Mamici de zmeurici de iulie-august (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am ajuns acasa,mi-am cumparat visine,prune si porumb,imediat ma duc sa-lfierb........Huh,e o caldura.....Moniland,nu stiu cand sa ma duc la Tg-MS......Sunt tare nehotarata....dr. ma asteapta in data de 14(de azi intr-o saptamana),initial am zis ca ma duc mai repede,poate la sfarsitul saptamanii....insa daca ma simt bine si nu e nici un semn,parca nu as pleca,e mai bine la mine in casuta decat la altcineva.Voi vedea....poate totusi se hotareste bb sa iasa.......Noce,wow,col sters?????Se apropie si la tine momentul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu in s37 aveam placenta gr II-III, iar in s38 am gr III, dar inca se mai matureaza, nu e gata sa se desprinda. E normal in luna a9a sa ajunga la gr III, nu ai de ce sa te temi. Cat despre circulara de cordon, stai linistita, s-au nascut o gramada de bebei natural si cu dubla circulara (am vazut eu la albinute). Bebelusul este monitorizat in permanenta, iar daca il strange cordonul, se vede si te baga in cezariana. In momentul nasterii, cordonul este indepartat dupa ce scoate bb capul sau este taiat, in functie de situatie.

La ce dr esti la cfr2? Si eu tot acolo sunt .

Citat:
citat din mesajul lui Mushil

Buna

Nu am avut activitate pe forum, decat la birou.
Azi dimin am fost la dr, am facut ultima eco si mi s-a zis asa:

Placenta: grad 3, cu calcifieri.
Col inchis, 28 mm.
Circulara pericervicala de cordon.

Fetele care sunt in ultima luna ce rezultate au avut?
Cum este placenta? E oare prea matura.
MA ingrijoreaza circulara. Dr. meu mi-a zis ca pot naste natural , ca nu sunt probleme, dar nu stiu ce sa zic. Pe 18 ma duc din nou la spital, la cfr 2.
Si am aflat ca el pe 28 pleaca si eu pe 31 am termen. M-a umplut de nervi.

36 s si 3 z cu Darius Matei

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Azi am fost si noi la eco , avem o grasunica de 3150 gr, placenta grad 2 , e totul bine . Mi-a fost mie teama cu tensiunea asta , dar o tinem sub control .
Adriana , nastere usoara !
s 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai sa va arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3697604890/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea astazi. Si pentru o comparatie, www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea la 13 sapt. Remarcati aceeasi tinuta pentru o comparatie cat mai buna

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Facem si noi galerie pentru mamicile de azi, Adriana si Icmanu . Va tinem pumnii ca totul sa fie bine!

Moni ai o burtica tare dragalasa, dupa nastere nici nu se va vedea ca ai fost insarcinata

Eu pot sa ma laud ca la o 10 zile de la nastere mai am 3 kg in plus.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Lorelay..am rezolvat greseala..

Moni acolo e burta de gemanute ???????....mai mai mai...frumoasa foc, nu stiu cum mai poti pune dres pe tine pe mine m-ar strange rau de tot

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

[quote]citat din mesajul lui noce

Eu in s37 aveam placenta gr II-III, iar in s38 am gr III, dar inca se mai matureaza, nu e gata sa se desprinda. E normal in luna a9a sa ajunga la gr III, nu ai de ce sa te temi. Cat despre circulara de cordon, stai linistita, s-au nascut o gramada de bebei natural si cu dubla circulara (am vazut eu la albinute). Bebelusul este monitorizat in permanenta, iar daca il strange cordonul, se vede si te baga in cezariana. In momentul nasterii, cordonul este indepartat dupa ce scoate bb capul sau este taiat, in functie de situatie.

La ce dr esti la cfr2? Si eu tot acolo sunt .

[quote]citat din mesajul lui Mushil

Eu sunt la Radulescu-Botica, dar se pare ca pe 28 pleaca in concediu si habar nu am in grija cui ma lasa daca nu nasc pana atunci.Stiu ca sunt dr buni la CFR2, dar ma cam enerveaza ca pleaca pe 28 , chiar inainte de termenul meu.
A batut apropo de cezariana, dar eu nu as vrea decat daca e nevoie neaparat.

36 s si 3 z cu Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Siacob, doar 3 kg? Super!!!!
Blanca, era tinuta de pozat, ca sa pot face o comparatie cum am fost si cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Hai sa va arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3697604890/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea astazi. Si pentru o comparatie, www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/in/set-72157613039588223/" target="_blank">burtica mea la 13 sapt. Remarcati aceeasi tinuta pentru o comparatie cat mai buna

Pot sa te asigur ca nu ai deloc burtik mare la 37s , mai ales ptr gemenuti....ori poate e imbracamintea de vina....

Coccorina 37s Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA...
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI.........DUMNEZEU SA LE DEA SI LOR SI BEBEILOR CE E MAI BUN.
ce FAC fetele?
EU ca cioara sa ma laud......bebitza mea are 3000 gr.la 34 saptamani,e activa si jucausa dar putin cam grabita...trebuie sa stam iar la pat.....inca trei saptamani....e posibil sa fie si mai grasunica.....dotorul saracu` a luat cea mai mica estimare posibila si a zis ca apasa cu toata forta pe col micutza......e disperat ca in ritmul asta sare de 4 kg si pe deasupra nici nu mai incape pe monitor ca lumea........am ras azi c a zicea ca daca ar mai avea doua ca mine ar trebui sa-si schimbe aparatura.....partea proasta este ca am colul relaxat la exterior dar l ainterior e inchis.......si in trei saptamani......sa speram ca stam inca 4 saptamani......
Oricum mi-a dat dexametazona si o sa o fac ca e mai bine pentru bebe...

inca odata urez mamicilor fericite bebei sanatosi ca restu` toate vin si se duc....

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput