Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Buna,
voluntar sau involuntar am maritat toate hainutele, vad ca adda lili nu m-a mai contactat pentru cele de bebe de 1 an asa ca le-am dat si pe acelea.
o zi buna!
Andries
Antonia_05 spune:
MELI:am pus azi coletul la posta, mi-au spus ca pana vineri ar trebui sa-l primesti!!nui mare lucru,nu-s hainute noi,dar sunt curate si intretinute,is hainute care le-am primit si eu la randul meu de la fetele de pe forul,si cu ocazia asta vrea si eu sa le multumesc pt gestul facut,deoarece pana acum le-au multumit alcineva in locul meu!!
SELENE:te asteptam la noi in vizita,am scapat deo saptamana si de varicela si te putem primi acum in vizita la noi,fara alte probleme!!
Selene_Bunny spune:
Antonia_05, venim, numai ca acum suntem la mama, o perioada, am avut de rezolvat pe aici niste lucruri, ne-am si imbolnavit (Daria, rosu in gat si muci cat cuprinde, eu, dureri de cap, de oase, nas curgator, febra, stare generala proasta, inca sunt in refacere). Cand ne intoarcem in Cluj, va vizitam!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny In alta ordine de idei, am primit un e-mail de la o alta solicitanta, pe nume Dumitru Delia. Am aplicat verificarea de rutina si... "vanzari articole copiiProfil membru: dumitruanca Trimite mai lui: dumitruanca Adresa de mail alternativa: deliad45@yahoo.com Locatie: ploiesti, romania Cod postal: 107070 ... forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=16653 - Pagini similare" Na, ca mi-a mai sarit in ochi ceva. Daca, dupa noul sistem de codificare, codurile postale se aplica strazilor, de ce codul postal al lui cormoran si codul postal al lui dumitruanca sunt identice??? Profil membru: cormoran Trimite mai lui: cormoran Adresa de mail alternativa: deaturi22@yahoo.com Locatie: ploiesti, romania Cod postal: 107070 Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
hai ma ca nu se poate,iar????????
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
Laura,a primit fata din Ploiesti pachetul?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui Antonia_05 MELI:am pus azi coletul la posta, mi-au spus ca pana vineri ar trebui sa-l primesti!!nui mare lucru,nu-s hainute noi,dar sunt curate si intretinute,is hainute care le-am primit si eu la randul meu de la fetele de pe forul,si cu ocazia asta vrea si eu sa le multumesc pt gestul facut,deoarece pana acum le-au multumit alcineva in locul meu!! SELENE:te asteptam la noi in vizita,am scapat deo saptamana si de varicela si te putem primi acum in vizita la noi,fara alte probleme!! |
Hey , Antonia , multumesc mult de informatie , nu trebuie sa justifici nimic legat de continutul pachetului , noi ne bucuram ca esti alaturi de noi si iti multumim enorm , pentru absolut orice gest.
Te voi anunta cand am ridicat pachetul , pana atunci , in caz ca nu mai intru pe aici ,( ma supara niste contractii ciudate ,nedureroase,dar insistent- avem abia 34 saptamani si nu stiu cum voi mai avea timp de calculator)te pup si iti multumesc mult.
Noapte buna , va doresc sanatate multa !
danielac spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Laura,a primit fata din Ploiesti pachetul? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Laura e in Ro, dar probabil ca nu a reusit sa mai intre pe net, deocamdata...
cosmynik spune:
Buna ziua! Pana acum nu am scris niciodata pe acest forum. Sunt membra a forumului mamici de fulgusori noiembrie-decembrie 2009. sunt studenta in anul 3 a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii Bucuresti. Pentru ca sunt insarcinata sunt refuzata de la orice loc de munca. Acum sunt in vacanta de vara si statul in casa ma deprima enorm. In plus pentru ca nu am un job si cu banii stam destul de prost. Eu nu va cer nimic pentru bebe caci sunt de abia in luna a 4-a. Rugamintea mea este daca cineva stie ceva de vreun job la domiciliu sa ma anunte si pe mine. Imi doresc enorm sa muncesc pentru a ne imbunatati situatia financiara. Tin sa va mai spun ca am gasit anunturi pe internet cu joburi la domiciliu insa nu mai am incredere caci am trimis bani intr-un plic(50 ron) pentru a-mi trimte materialele necesare pentru lucru si nici in ziua de azi nu am primit nimic. Era doar o ,,#539;eapa,,(scuzati-mi expresia). Am pierdut si banii(care pentru mine erau destul de multi) si nici job nu am! va rog din suflet sa ma anuntati daca aflati ceva de vreun job. va multumesc anticipat!
galliciana spune:
anca, chiar nici o veste????
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!