Mamici de zmeurici de iulie-august (68)
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Grishca, orice se poate. Fii tare la psihic si sa vezi cum mai trece o saptamana. 
Luci, felicitari pentru 34 saptamani!!!!
Clara, oooo dar ce ocupata o sa fi zilele urmatoare. Asteptam sa ne impresionezi cu ce stiu americanii. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
blanca000 spune:
Pooh..nu te-ai trezit sau.....
Moni azi e termenul vostru de gemanuti..felicitari...daca o tii tot asa ajungi la termenul normal..nu ai programat cezariana? astepti sa vina nasterea normala?
Grishca las' ca trece sa saptamana si faci 37 implinite, apoi 38, 39 o sa vezi..contractiile mai apar..nasol ca sunt dureroase 
Lucialu ploua zici? poate vine si la noi mai dupa amiaza cand de obicei e canicula...ar fi bine...de dimineata asa cu pepenele..bun
mi-ai facut pofta, dar dupa micul dejun ![]()
Clara tu nasti normal, nu..parca asa stam..sa ne zici cum arata spitalul.
Hai fetele la apel..
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
`neata burtici si mamici
???

haideti fetelor care urmati sa nasteti azi.multa bafta,nasteri usoare si bebelushi sanatosi!!!

felicitari mamicilor care au nascut,refacere super rapida si bebelushi papacioasi!!!

nu am mai scris de cateva zile fiindca sunt cobza de racita,nici nu ma pot ridica din pat,atat eu cat si Ebonee,amandoua stam si suferim in pat.nu stiu de unde am reusit sa ne racim in halul asta.o tuse de mai mare frumusetea,ma dor muschii de la burta de atata tusit,mucii nu mai zic,ce mai...urat de tot.nu doresc la nimeni sa fie racit in halul asta.
nici sa mancam nu avem pofta:((
am fugit inapoi in pat,ma simt ca fiarta
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
Fetelor,sunt aici,nu nasc eu asa de usor......![]()
![]()
Phiiii,cate sperante mi-am pus in noaptea cu luna plina.....mi-am chemat chiar si prietena mea(sta in alt oras) sa vina la o pizza,ca poate nasc la noapte si nu mai apucam prea curand sa stam la terasa
Dar nimic,nimic,ma pregatesc sa ies la piata sa cumpar niste fructe....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
MQQM,bine ati ajuns acasa,asteptam impresii!
Lucilau,felicitari pt. 34 saptamani!

Danielle,sanatate multa,tie si printesei tale!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
pooh spune:

ADRIANA!!!

ICMANUPooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Moniland spune:
Blanca, nu am programat cezariana, nu inca
. Le las pe ele sa hotarasca ce zi de nastere vor sa aiba
. In 20 iulie imi vine dr. din concediu si daca nu se nasc pana atunci programam cezariana. Orice varianta imi convine avand in vedere ca dr. mi-a spus ca optimum pt gemeni e 37-38 sapt. Mai am o zi din 37 ![]()
Pooh, daca nu se intampla nimic intr-o saptamana vii la TgMs?
Danielle, sanatate multa la amandoua. Sper ca nu aveti si temperatura. Baga ceaiuri si lamaie.
mQQm, asteptam numele printului!!!!
36+
Laura Ioana
Irina Maria
ClaraJ spune:
Buna din nou mamicute,
BLANCA - da, noi asa am vrea, natural 100%, adica nici macar cu epidurala. Da' stim, de asemenea ca orice nastere e imprevizibila asa ca luam in calcul si alte variante. Turul spitalului il vom avea duminica. Abia asteptam, poate ne lasa sa facem si niste pozici sa le postez apoi pe forum. Oricum, spitalul e unul dintre cele mai de renume din LA - Cedars Sinai, da' asa s-a niemerit ca doctora noastra sa lucreze acolo, nu am cautat noi in mod special sa nastem aici.
Incepind de saptamina care vine, vom fi examinati in fiecare saptamina ca sa vada cum stam cu colul, dilatatie, chestii etc. Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt citeva saptamini si il vom tine pe cel mic in brate. Trebuie sa fie un sentiment nemaipomenit.
Va pupic si toate cele bune,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 34+
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Euphoria Fetelor, Stie cineva de biberoanele de la dr. Brown? |
Eu mi-am comandat un set din SUA. Am vazut ca sunt si la noi dar prefer sa le iau de acolo, ale noastre nu sunt BPA free. Am inteles ca sunt fff bune impotriva colicilor ... acum sa si vedem
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
TeodoraNasterea printesei

coccorina spune:
MQQm, bine ai ajuns acasa!
Cornelia, super frumoasa familia ta, iar Vladimir e un dulce...
Siacob am vz si
tau, sa iti traiasca
Doamne fetelor, sunt asa mici si dragalasi, nu cred ca o sa ma pot abtine sa nu o pupacesc non stop
![]()
Adriana bafta maxima, sa auzim vesti bune cat de curand
Alinutza faza cu "octogenarii", se pare ca eu de vreo 3 luni sunt octogenara
, nu pot sa stau mult intr-un loc in picioare, mai bine merg sau stau jos, clar. Cateodata mi-e ciuda de mor
pe mine si imi vine sa
ca nu pot fi mai activa, iar eu eram un fel de speedy gonzales, imagineaza-ti acum de atata timp sa stai ca o leguma...
. Tu se pare ca ai o energie interminabila...te invidiez.
Gata eu bag agitatele pentru zmeuricile care intarzie...

hai Pooh, Monica2008, Adriana, Icmanu, 

Blanca, asteapta ca nu s-a terminat ziua, eu zic ca mai e pana diseara, si oricum mai sunt si vesti care apar mai intarziate...
Noi raportam ca murim de la caldura asta cate un pic...
, ce mai zic ca's ZOMBIE...uff, mult a fost, putin mai este. Ca si Grishca, ma rog de bebelina mea sa mai stea un picut, sa implinim 37 s, sa trecem in 38, oricum luni suntem asteptate la spital pentru control si cu bagajelul, de vrea dr sa ne tina acolo daca sunt indicii ca voi naste curand. Ca mi-e tare teama de drumul asta pana la Iasi daca deja intrui in travaliu, sau se rupe apa...off, las' ca trecem noi si de asta![]()

La zmeurici si burtici
Coccorina
37s
Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik