Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 3
bubu05 spune:
Mira, imi pare rau ca s-a imbolnavit Andreea...daca ai nevoie de ceva, sa-mi spui pe mess, poate te pot ajuta...Medeea o fi mancat cu pofta sau prea mult?
bubu05 spune:
Ariel, ce ma bucur ca sunt mai bine piticii! hmm, zici ca scarlatina a fost...si imi pare rau de gatul Alexucai...of...
Cred ca bag si eu un somnic...pana la 6 cand s-or trezi baietii
miradi spune:
Multumesc ,Bubu !
Medeea nu a mancat cu pofta ,cred ca mai degraba am fortat-o.Nebunia mea ,offf....
Acum la pranz a mancat ciorbita ,destul de greu ,dar a mancat am luat-o ,incet ,incet ,apoi a dormit dar cam putin fata de cum dormea ea.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
Maia37 spune:
Buna fetele!
Multumesc mult pentru felicitarile adresate liceenei mele!ramocata,bubu05,gecko,mihutza11,raluca2107,olgutzika,zozela,amira roxana care-si mai amintesc"ani de liceu,cu emotii la romana.."un cantec drag pe care l-am trait din plin la varsta aia fiind si eu liceeanaAu trecut ani frumosi dar nici acum nu ma plang caci ii voi retrai alaturi de Andreea si mai tarziu cand voi fi baba cu Vlad
Kya si Vlad bea mai mult lapte atunci cand era bolnav.Lasa ca e bine asa macar nu sta cu stomacul gol.E tare greu sa vezi ca puiul tau nu vrea nimic sa manance si te bucuri pentru orice dumicat care-l mananca.
Maia37 spune:
Am revenit!
Mihatp- la 64 de kg vreau si eu sa ajung numai ca mai am de dat jos vreo 6-7kg
mihatp,bubu- si eu d cand am nascut parca uit mai des iar anul asta a trebuit ca iubi al meu de peste mari si tari sa-mi aminteasca de ziua casatoriei noastre.Asa ca se mai intampla...Bingo si eu cu agenda telefonica dar si asa mai uit cateodata...
Zoze ce face tzatzica?Mai doare?
Olgitzika- ce dulcica Sophie ai...Am vazut pozele de la mareee si sunt superbe iar apa asa de albastra si se vede ca era ingrijita piscina.
numeioana- bine ati venit acasa dupa cate ati patimit!Si zici ca a fost gastroenterita acuta?Tare rau i-a fost puiului tau!
ariel- fara cuvinte si cel putin stiu ca asa as fi reactionat si eu daca i s-ar fi intamplat lui Vlad asa la recoltat analize dar noi am scapat usor cu o mana mai "profesionista" sa spun asa.Ai trecut si treci prin destule probleme cu cei mici si puii Teo si Alexuta si sa nu mai fie bolnaviori asa de des!Deci pana la urma scarlatina?Hmmm...e contagioasa.Eu la scarlatina am avut fata umflata ca o gogoasa si internata la boli infectioase.Bine ca a scapat si e ok acum.
Blanka-
Raluca superbe pozele de la mare!
La multi ani Raluca si Mirel si sa traiti multi ani fericiti impreuna!Am vazut si rochita lila in care esti superba!
gundinde- sanatate mamei taleImi pare rau pentru puiutul Seb.Chiar asa pioceanic?E grav...Sanatate multa!
mstela-sanatate nepotelei Antonia!
La multi ani Remalis!
mihutza inca o data superb montajul!
Adriuta-Voi traiti periculos...scorpion?Am ramas fara cuvinte si masura de prevedere cu picioarele patrutului in borcane e buna si nu stiam ca se face asa dar cand esti patit...Doamne ce frica trebuie sa-ti fie...bine ca este puiutul bine
ioana-super tare faza cu webcam-ul!
cleme- pana la urma esti graviduta?
amira roxana-
gbutucica-stomatita aftoasa?Doamne ce are de tras puisorul!
criscris-felicitari pentru Andreiutza!Mergeeee
natynic spune:
Asa, sa nu uit de scarlatina......mai Ariel, dar Teo nu merge in colectivitate, de unde naiba a luat-o?? Scarlatina totusi nu umbla asa pe picioare pe toate drumurile, cel putin nu in vremurile noastre. Analizele alea zise de tine mai degraba ma duceau cu gandul la mononucleoza infectioasa dar ma rog, hai sa nu ma dau infectionista. Important e sa se faca sanatosi amandoi puii...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Naty noi plecam acum de acasa. Mai avem de facut un drum, si ne vedem apoi in parc.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maia37 gundinde- sanatate mamei taleImi pare rau pentru puiutul Seb.Chiar asa pioceanic?E grav...Sanatate multa! Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008) http://photobucket.com/maia38 |
Multumim pt urarile de sanatate! Merge greeeu recuperarea, dar e un pic mai bine.
Despre Sebi de Mexxa poti citi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
natynic spune:
Gudinde
De ce esti "little alien"?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!