Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Kiralina, ce fain ii "Borcanasul" si eu vreau, credeam ca sta pe fundic..chiar pluteste? nu-mi vine sa cred si ce mult iti usureaza baia...am intrat si eu pe site si am vazut "borcansaul si am mai vazut ceva ca un fel de suport...tu ai si suportul sau doar "borcansul"?

mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna tuturor mamicutelor!
sa dea bunul dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii din partea bebeilor vostri, sa fie cuminti, frumosi si isteti, iar voi sa aveti perte de rabdare pentru a-i creste!!!!

chiar daca nu am prea scris in ultima perioada, sa stiti ca v-am citit. am vrea, daca se poate, sa ne treceti si pe noi in listuta. am mai dat o data datele, dar se pare ca nu au fost observate. va rugam...
datele noastre sunt: bebe matei - george, s-a nascut pe 20.05.2009, la ora 10:50, prin cezariana, cu o greutate de 3500g, o lungime de 52 cm, la 37 saptamani si o zi.. bebe matei are o surioara, arina - georgiana, nascuta pe 22.04.1998.

maria_bunica, ai mare dreptate. bebeii nostri s-au nascut in aceeasi zi. iti multumesc inca o data pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat in timpul sarcinii. esti tare draguta si mereu dornica sa ajuti pe oricine.

mai citesc si revin cu raspunsuri

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alinutza, se schimba parul, uneori cade tot si apoi creste altul nou, alteori cade pe masura ce creste celalalt.
BebeBeca, multumesc pentru link . Drum bun la caluti!
Strunfita, multumesc .
Lauraa, thuya se da inainte si dupa vaccin pentru a micsora efectele negative, eventuala febra, aparitia de alunite etc.
Roxi, multumesc .
Relusha, fa ca Ioana si o sa fie bine. Nu te supara, dar cel mai usor sa alaptezi era sa nu cedezi si sa dai lapte praf, eu mai ziceam inainte de nastere sa nu aveti in casa nici lapte praf si nici biberon daca vreti sa alaptati. Acum se mai poate repara dar e mai greu.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Blue77, am vazut ca ti-au raspuns deja fetele ... vreau doar sa-ti zic ca si noi ii inscriem Sarei certificatul de nastere prin consulat pentru ca dureaza mult mai putin (1 luna) ca in tara si in plus e nevoie de mai putine acte.

anda_magda, scuze ca raspund cu asa intarziere: cand am zis supliment ma refeream la vitamine in general. Reticenta mea la vitamina D este legata de faptul ca nu exista inca un consens (de ex, philip a zis ca in SUA se considera ca vit D se obtine prin expunere la soare, deci nu e nevoie de picaturi). In plus sunt de acord cu kiralina ca trebuie stabilit individual daca e nevoie de vitamina sau nu (cat de insorita e zona in care creste bebe, culoarea pielii etc).

Vitamina K a primit si Sara de 2 ori in spital.

Nu mai tin minte cine intreba cum sa alapteze fara dureri (scuze, nopti nedormite ) ... incerc si eu sa-mi dau cu parerea (multumesc inca o data moaselor): in primul rand bebe trebuie sa deschida gura mare si sa te asiguri ca nu suge buzele sau limbuta. Buzele trebuie sa fie "indoite in afara ca la peste" (am citit asta undeva ). De fiecare data cand simti durere, introduci degetul mic in coltul gurii la bebe, intrerupi suptul si o iei de la capat (la fel daca i se formeaza o gropita in obraz cand suge sau se aude un sunet ca un "click") . Oricum la inceputul suptului doare un pic pana isi da drumul laptele. Ah, la mine relaxarea a facut minuni. Sper sa te ajute ...

Raportam si noi 4300g, adica 550g in plus in 10 zile. O sa ramana mami fara sani cat de curand ...

Multa sanatate la bebicii cu mici probleme!

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

multumesc Carla, initial mi s-a parut normal, mai ciudat a fost cand am vazut cate fire de par mi-au ramas in palma dupa ce l-am mangaiat pe caput

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

ramonaiani vigantoletten nu sunt pastile? cum i le dai?

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Carla multumesc de incurajare....

vreau sa va spun ca am reusit sa-l alaptez la ambii sani fara prea mare durere si acuma e afara la plimbare cu tata, sper sa nu planga, sa-i fie destul cat laptic a baut de la mine.... a stat cate jumate de ora la fiecare san...

incerc sa ma tin tare in continuare, sper sa mai pot repara "greseala" ca i-am dat lapte praf....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Fetelor, ajutooooor!!! Bebita mea e plina de bubite pe obrajiori si vad ca se extinde . Sa o dau cu ceva? Ce-mi recomandati?

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

buna tuturor mamicutelor!
sa dea bunul dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii din partea bebeilor vostri, sa fie cuminti, frumosi si isteti, iar voi sa aveti perte de rabdare pentru a-i creste!!!!

chiar daca nu am prea scris in ultima perioada, sa stiti ca v-am citit. am vrea, daca se poate, sa ne treceti si pe noi in listuta. am mai dat o data datele, dar se pare ca nu au fost observate. va rugam...
datele noastre sunt: bebe matei - george, s-a nascut pe 20.05.2009, la ora 10:50, prin cezariana, cu o greutate de 3500g, o lungime de 52 cm, la 37 saptamani si o zi.. bebe matei are o surioara, arina - georgiana, nascuta pe 22.04.1998.

maria_bunica, ai mare dreptate. bebeii nostri s-au nascut in aceeasi zi. iti multumesc inca o data pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat in timpul sarcinii. esti tare draguta si mereu dornica sa ajuti pe oricine.

mai citesc si revin cu raspunsuri

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Otilia, esti pe listuta.

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

luckyblue...............cum sunt bubitele?mici si rosii si se maresc ca niste cosulete?

relusha.....tine-o tot asa

alinutza...........cade parul la bebel..la broscuta mea nu-i cade..bine ca ati ati adus in discutie si sa nu ma sperii cand om patii si noi la fel

kiralina............ce tare..pluteste..si eu care credeam ca sta in poponet.La noi la baita tipa cand o pun pe spatede la prima baita si pana acuma..si reductorul ala e prea mare pentru eainca.

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput