Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

lavinia.p Nu iti inchipui ca pluteste ca o barcuta :), insa apa ii preia mare parte din greutate (Arhimede). Cauta tummy tube pe google si vezi site-ul lor. Ei zic ca e super safe chiar si pt bebelusi prematuri. Cica pozitia ar fi similara cu cea din burtica.
Eu am si suportul. Merge si fara, insa trebuie sa il inalti cumva, il poti pune in chiuveta.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Carmina, imi pare rau pentru problema cu caca. Ce mananca fetita? O alaptezi? Uneori sangele in scaun poate fi semn de alergie la proteinele din laptele de vaca. Si daca o alaptezi si mananci lactate, proteinele trec in laptele tau. Alte simptome nu are?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Coraly, da, e alaptata exclusiv.
De azi am renuntat si la lactate, sa vedem cum o fi.
Caca e verde, moale si cu firicele de sange cateodata.
Azi oricum e mai bine decat ieri, n-am vazut firicele de sange decat o singura data.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

cris, da, exact cum le-ai descris ...

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Cris si Ada a plans prima data cand am bagat-o in borcan, insa a fost pt ca am bagat-o brusc. Noi ca niste parinti total lipsiti de experienta, am luat-o si pac am bagat-o in apa, si normal ca s-a speriat si a plans. Acum o bagam cu usurelul, ii dau cu apa pe picioruse, apoi le bag etc. Ei ii place in apa, o relaxeaza.
Cand o schimb de scutec o spal la chiuveta si niciodata nu a zis ceva. Ii place

Iata de ce nu imi place mie ideea de Vit D administrata in masa: pe prospectul de la Vigantiletten spune ca nu se administreaza in caz de hipercalcemie. Alta chestie din prospect: "pt administrare indelungata se monitorizeaza valorile calcemiei si calciuriei". Pai nici una din astea nu o fac medicii din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luckyblue, bubitele vor trece de la sine. Daca tii neaparat sa faci ceva poti sa o speli pe fata cu apa simpla sau sa tamponezi cu apa termala de la Avene si sa o tii la racoare.

Partea cu vitamina D tine de politica sanitara a fiecarei tari, la fel si cu schema de vaccinare. Totusi este curios ca, in Anglia, o tara cu mult mai putin soare decat Romania, nu se administreaza vitamina D in masa.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui luckyblue

cris, da, exact cum le-ai descris ...

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Lucky, nu trebuie sa faci nimic, e acnee si trece de la sine.
La Andreea e pe trecute acum si a aparut acum vreo 2 saptamani.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Cris uite si www.eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Cadita_Shantala/id-84af271a746f8c6c7c3e39772d5de03a.html" target="_blank">aici borcan pentru baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Si noi cu vesti de la cantarit - avem deja 3980 de grame! Sunt foarte incantata, mai ales ca in primele zile a pierdut saracutul destul de vertiginos (pt ca eu am refuzat sa ii las sa ii dea formula, doar intr-o noapte m-au "pacalit"). Dar acum suntem deja cu aproape 250 de grame peste greutatea de la nastere, iupii!

Asistenta mi-a aratat si cum sa ii fac masaj de colici si am facut si prima baita - nu prea i-a placut lui, decat in primele 2-3 minute, dupa care a inceput cu scandalul...

Aici se dau 2 picaturi de vitamina D in fiecare zi pana la un an, plus ca moasa mi-a zis sa nu il las deloc la soare si sa il dau cu crema de cate ori iesim. Cred ca politica de vit. D e strans legata de politica privind protectia impotriva soarelui, ca evident daca dai bebelul cu crema tot timpul nu se produce natural vitamina D deloc. De-aia ma gandesc ca se da si aici "in masa"...

Va pup,

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alinutza, da, le cade parul bebeilor, nimic de ingrijorat
lucky, e acnee infantila, avem si noi :), pana la 4 luni cica scapam de ea
otilia, bine ai revenit pe la noi
ioana, cu intarziere, ca deja esti in tren, vacanta frumoasa
carla, v-ati mai revenit?
Nicholas goleste sanul si in 10 minute acum, suntem experti, numai ca tot cam la 2 ore papa, ieri a mancat insa la 2.5-3 ore. yuhuhu. la 3 ore si azi-noapte.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

AlexsiMatei, felicitari!!!
Philip, sa zicem ca ne-am mai revenit, desi mie mi se pare ca nu fac nimic toata ziua in afara de a avea grija de copii. Sunt atat de zapacita, nu ma pot apuca de ceva "intelectual" pentru ca pierd sirul imediat, plange Larisa sau trebuie sa o alaptez si s-a terminat. Asa ca in afara de spalat rufe si vase nu prea mai fac nimic.
Cand zic ca ne-am mai revenit inseamna ca noaptea doarme primul somn de 3 ore, al doilea tot asa, apoi inspre dimineata papa la 2 ore, si ziua papa la cel mult o ora, s-a intamplat sa vrea si dupa 20 minute. Pe dupa-amiaza are un somn mai lung, de 2-3 ore si atunci incerc si eu sa ma adun dar nu-mi iese . (uf, iar caraie)
Sunt curioasa cat a luat in greutate, n-am mai cantarit-o de la 3 zile, dar azi am trecut la pampers nr. 2 pentru ca am avut niste "accidente" cu nr. 1 si am considerat necesara schimbarea.

Cam atat despre noi, ma dor sanii de mor, lapte este si curge de la sine, Saby zice ca sanul celalalt "plange" cand papa Lary de la unul.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput