cat mai mult la caldurica.
acum ca v-am impartasit prin ce am trecut eu azi,imi cer scuze dar ma retrag-si fara a citi azi pt ca maine mergem la primarie si cate mai am de facut.
va pupic si sa stiti ca sunt cu gandul la voi.
37+
Dienuta79 spune:
THEEA sa stii ca nici mie nu imi curg sanii singuri,eu mai am o problema,ma doare rau cand mi se umplu sanii de lapte ,la sub brat.Voi ati mai patit vreo una la fel?
Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI
Moniland spune:
Crixia, 60 si... ![]()
Dienutza, asa copil sa tot ai... ![]()
Flosideea, maine te mariti? Sa fie intr-un ceasc bun! Casa de piatra!
Inutsa, nu eu am zis, dr. zicea ceva de 3 kg la fetita cea mare. Eu nu cred sa aiba asa mult.
Si eu am pus pe mine 15 kg.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
ylla2009 spune:
Buna dragele mele
Suntem in sfarsit acasa...
O sa va citesc cand am timp..
Suntem bine,printisorul si el
FELICITARI MAMICILOR SI BUNE VENIT PE LUME BEBICILOR,SA FIE CUMINTI SI SANATOSI!!!
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 3 ZILE!!!! 

pooh spune:
Flosideea,casa de piatra!!!!
Ylla,welcome home!!!!
Cum e acasa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)