Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Adriana-multa bafta si nastere usoara !

cum o fi sa ti se rupa apa, ca la prima nastere n am experimentat asa ceva??? am pierdut o cu picatura si habar n am avut, sper sa nu fie si acum asa
in fine...FETELE din Bucuresti poate ma ajutati si pe mine... azi am control la dr. care i tine locul dr. meu cat este in concediu, la clinica Alco San,clinica dr. Albu de la Giuli, la care am mai fost dar din pacate cu sotul cu masina si acum va trebui sa merg singura si nu stiu cum voi ajungeclinica este pe Barbu Vacarescu, care e pe Stefan cel Mare, undeva pe langa stadionul Dinamo parca...deci cum ajung..???!! mai demult mi a explicat o prietena dar am cam uitat...ea mi a zis sa iau de la Basarab metroul pana la Victoriei si apoi sa cobor si sa merg pe jos, mi e teama sa nu fie f. mult de mers si cum sunt si contracronometru....hai va astept cu indrumari

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

bafta icmanu!

adriana, bafta multa si sa veniti sanatoase acasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelay_28
....
revin pentru fetele care se ocupa cu completarea listutei. V-am scris sa mai faceti completari pentru NICO23. Sa-i treceti o si ca v-a naste la spitalul CFR2 cu dr. Florina Mihalache, va rog.

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

ok..rezolvat

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

fetelor eu tocmai stateam cu Euphoria pe mess imi povestea cum e nasterrea la elias si ....S-A RUPT APA
...M-A LUAT O FRICAAAAAA

va pup mna duc sa fac un dus si fug la spital
doamne ajuta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Hai Adriana lasa frica...vine bebita...ura ..la fix.

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Adriana, acum e sigur ca si fetita e pregatita sa vina pe lume. Curaj!!

36+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna

Nu am avut activitate pe forum, decat la birou.
Azi dimin am fost la dr, am facut ultima eco si mi s-a zis asa:

Placenta: grad 3, cu calcifieri.
Col inchis, 28 mm.
Circulara pericervicala de cordon.

Fetele care sunt in ultima luna ce rezultate au avut?
Cum este placenta? E oare prea matura.
MA ingrijoreaza circulara. Dr. meu mi-a zis ca pot naste natural , ca nu sunt probleme, dar nu stiu ce sa zic. Pe 18 ma duc din nou la spital, la cfr 2.
Si am aflat ca el pe 28 pleaca si eu pe 31 am termen. M-a umplut de nervi.

36 s si 3 z cu Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Multumesc Blanca
Muschil eu aseara am fost la contro si mi-a zis ca am grad de maturare I/32mm. Eu nu mai inteleg nimic. tot asa am de la inceputul sarcini. Nu stiu ce sa-ti spun de gradul trei. Dar poate sunt fete care pot sa ne lamureasca mai bine.

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza burtici!

Eu iar tarziu...vad ca ati scris ceva, si am de recuperat in timp ce imi beau cafeluta.

Eu iar aceeasi noapte ca pana acum, la 4 eram in picioare, si ma chinuiam sa adorm. Am reusit pe la 5 si ceva, si m-am trezit la 10, ca mi-a sunat tel . O sa il dau pe silent de acum... Sotul saracul s-a culcat pe canapea in sufragerie, ca nu mai adormeam si el era rupt, asa ca s-a dus acolo. M-am sintit un pic naspa. In seara asta o sa incerc sa dorm eu acolo, macar el sa doarma...

Vroiam sa va intreb: care este faza cu "coboratul burtii"? Cand apare? cum arata? "prevesteste" sarcina?

In rest, bebe e tare activ...mai nou cand incerc sa ma scarpin pe burta simt cum loveste (ce o spune: Bai, mama, ia gata cu scarpinatul..!!!"). Si il tot vad cum misca burta mai tot timpul.

Va pup!

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,inca un pic si o vei avea in brate!!!!!!Curaj!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Scuze ca te-am botezat Mushil
Blanca este vb de Dr Mihalache Florina si nu Mihailescu.

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput