Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Draga mea sunt inmarmurita si iti pot spune ca eu la varsta de 2 ani si 6 luni am trecut printr-o astfel de operatie ce a durat 3 ore iar mama mea nu a putut decat sa planga pe holurile spitalului militar eu horcaind de durere.E mult de atunci si operatia e tare grea atunci neexistand anestezia generala.Puiutul mic prin ce a trecut nici nu pot sa ma gandesc ce greu esteAm fost operata de un medic profesionist si cred ca acum nu mai e printre noi caci era in varsta.Sa-i ajute D-zeu lui Seb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Simo27- Sa-ti traiasca baietii si in special David sarbatoritul!Ma bucur ca bb e bine si ai dreptate fratii mai mici ii striga mereu primii pe cei mari si sunt in suferinta ca vreau si eu sa aud din gurita lui MAMA.Mor de dragul lui cand o stiga pe ANDEEA sau mai spune ADA.anau-mi place deloc ce ti s-a intamplat cu luatul pozelor si cred ca voi renunta si eu la albumul de la semnatura.Iar lui SAm nu pot sa-i urez decat sanatate si sa nu fie nimic grav daca a facut febra!
Clau clau- si eu am avut o vecinica care avea sotul plecat in Spania la munca iar ea lasa fata toata noaptea singura in casa si mergea in club cu diversi tipi.Asta pana a venit sotul ei si a "pedepsit-o",divortat si pa.Copila avea atunci cam 2 ani.
Ravvanel sa se distreze cu buniciiii la mare!
Bubu05- ce face Stef cu urciorul?A mai cedat la crema?
La multi ani Ilincuta!Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Tuchita Ilincuta
Kya- am facut ieri salata de vinete cu speranta ca Vlad va manca dar nici nu vrea sa gusteiar Andreea nu a mancat in viata eiEu si sotul meu suntem innebuniti dupa salata de vinete iar ei mofturosiii...bataie le trebuiePoate pe parcurs i-o place si lui Vlad macar.
mirandi- si tu cu Andreea si Medeuta bolnavioare?
Pe mine ma luase o durere de gat si am luat untrachisept.Acum nu ma mai doare si sper sa nu ma mai doara ca-i dau in continuare cu trachisept.
mimonix- e la plimbare si sper sa fie placuta sa le priiasca si poze multe sa ne aduca sa ne delectam si noi
Naty- ma bucur ca Iulia acum e bine si ca ati scapat de spital.De acum incolo sa dea D-zeu sa nu mai ajungeti acolo si sa mancaciti muuultt!Iar de micuta stelista care e zambareata foc mai ales dupa ce a suferit atat!
Sa va faceti mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maia, multam de urari dar se pare ca inca am nevoie de muuulta rabdare, Iulia ciuguleste ca o vrabiuta, ea care ajunsese un exemplu pe crenguta Abia ce mai facuse si ea nitel copane, acum iar are niste fuse de picioruse-si eu mai am pretentia sa si mearga...
Ce bine de Vladut ca are o sora asa mare
Imi pare rau si de fetele tale, Miradi. Of, Doamne, ce binecuvantare e sa ai copii dar ce greu e cand sunt bolnavi. Si mai esti si singurica, groaznic! sa fie bine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Nimeni????
Pai ne-am plimbat (dupa ce ne-am mosmondit nu stiu cat ca mandra iar s-a kkcit imprastiat, etc), ne-am vazut cu Kya si Sanziana, ne-am amuzat mult de fetele noastre greviste ale foamei care, in schimb, se intreceau in disperarea de a manca pufuleti...ne-am intors, am spalat si alaptat si culcat copchilu' si voi pe aici nimic??

Naty

Mergi la inceput

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Eu m-am luptat cu mandrele ,pune temometrul la una ,pune la alta ,una plangea una alerga,le-am convins sa manance putin,greu frate ,greu si 2Pe la 5 Andreea ardea iar 39.5 si atipise ,Medeea avea si ea 38 asa ca i-am dat si ei niste nurofen,m-am luat cu una cu alta ca m-am zapacit si nu mai stiam daca i-am dat si lui Andreea sau nu.Andreea atipise asa ca am iesit cu Medeea din camera si am lasat-o putin a dormit cred ca vreo 15 min dupa care a cazut din pat ,dormea in sufragerie la noi ,noroc ca ea inca lucida mi-a zis ca nu i-am dat decat atunci cand s-a culcat Medeea ,deci la 2,oricum trecusera 4 ore.Ii scade febra dupa ce ii dau nurofen cam la 37.5 si dupa 3 ore creste iar,offf asa ca i-am dat picaturi algocalmin dupa vreo 1 ora era vesela a mancat s-a imbracat si era gata de joaca ,m-am indurat de ele si le-am dus putin la aer in spatele blocului.Acum este inca bine ,mananca napolitane cu ciocolata ,sa vedem la noapte,nu stiu ce are ca nu are decat febra si zice ca o doare capul,maine mergem la dr.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Fal-fal, si io pe-aici!
Am fost la petrecerea fetitei unor prieteni, curte, gratar, beutura, Surubel nazdravan...

Multumim de urari!
Mi-e dor de Ili de nu mai poci!

Maine la munca, gata vacanta.....

Va pup si va urez noapte buna!
Si maine cand vin de la munca sa va gasesc sanatosi pe toti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Aoleu, Miradi, ce-i pe capul tau!

Multi pupici si snatate si mai multa!

Mergi la inceput

s-a trimis de 2 ori! Prea multa bere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

V-am pupacit, va doresc o saptamana binecuvantata, plina de vesti bune si fara probleme de sanatate!

Si va rog sa-mi tineti pumnii maine. Am o zi tare grea la servici.

Pupici

Mergi la inceput