Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu tocmai stateam cu Euphoria pe mess imi povestea cum e nasterrea la elias si ....S-A RUPT APA
...M-A LUAT O FRICAAAAAA

va pup mna duc sa fac un dus si fug la spital
doamne ajuta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

fetelor eu tocmai stateam cu Euphoria pe mess imi povestea cum e nasterrea la elias si ....S-A RUPT APA
...M-A LUAT O FRICAAAAAA

doamne ajuta

AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Hai Adriana, multa bafta, sanatate si sa auzim de bine cat mai curand! Sa va intoarceti acs sanatosi!!!

Coccorina 37s Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adriana

Icmanu

Sa va intoarceti mamici fericite cu bebei sanatosi!

Am fost si noi aseara la probabil ultimul control dinainte de nastere. BB e bine, a ajuns la 3,300 kg (a luat 300 de gr intr-o sapt!!!), placenta gr 3, col sters
Dr a pus mana pe caputul lui bb, m-am emotionat toata
Cand am auzit ca e ultimul control si ca de acum asteptam nasterea, am ramas muta, nu am mai pus nici o intrebare (eu care ma duceam cu listuta mereu).
BB e inca sus, nu a coborat, deci nu se va intampla chiar zilele astea pe luna plina cum speram eu, dar speram sa nu depasim dpn.
Daca totusi nu nasc nici pe 20 iulie, cand am dpn, ma mai duc la un control.
De aseara parca ma simt si eu mai rau, ma intorc mai greu noaptea, am niste dureri jos, parca ar fi febra musculara de la kegel, trebuie sa fac o pauza. Poate o fi de la mers, cine stie. Dar oricat de inconfortabila ar fi luna a 9a, nu mi se pare mai grea ca trim 1 cand nici macar n-am varsat, dar aveam o stare ...

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

...M-A LUAT O FRICAAAAAA

doamne ajuta

_
AMR 1 zi

hai Adriana,nu mai e mult si iti tii puiutul in brate.nastere super usoara iubita!

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fetelor de civintele frumoase
febra nu am facut slava Domnului,ci a facut Ebonee dar a trecut imediat cu paracetamol sirop.
e groaznic sa fii asa tare racit :(((

va pup

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

sa va salut,
wow ce a plouat la noi in dimineata asta. Asa bine e acum, racoare...Eu nu am trecut foarte bnine peste noaptea asta. Nu am putut sa dorm, am avut dureri de picioare ca nici cum nu-mi treceau. M-am mutat prin camere sa incerc sa gasesc un loc unde sa adorm dar nimic Am reusit sa adorm spre dimineata si cand a plecat sotul la lucru m-am trezit. Sper sa reusesc sa dorm la pranz ceva...
Icmanu si Adriana succes azi la cezariene. Sa aveti bblusi sanatosi si vota va doresc refacere usoara si rapida.
Noi am fost ieri la doctor. fetita este bine, se misca de zor ca abia reusea dr sa o masoare. Colul este inchis asa ca printesa mea nu se grabeste sa vina si bine face. sa stea acolo pana la cel putin 38 de sapt.
revin pentru fetele care se ocupa cu completarea listutei. V-am scris sa mai faceti completari pentru NICO23. Sa-i treceti o si ca v-a naste la spitalul CFR2 cu dr. Florina Mihalache, va rog.
Acum daca s-a oprit ploaia si tot e racoare afara mergem sa cautam perdeluta pentru printesa si lenjerie pentru patut.

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne Ajuta Adriana!!! Asteptam vesti despre tine si Anastasia!

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

HHHHAAAIII ADRIANA .Nu mai e mult si o sa ti vezi printesa . Nastere usoara .

Acum am venit si noi de la control .Dr a zis ca am 37s 5z si placenta maturata ,si bb poate veni oricand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

wow Adriana deja ti s-a rupt apa. Fuguta la spital. Doamne ajuta!!!

33+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Bravooo, Adriana !!!
Acum stii ca si Anastasia vrea sa vina exact in ziua in care ai programat operatia!
Sa va intoarceti sanatoase acasa!

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput