Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny ancadragoman, te rog sa-mi dai un semn cand mai apari pe aici sau pe YM, am ceva urgent de vorbit cu tine! Multumesc! Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
am aparut
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
tatto spune:
De obicei nu citesc subiectele de la inceput pina la sf.,nu am timp,dar vazind ca in seara asta fetita doarme am putin timp la dispozitie,nu pot crede ca sint persoane aprofitatoare si in aceste cazuri.(nu-mi vine sa cred)
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
Anuc spune:
Cosmynika, si daca faci baietel, o sa ai cateva hainute de la mine. Eu am nascut la sfarsitul lunii ianuarie 2009, dar sigur gasesc ceva care sa te ajute. Eu am pastrat cateva hainute ff dragute, preferatele mele. Nu mi-a venit sa le dau....desi inca un copil slabe sanse sa mai fac, am deja 2. Sunt in f buna stare, purtate de pustiul meu de doar cateva ori, deci aproape noi. Majoritatea sunt de purtat p[e strada si repet, grosute: pantalonasi, pulovere, overall gros, caciulite, bluzite. Sa ma contactezi cand vrei tu, acum sau mai tarziu, ca pot sa le mai tin.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Neli_ra spune:
Salutare tuturor,
Imi cer cuze ca n-am mai scris pe aici , dar contractiile nedureroase , insa dese si deranjante imi dau de cap destul de rau.A devenit din ce in ce mai rau si mai greu pt mine , nu mai pot sa ma urc pe caunul rulant din pat sau de pe toaleta fara sa mi se contracte burta, asa incat sunt obligata sa stau aproape numai la pat, noroc cu sotul meu care e in permanenta in preajma mea si ma ajuta cu absolut tot ce am nevoie ca sa-mi faca traiul mai usor pana voi naste.Pe langa contractii mai am si ceva dureri si intepaturi de burtica cateodata,care ma sperie, dar stau cu no-spa si gynipral pana la final , doar-doar vom reusi si noi sa nastem cat mai aproape de data stabilita pt cezariana(8-15 august),plus repaus total la pat.
Tin sa multumesc din suflet tuturor persoanelor care au ajutat cu lucrusoare pt bb-i persoanele ce au cerut ajutorul , pe aceasta cale , multumesc si eu Antoniei pt toate lucrusoarele pe care mi le-a trimis pt fetita mea pe care o voi naste peste o luna.Deja ne-am apucat sa pregatim bagajul pt spital , la Timisoara bb-ii se tin in hainute,scutece si pampersi de acasa,deci , imi vor fi de mare folos hainutele pe care le-am primit , noi inca nu ne-am apucat sa cumparam pt bb nimic pana nu terminam cheltuielile cu nasterea , suntem putin speriati, acum 3-4 zile o cunostinta a noastra a nascut prin cezariana la spitalul nr.2 din Craiova, cu o dr. Patru , careia sotul ei i-a dat initial 15 mil.lei vechi , insa, cand a vazut suma, dr., nedumerita, i-a spus sa vina sa aduca toti banii odata, nu in rate , ca la banca(tupeu , nu?) , asa incat, suma finala pt dr. si anestezist s-a ridicat la~ 30 mil(la dr. 24 mil , o sticla whisky si un buchet de flori imens, superb , de 500 mii, iar la anestezist , 4 mil), iar in total s-au dus cam la 1000 euro , cu toate spagile ce le-au dat la dr de la copii , asistentele si infirmierele de pe sectia lauze si de la copii , portarii , care ,de fiecare data , trebuiau platiti pt a lasa membrii familiei sa ajunga la ea.In consecinta , sper sa nu o fi luat-o lucrurile atat de razna si la Timisoara , acolo am inteles ca nu s-a ajuns chiar asa departe , iar cu dr. meu nu pot discuta de pret , refuza sa spuna onorariul sau sau al altcuiva(cel putin nu cere pe fata), speram sa nu ajungem asa departe cu cheltuielile , nu avem de unde chiar atatia bani, in conditiile in care sotul nu mai lucreaza,iar la mine la firma , pentru ca sunt aproape de faliment , nu ne-am vazut salariile de cel putin 2 luni.Si chiar asa, daca e omul mai sarac si nu are atatia bani , sa zicem ca e sarac , de la tara , ce-i face, il lasa sa moara?Cum m-au lasat pe mine acum 3 ani , cand dr mea a refuzat sa vina la cezariana la 2 noaptea cand era nevoie, a venit abia dupa 12 ore , copilul a avut suferinta fetala si in cele din urma,dupa 12 ore a murit? E destul de tarziu acum , imi cer scuze ca nu mai pot sta , va multumesc inca o data tuturor pentru ca sunteti inimoase si ajutati pe toti cei care , cu inima curata,cer ajutorul vostru si au nevoie de el.
Va doresc odihna placuta tuturor, noapte buna!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui tatto De obicei nu citesc subiectele de la inceput pina la sf.,nu am timp,dar vazind ca in seara asta fetita doarme am putin timp la dispozitie,nu pot crede ca sint persoane aprofitatoare si in aceste cazuri.(nu-mi vine sa cred) ALESSIA 1/08/2007 http://tatto.weblog.ro http://en.fotoalbum.eu/tatto |
Din pacate sunt si astfel de persoane si ma bucur ca pe multe dintre ele fetele le-au descoperit si nu au mai pacalit pe nimeni cel putin aici pe DC.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
adela_r spune:
Nu stiu daca ar trebui sa ma bag, dar am vazut mesajul lui Neli_ra si nu am putut sa ma abtin.
Sincer mi se par niste preturi mult prea exagerate,mai ales pentru ca am inteles ca spitalul nr1 din craiova este mult mai avansat si se cere mai mult aici. Iar preturile la cezariana sunt de la 5 pana la 10 milioane.hai sa zic maxim 15. Desigur sunt care au bani si baga din prima 15-20 de milioane. Nu zic cat am dat eu,pentru ca am avut o doctoritza foarte de treaba si intr`adevar am dat putin pentru ca atat am avut. si nici nu vroia sa ma opereze fiind prea tanara dar pana la urma a fost nevoita.
Pentru ca am stat 9 zile in spital inainte de nastere am vazut multe, dar printre cele care aveau cat de cat bani si au fost tratate foarte bine au fost multe si au dat in total maxim pana in 20 de milioane. Majoritatea au dat vreo 8 milioane la doct, 2 mil la anestezist,2 mil la rezident.500 la asistente. si oricum ar fii nu se ajunge la suma de 1000 de euro.
Da ,e scump sa intrii in spital,dar totusi sa nu exageram.
Eu sincer am ajuns sa platesc de la intrare pana la iesire aproximativ 12 milioane. cu tot cu mancarea pe aceste zile(14 z).
37
tatto spune:
citat din mesajul lui adela_r Nu stiu daca ar trebui sa ma bag, dar am vazut mesajul lui Neli_ra si nu am putut sa ma abtin. Sincer mi se par niste preturi mult prea exagerate,mai ales pentru ca am inteles ca spitalul nr1 din craiova este mult mai avansat si se cere mai mult aici. Iar preturile la cezariana sunt de la 5 pana la 10 milioane.hai sa zic maxim 15. Desigur sunt care au bani si baga din prima 15-20 de milioane. Nu zic cat am dat eu,pentru ca am avut o doctoritza foarte de treaba si intr`adevar am dat putin pentru ca atat am avut. si nici nu vroia sa ma opereze fiind prea tanara dar pana la urma a fost nevoita. Pentru ca am stat 9 zile in spital inainte de nastere am vazut multe, dar printre cele care aveau cat de cat bani si au fost tratate foarte bine au fost multe si au dat in total maxim pana in 20 de milioane. Majoritatea au dat vreo 8 milioane la doct, 2 mil la anestezist,2 mil la rezident.500 la asistente. si oricum ar fii nu se ajunge la suma de 1000 de euro. Da ,e scump sa intrii in spital,dar totusi sa nu exageram. Eu sincer am ajuns sa platesc de la intrare pana la iesire aproximativ 12 milioane. cu tot cu mancarea pe aceste zile(14 z). 37 |
Fetelor eu nu inteleg, despre ce spitale vorbiti?Sora mae a nascut tot prin cezariana in bucuresti dar nu a platit asa multi bani!!!! Eu am nascut in italia prin cezariana nu am dat nici un ban,am platit doar consultatiile doctorului pt.ca este particular.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
adela_r spune:
Normal ca nu trebuie sa dai.
