Mamici de zmeurici de iulie-august (68)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Fetelor, theea nu a nascut. Mai are. E la poz 118.
micaalsa 
noce
multumesc de aprecieri. Sunt curioasa cat de mari sunt fetitele, daca burta nu e mare.
Eu zic ca e posibil sa fie dopul la tine. Firicelele de sange nu sunt intr-o scrugere gelatinoasa? Asa am inteles ca e dopul.
Ayda, o fetita e in coaste si una in chiloti. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
flosideea spune:
am intrat sa va multumesc pentru urari!am niste emotii....crixia,un Da hotarat clar voi spune dar acum sper sa apuc sa`mi fac si C.I. cu noul nume sa nu am cine stie ce surprize la maternitate.va multumesc inc`o data din suflet si sa stiti ca tot o sa mai arunc cate un ochi p`aici pentru ca nu prea pot sta fara voi....hehe...pupici multi multi
P.S.eu de dop la fel stiu-secretie maronie cu firicele de sange.acum poate o fi si roz cine stie?!
moama ce tuna si al meu viitor hustband e la spalatorie cu masina si avem si`o culoare mai pacatoasa asa ca o speli si`n 2 zile e varza....ufff...
am fujit la treabaaaa....tay tay
37+
CRIXIA spune:
Flosideea, speram ca stai cuminte, nu faci pregatiri pt evenimentul de maine! Bataitza te asteapta daca faci vreo prostioara!
Pooh, nici un semn?! Iar se lasa seara, spunei ca e traficul mai lejer, mai racoare afara....![]()
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+32 sapt 
Dienuta79 spune:
EUPHORIA nu cred ca se gaseste in tara siropul acesta,se cheama Osito sanito tripita.
V-am atasat si eu niste poze facute ieri si azi.
http://community.webshots.com/album/573395267KBeLGS
Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI
Moniland spune:
Dienutza, e atata de frumos si de dragalas ca eu l-as pupa non stop. ![]()
Inca un capitol cu 20 pagini. Hai ca deschid altul ca vin zmeuricile. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
moniland,intusa aveti niste burtici tare frumoase,si miciiiii,cam pe unde ati pus kilele alea de care tot vorbiti?![]()
ylla,bine ai revenit.cum e cu bebe?cum te simti?toates ok?
flosideea,casa de piatra
theea,e de bine daca au inceput sa iti curga sanii.nu e nimic daca unul curge mai mult si altul mai putin.stai linistita

ptr toate fetele "la termen"
haideti zmeuricilor,nu va mai lasati asteptate
eu experimentez niste contractii urate,sper sa fie ceva fals ca de nu...
probabil de la tusea asta seaca de ma dor si muschii de la burta
ce ziceti?e ok daca apare acum zmeurica mea?sa imi fac griji?sunt total paralela si in ceata
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN)