Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Salut tuturor!Am ajuns duminica in tara dar am fost super ocupata cu divortul si n-am avut acces la net .
Dumitru Anca e nesimtita aia care m-a injurat cu ceva vreme in urma !Vad ca a aparut iar !Fa bine Cormoran,Dumitru Anca si Delia si ia-ti catrafusele si intinde-o de aici !Asta nu e forum pentru tarabagii ci forum de ajutor umanitar!

Anca Dragoman , a primit Cory pachetul , am vorbit ieri cu ea la telefon si era atat de incantata incat mi-a pus si pisica sa-mi multumeasca mieunand!Copila zapacita!Vrea sa-ti trimita un semn de multumire .

Am primit de la Inima... coletul prin Atlassib si ajung luni in Mizil,cred ca sa-l duc personal .

Fetele,in rest ma puteti contacta ca si pana acum si,chiar daca nu mai pot sta continuu pe net ca inainte,tot intru eu sa-mi verific mesajele .

Dantje,din pacate magarul ala a disparut in ploaie cu pachetele de la tine !Nici nu-i mai raspunde maica-mii la telefon .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Rog din suflet moderatorii sa verifice userii cormoran, dumitruanca, dumitru delia... e posibil ca toti sa fie de fapt unul singur...care incearca sa de-a iar tzeapa aici...

Multumesc!

Este absolut aceeasi persoana si anume cea care m-a luat la injuraturi ca la usa cortului atunci cand a fost prinsa cu matza in sac si anume cu negotzul de lucruri primite chipurile sa i se ajute copila!Este pur si simplu nesimtire crasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:

Rog din suflet moderatorii sa verifice userii cormoran, dumitruanca, dumitru delia... e posibil ca toti sa fie de fapt unul singur...care incearca sa de-a iar tzeapa aici...

Multumesc!

Este absolut aceeasi persoana si anume cea care m-a luat la injuraturi ca la usa cortului atunci cand a fost prinsa cu matza in sac si anume cu negotzul de lucruri primite chipurile sa i se ajute copila!Este pur si simplu nesimtire crasa!

Oare daca nu verificam adresele si daca nu postam pe forum suspiciunile mele, mai iesea adevarul la iveala? Avea curajul sa spuna, asa, din constiinta, cine este?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna ziua! Pana acum nu am scris niciodata pe acest forum. Sunt membra a forumului mamici de fulgusori noiembrie-decembrie 2009. sunt studenta in anul 3 a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii Bucuresti. Pentru ca sunt insarcinata sunt refuzata de la orice loc de munca. Acum sunt in vacanta de vara si statul in casa ma deprima enorm. In plus pentru ca nu am un job si cu banii stam destul de prost. Eu nu va cer nimic pentru bebe caci sunt de abia in luna a 4-a. Rugamintea mea este daca cineva stie ceva de vreun job la domiciliu sa ma anunte si pe mine. Imi doresc enorm sa muncesc pentru a ne imbunatati situatia financiara. Tin sa va mai spun ca am gasit anunturi pe internet cu joburi la domiciliu insa nu mai am incredere caci am trimis bani intr-un plic(50 ron) pentru a-mi trimte materialele necesare pentru lucru si nici in ziua de azi nu am primit nimic. Era doar o ,,#539;eapa,,(scuzati-mi expresia). Am pierdut si banii(care pentru mine erau destul de multi) si nici job nu am! va rog din suflet sa ma anuntati daca aflati ceva de vreun job. va multumesc anticipat!

cosmynik, eu nu stiu nimic de joburi viabile la domiciliu. In cazul in care bebelusul tau va fi fetita si vei avea nevoie de lucrusoare, iti pot pastra eu de la fetita mea, e nascuta in decembrie 2008.

LE: am gasit asta: http://www.piata-az.ro/Locuri-de-munca/Locuri-de-munca/Detalii-Anunt/Munca-la-domiciliu.aspx?AdId=1240817&

Si asta: http://www.piata-az.ro/Locuri-de-munca/Locuri-de-munca/Detalii-Anunt/caut-colaboratori-pt-munca-la-domiciliu!.aspx?AdId=1289973&

Poti da un mail, fii atenta la orice detaliu, si NU te implica in nimic in care ti se solicita bani inainte! Sau poze sau mai stiu eu ce tampenii!

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antonia_05

MELI:am pus azi coletul la posta, mi-au spus ca pana vineri ar trebui sa-l primesti!!nui mare lucru,nu-s hainute noi,dar sunt curate si intretinute,is hainute care le-am primit si eu la randul meu de la fetele de pe forul,si cu ocazia asta vrea si eu sa le multumesc pt gestul facut,deoarece pana acum le-au multumit alcineva in locul meu!!
SELENE:te asteptam la noi in vizita,am scapat deo saptamana si de varicela si te putem primi acum in vizita la noi,fara alte probleme!!

Buna , Antonia ,
Am banuit ca acesta e numele fetitei tale , foarte frumos ,n-am stiut daca sa ma adresez tie astfel, abia pe aviz am vazut un alt nume , nume ce ni-l dorim si noi pt fetita noastra, am primit azi avizul de la posta,maine mergem la posta sa ridicam pachetul , asa ca iti voi da maine un sms dupa ce vom ajunge acasa cu pachetul de la tine.
Iti multumesc din suflet !
Neli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

LauraNicole, ti-am trimis PM.

Vacanta placuta in Romania!

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Citat:
Dana sper din suflet s areusesti sa gasesti pe cineva de incredere... o alta fata din Anglia a trimis anul trecut si cea la care a trimis, de prin alt oras, nu a scos o vorbulita aici ca a primit saci de haine, ba din contra a cerut in continuare...

Daniela si mie mi-e teama, poate totusi....mai astept cateva zile si daca nu se iveste nici o ocazie le duc la containerul de haine.....am obosit de atatea tepe si minciuni.
Laura astia sunt oamenii, aveam o amica care zicea il vezi are 2 maini 2 picioare zi-ci ca-i om...dar nu-i om....pai cam asa...imi pare rau ca erau niste rochite faine pentru bubuloasa...of...
Cryssy...nu mi-ai trimis tu un pm cu ceva vreme in urma...ca duci tu hainele undeva la o casa de copii....?sau imi joaca memoria feste....?

am un gust amar
Dantje& Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

eu nu am trim nici un pm cu nici o casa de copii eu ajut copii sarmani verificati de mine majoritatea din comunele limtrofe bucurestiului am donat multe hainute deale rebecai deci cred ca ma confunzi cu alcineva oricum propunerea mea ramane in picioare daca esti de acord si ti o spun cu toata sinceritatea ca nu fac comert cu haine sau accesorii de bebe am avut perioade grele cand am avut nevoie de ajutor cu hainute pt rebeca pentru care le multumesc fetelor care ne au sustinut atunci dar de luna trecuta am primit marirea de 85% la indemnizatie si mai am niste banuti in plus lucrez la primarie si daca doresti si vrei sa afli mai multe despre mine poti intreba nu ma feresc de nimeni sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonica12 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=19851
Fetelor inca un patut de bebe cu tot cu salteluta.

Mergi la inceput

ancadragoman, te rog sa-mi dai un semn cand mai apari pe aici sau pe YM, am ceva urgent de vorbit cu tine! Multumesc!

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput