Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 7
Neli_ra spune:
Salut,
M-au sunat mai devreme niste cunostinte ,sa ma uit la reply-uri pe DC la acest subiect, fetelor, sincer va spun , acesta este pretul "CERUT", din cate stiu eu , aceasta dr. si la ea la cabinet are preturi exorbitante , cineva de la mine de pe scara si-a cauterizat 5 chisturi pe col la ea, ce-i drept , acum e ok,si a platit in jur de 10 milioane , dar nu mai retin daca i-a mai facut si altceva sau nu , eu , in 2007 , dupa ce am pierdut sarcina la 13 saptamani , am mers la Craiova pt controlul de 6 saptamani , atunci mi-a facut o sumedenie de teste ,analize,echograf, video colposcopie, listerie, frotiu,fungigrama, papanicolau,cultura col, listeriea si hpv din secretie si din sange,plus urocultura si antibiograma pt care am platit in total 7,5 milioane, am ajuns atunci tot la ea, fiind speriata ca am ceva grav incat ajunsesem la pierderea sarcinii(dar si fiind inca marcata de moartea bb-ului meu din 2006 la maternitatea din Severin la 12 ore dupa nastere,moarte pe care nimeni nu a explicat-o , ci au musamalizat-o,refuzandu-mi orice drept , au vrut chiar sa-mi arunce copilul inainte de necropsie,pe motiv ca n-am ce face cu el mort , desi soacra mea il botezase personal cu 30 minute inainte de a muri,caci refuzasera sa cheme preotul) , iar pe ea multi o recomandasera ca fiind ass in domeniu , mi-era frica sa nu ajung sau sa nu fi ajuns la ceva grav,poate chiar cancer ovarian sau pe col uterin , am antecedente in familie, mama mea a murit in '92 de cancer col uterin , cu metastaze multiple.Initial n-am stiut preturile , cine m-a dus acolo mi-a zis ca avea preturi accesibile si astfel am acceptat sa merg la ea, iar cand mi s-a spus totalul de plata , am crezut ca nu aud bine, norocul meu ca am rude in Craiova care mi-au facut rost de bani rapid sa-mi pot plati factura la ginecolog.Nu v-am mintit deloc in legatura cu pretul , persoana respectiva care a nascut cu ac. dr. sapt trecuta n-ar fi avut niciun interes sa ma minta , o cunosc de 20 de ani si stiu ca nu minte , pt ei,acum cel mai important e sa fie fetita bine, pt ca au capatat-o tarziu dupa 6 ani de parainvestigatii si analize pt ea si sotul ei la Timisoara,fara rezultat, iar sarcina asta au obtinut-o datorita tratamentului acestei dr,erau disperati , ar fi platit oricat numai sa aiba un copil,deja se resemnasera ca sunt sterili.Nu mi-o luati in nume de rau , va rog , nu am vrut sa supar pe nimeni , dar, nu conteaza atat de mult spitalul unde nasti , cat medicul si pretentiile lui(cunostinta mea a nascut la spitalul nr 2, unde a trebuit sa-si cumpere si toate consumabilele necesare: manusi sterile,branule,etc,etc,etc).Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta discutie , imi cer scuze daca am suparat pe cineva, eram doar speriata de astfel de preturi exorbitante stiind ca eu urmeaza sa nasc peste o luna ,dar voi naste la Timisoara la Bega, din zvonuri am auzit ca nu s-a ajuns la preturi atat de mari si bine-ar fi,nu mi-as permite sa platesc astfel de sume.
Va doresc tuturor sa nu aveti parte de astfel de pretentii de la medici si nici sa nu aveti nevoie de medici decat pentru evenimente fericite!
Noapte buna tuturor!
Anuc spune:
Buna
Adela, am primit inapoi de la Posta pachetul pe care ti-l trimisesem pe numele cumnatei tale, Crina Rusu. Am inteles ca nu a fost nimeni sa-l ridice. Este vreo problema cu adresa sau de alta natura? Desi nu e mare lucru, as vrea sa ti-l retrimit, dar spune-mi din nou adresa si numele.
Te pup pe tine si pe baietel!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Neli_ra spune:
Salutare tuturor,
Revin cu stiri si mai senzationale legate de acea cunostinta a mea care a nascut saptamana trecuta.Azi am vb cu sotul ei , ca sa nu o deranjez pe ea sau bebitza,maine se implineste o saptamana de la nastere si ar trebui sa mearga la spital inapoi,caci dr. a chemat-o la o saptamana dupa cezariana ,pentru a-i scoate firele.Va puteti imagina ca pentru cateva fire banale de scos li s-a cerut 1,5 milioane lei vechi?Deci, li s-a mentionat pretul, e ridicol , absurd si inimaginabil, poate ati crezut ca am mintit eu , dar unii dr debordeaza de tupeu , (se pare ca ac. dr. urmeaza sa-si petreaca vacanta undeva in locuri exotice, daca nu ma insel, Dubai , deci , are nevoie de fonduri consistente).In consecinta , acesti prieteni au decis sa mearga aici la o unitate spitaliceasca pt fire , iar pt controlul de 6 saptamani au zis ca vor merge oriunde altundeva , dar la ea nu se mai intorc.E drept ca ac. dr. a tinut-o pe tipa sub observatie in conditiile in care la 14 saptamani de sarcina suferise o operatie dificila , o colecistectomie(i se scosese fierea total), o operatie clasica, (avusese peste 100 de calculi) si nu laparoscopic , pt ca ajunsese la spital in urgenta , tot in Craiova, dupa ce Severinul a refuzat sa intervina la asemenea caz, mai ales ca era si o sarcina in curs si le era teama sa nu compromita sarcina , exista si riscul sa i se rupa operatia pe masura ce sarcina avansa si se marea din ce in ce mai mult , dar asta nu inseamana sa pretinzi si "pielea" de pe om.Deci , fetelor , sunt de acord ca dr. aceasta a ajutat-o sa obtina sarcina si a luat-o sub observatie dupa complicatiile cu colecistectomia, dar ,am impresia ca a profitat de gravitatea cazului si a pretins peste masura, nu stiu insa daca la toate nasterile cu cezariana in spitalul unde opereaza(spital de stat)cere la fel , sume asa mari de bani.
Cu asta am inchis subiectul respectiv, promit , am facut un oarecare efort sa ma ridic sa scriu, desi bb si burta imensa,dar si contractiile,durerile si intepaturile de burtica nu-mi mai permit aproape nicio miscare, insa, mi s-a parut strigator la cer sa se ceara atat de multi bani si am vrut sa va spun si voua.Promit insa sa va tin la curent cu evolutia noastra , avand in vedere ca peste 2-3 saptamani s-ar putea sa si plecam la Timisoara si ma rog la DD sa mai aiba bb rabdare , sa nu se "zbata din rasputeri " sa vina mai devreme, inca mi-e teama si acum sa nasc mai devreme , sa nu se repete iar povestea baietelului care mi-a murit acum 3 ani si care s-a nascut la 36s5z.
Sa aveti grija de voi,va doresc sanatate multa!
Selene_Bunny spune:
Propun ca mesajele lui Neli_ra si ale altor useri, legate de domeniul medical, sa fie mutate la subiectul "Medici (si spitale) de care sa ne ferim".
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Propun ca mesajele lui Neli_ra si ale altor useri, legate de domeniul medical, sa fie mutate la subiectul "Medici (si spitale) de care sa ne ferim". Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
Foarte buna ideea, ai perfecta dreptate !Intocmai pentru ca cei care doresc sa afle astfel de informatii sa stie exact unde le gasesc.In ceea ce ma priveste, mi-am cerut scuze ca am deschis o astfel de discutie aici desi nu-si avea rostul , dar plecasem de la una si ajunsesem la alta , oricum , am promis ca nu voi mai vorbi la acest subiect despre acea tema.(M-a ajutat sotul cu scrisul de data asta la ora asta tarzie, ca sa nu mai cobor eu din pat, deh , insomniile de final de sarcina ma tin mai mult treaza ).
Va transmit pupici sinceri la toate!
Toate bune!
ducky spune:
As dori sa ajut si eu cu hainute nou-nascut, fie baiat, fie fetita.
Diana Maria,mami de GLAD si de bb2
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky As dori sa ajut si eu cu hainute nou-nascut, fie baiat, fie fetita. Diana Maria,mami de GLAD si de bb2 |
Buna,
Daca nu te deranjeaza si nu deranjeaza pe altcineva(in caz ca cineva ar dori aceasta donatie pt altcineva, nu ma opun,sunt de acord ca mai sunt si altii care au nevoie de lucruri pt copilasii lor) ma ofer sa primesc eu lucrusoare pt nou-nascut, urmeaza sa nasc in august, peste vreo 3 saptamani,voi naste o fetita la Timisoara la Bega,eu sunt din Severin, am mai primit niste lucrusoare de la o doamna membru aici pe forum acum ~1-2 saptamani, careia ii multumesc enorm.
Multumiri pentru orice decizie vei lua.
Sanatate multa si o zi buna !
Salutari tuturor!
adela_r spune:
Buna!
Ar putea sa ma ajute si pe mine cineva cu o pompa de san.
Sunt fara pretentii,manuala,simpla fara alte chichitze.
Am procurat din spital una ieftina cu 65 de mii,dar ma tinut tot de banii astia.2 saptamani. Nu mai trage deloc, prinde aer unde se face imbinarea bulei cu celalta parte:(. mai mult nu imi permit sa dau, iar sa iau iar la fel si sa ma tina tot 2 saptamani nu merita.
Va multumesc anticipat.
37
cosmynik spune:
Selene Bunny si Anuc va multumesc mult ca mi-ati raspuns. Inca nu stiu daca voi avea fetita sau baietel,voi afla la urmatoarea ecografie pe 3 august. Daca situatia mea nu se va remedia si nu-mi voi gasi niciun job la domiciliu(caci la sediul unei firme nu cred ca ma mai primeste nimeni) pana la nasterea copilului cred ca mi-ar fi de mare folos acele hainute despre care mi-ati vorbit. Inca mai sper ca voi gasi ceva de lucru. Va multumesc inca o data pentru amabilitate!
adda_lili spune:
BUNA FETELOR VIN SI EU CU O RUGAMINTE LA VOI DACA NU VA DERANJEZ Am o prietena care va trebui sa nasca saptamana viitoare si nusi permite sa cumpere pt ca nu prea are bani daca o poate ajuta cineva cu ceva un patut, un carut , hainute sau o pompa de san iar fi de mare folos. Va multumesc