Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)
Raspunsuri - Pagina 17
Relusha spune:
...sa va mai zic ceva... sfarcul e moale, ma ung cu crema de galbenele sau lapte de la mine si se intareste, se face dur... 

am vazut ca vorbit de vitamine si noi am primit picaturi de vitamina D3 si A sunt impreuna intr-o capsula de medicament la care i se rupe capacelul si se scurge la bebe in gurita...
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
laurraa spune:
alinutza, asa se screm ei de la colici cred; si a mea are momente cand cu sanul in gura se inroseste toata si se screme si nici de supt nu-i arde dar nici tzitzi n-ar lasa;
ma duc cu treburi in oras caci ramane soacra cu Maya![]()

kk tot moale tare apos face; cred ca sun pediatra
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
coraly spune:
Carmina, imi pare rau pentru problema cu caca. Ce mananca fetita? O alaptezi? Uneori sangele in scaun poate fi semn de alergie la proteinele din laptele de vaca. Si daca o alaptezi si mananci lactate, proteinele trec in laptele tau. Alte simptome nu are?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
kiralina spune:
Cris Ada nu plange deloc la baita. E foarte incantata si da din maini si picioruse. Si tati ii tine capul cu mana si sa vezi cum ii tot impinge mana sa o lase in pace. O tinem in "borcan" cam 15 min, apoi o scoatem sa nu se raceasca apa.
Miruna plange la baita?
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
lavinia.p spune:
Buna fetele!
Va multumim de complimente: Flobaby, Bebe Beca, Ancy 2405, deea, Philip, Serialbastre, Picky tot, Carla V, Cris vi le intorc inzecit 
!
Flobaby sincere condoleante, imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie si eu mai am doar o bunica si un bunic, iar bunicul nu e bine deloc
, sper sa mai traiasca sa-l vada pe Rares si mai marisor ca i tare drag. Sa o tineti tot asa cu somnicul dupa baitza, ma bucur sa aud ca a dormit, poate se regleaza bb incetul cu incetul. Exact la fel am patit si eu cu Rares, doamne cate n-am incercat, dar pana la urma am reusit si acuma nu mai am treaba cu el!
Kiralina am vazut pozicile cu Ada. Asa faine-s, mai ales alea cu "borcanelul", acolo mi se parea ca sta in fundic![]()

Picky tot am vazut ca intrebi de vit.k, eu nu-i dau la bb decat vit D3 2 pic/zi.Alte vitamine nu ne-a dat pediatra.
Blue 77 am vazut ca ai intrebat cum sa faci cu certificatul de nastere al bb. Eu am nascut in Ungaria si i-am facut acolo la consulat certificatul de nastere romanesc, deoarece daca-l faceam la noi in tara dura 3-4 luni.Deci sfatul meu este sa te interesezi acolo si sa-l faci nu la noi in tara.Mie mi-a trebuit la consulat doar certificatul de casatorie tradus si legalizat in Ungaria.
Alinutza pupici tie si bb sa va treaca cat mai repede perioada asta grea.

Nemora felicitari pt bb asa cuminte. Sa o tineti tot asa. 
Bebe Beca distractie placuta la caluti.Aveti grija de voi!
Maria cum mai esti? sper ca sunteti bine!
Parca azi sunt si eu mai bine umpic, parca nu mai sangerez asa de tare...sper sa fie ok pana la urma!
Va pup pe toate!
mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#
kiralina spune:
Intrebare: A incercat cineva un carucior Maclaren? As vrea sa stiu dc e usor de mers cu el pe teren mai accidentat (adica pietruit).
Ma gandesc sa iau Adei un Maclaren Techno XLR, insa una e sa il incerci in magazin pe gresie si alta e prin oras pe teren. 
lavinia.p greutatea nu e pe fundic, apa ii tine o mare parte din greutate - pluteste :)
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
ramonaiani spune:
Picky - la noi i-a dat Vit.K o data la nastere si inca o data vreo 2 zile mai tarziu. In rest luam D-fluorette (Vigantolette) din a 10-a zi de viata pana la sfarsitul primului an de viata.
Maine ne ducem si noi la Bonn la Consulatul Romanesc sa ii scoatem copilului certificat romanesc de nastere. Pe-asta cica ni-l da pe loc, sa vedem insa cum facem, ca vrem sa ii scoatem si pasaport. Off, birocratia asta, ca am citit 3 site-uri ale consulatelor romanesti in DE, si pe fiecare scrie ca iti trebuie alte acte si sunt alte conditii care trebuiesc indeplinite ca sa poti sa scoti pasaport romanesc
. Va spun zilele urmatoare ce-am reusit [:d].
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 Salut fetelor ![]() cam greu noi cu scrisul, am avut ceva musafirii si stiti si voi cum e...mai ales cu doi bondarei in jur> Bebebecama bucur ca sunteti acasa ![]() Am fost azi la doc cu Yoann, totul e ok are deja 6 kg si 59 de cm...trebuia sa ne faca cele 2 vaccinuri dar a zis ca inca n are 2 luni fix si nu e bine ..o chestie cu anticorpii mei...in fine putea sa mi spuna data trecuta sa astept o luna fix....o sa le facem la 2 luni jumate. In plus mi a zis sa i pun 2 patchuri pt anestezia locului unde ii face si eu stiam ca e unul taiat in 2...asa ca i am pus de pomana si in plus gresise ca trebuia un patch..in fine il mai las un pic dar daca mai face de astea il schimb si gata... Fetele din diaspora, o intrebare, pleaca sotul cu Marc in Romanica si am zis sa ii facem certif de nastere romanesc la Bistrita ca e mai usor decat la ambasada aici, s au interesat bunicii si cica acum cer o apostila pe certif de nastere francez, in plus de stampila si semnatura....stiti ceva de asta? Eu am vazut o apostila de asta pe un act romanesc certificat de notar, e o chestie aurie rotunda...aici in schimb n am vazut asa ceva si la Marc nu ne a trebuit....voi ce stiti? CarlaLa multi ani Sabinei si numai fericire ![]() NOI Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004) |
Blue apostila e o stampila patrata pe care scrie ceva de genul "Apostille - convention de la La Haye", e o stampila care atesta validitatea actelor oficiale din alta tara. Uite aici informatii despre cum sa o obtii in Franta : http://www.apostilleinfo.com/france.htm

Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink
AlexSiMatei spune:
Salut dragele mele,
Hop si noi, un pic mai dormiti decat de obicei pentru ca am descoperit drogul perfect
pentru David - un aparat care imita sunetele din burta. Ii place la nebunie, e asa de cumintel si linistit daca il are langa el...plus ca mai nou il infasam noaptea si infasat + cu zgomotul minune doarme cate 4-5 ore, nu 2-3 ca inainte. Sa dea DD sa il tina! ![]()
Blue intre timp am vazut ca iti raspunsesera si fetele, asa imi trebuie daca scriu inainte sa citesc ![]()
La noi sa vina o sora medicala intr-o ora sa il cantareasca pe voinicel si sa facem prima baita ca i-a cazut in sfarsit buricutul, asa ca "promovam" si noi de la spalat cu carpita la baie propriu-zisa...Va anunt cat am crescut!
Maine facem si noi doua saptamani, nici nu-mi vine sa cred...
la toata lumea
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink
alinutza23 spune:
fetelor, puiului meu ii cade parul, ma asteptam la asta, dar chestia e ca ii cade mult, cel putin mie asa mi se pare. voi ati experimentat asa ceva?
lavinia,
si de la noi
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ

(28.08.2004)