Nu esti obligat sa dai. Dar daca nu dai nu se uita nimeni la tine pana in ultimul moment. Si in acele zile , am stat si pe sala sub observatii din cauza unor probleme si am vazut foarte multe cazuri acolo. Cu fete care nu au fost la doctori, la controale, care nu aveau bani nu mai puteau de dureri si nimeni nu se uita la ele.
Un caz cu o fata de 19 ani, dureri groaznice de aproape 24 de ore, cu sangerari, zbiera , se uitau asistentele una la cealalta la care una intreaba > cand a fost controlata ASTA ultima data< cealalta raspunde >HABAR NU AM<...au trecut pe langa ea si au plecat mai departe.Si saraca s-a chinuit pana au dus`o pe capra la control si a si nascut acolo, na mai ajuns la sala de nasteri.
Sau o doamna la fel au tinut`o pana n`a mai putut.Zicea ca daca mai statea cateva ore, murea si ea si copilul. Avea deja lichidul inverzit, placenta putreda...pentru ca nu a dat nimic...
Dar nu este o regula. Si normal daca mergi la un doctor precum Doct prof univ. Cernea de la spitalul nr 1 din craiova, si vrei sa fi tratat altfel, sa iti faca toate analizele controalele, nu poti merge cu 1 milion de lei. Dar cum am spus, nu este regula si fiecare da dupa buzunar.
37
mari_paun spune:
adela, sa-ti traiasca printul si sa-ti aduca numai bucurii, sa fie sanatos si cuminte!
http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Selene_Bunny spune:
Fetelor, sincer, ma ingrozesc citind povestile voastre... Imi aduc aminte de discutiile mele cu soacra mea, care nu vroia in ruptul capului sa ma creada ca se dau bani - si nu putini - la doctor, pentru a naste, pana a vazut un reportaj la TV despre acest lucru si s-a convins... De internarea mea in spitalul de la Galati, cu peretii scorojiti si mazgaliti cu pixul, cu asternuturi de pat fasii-fasii, si, mai ales, cu un personal scarbos si cu o sefa de sectie care fuma cu nesimtire pe coridor, desi, pe usa, era ditamai anuntul cu "Fumatul interzis"... De asistenta care mi-a soptit suav la ureche sa ma pregatesc cu niscaiva banuti pentru doamna ecografista... De doctorul la care am fost la Galati, considerat unul dintre cei mai buni medici de acolo, caruia ii plateam 60 de RON pentru fiecare consultatie si care mi-a spus clar ca nu are aparatura 3D si nici competentele necesare pentru a interpreta rezultatele... Dar si de decizia mea de a naste la Cluj, unde totul a fost minunat, de la curatenia spitalului la amabilitatea asistentelor si la grija medicilor... Si unde am dat bani ca am vrut, nu ca eram urmarita de nu stiu cate perechi de ochi, ca sa vada cat le bag in buzunar... Si unde suma pe care am dat-o - in niciun caz 10, 15 milioane - a fost suficienta pentru mai multe echografii, inclusiv o 4D, mai multe monitorizari, nasterea propriu-zisa, plus vizitele de dupa...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit