Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 2
clauclau spune:
Gata si noi cu masa si acum Rebe face nani pui! Cred ca o sa ma bag si eu putin langa ea la o motaiala mica...
Ariel, si eu ma bucur ca sunteti mai bine ca tare ati tras-o!
Kya, lasa fata sa manance, foarte bine ca papa, e bun.
Ramo, foarte cald astazi intradevar.
Kya spune:
Clau o las in pace. Nu ma stresez cu mancarea ei. Daca vrea bine, daca nu, nu!
Sunt convinsa cu NU o sa moara de foame. Cand o razbi-o, o sa manance si pietre!
Ma miram doar ca mananca salata de vinete, pentru ca avea destul de multa ceapa. Dar se pare ca i-a placut. Era si buna tare
Ieri de exemplu nu a vrut sa accepte decat cascaval. Ciudatenii d-ale ei. O inteleg acum, ca e in discutii puternice cu zana maseluta...
Mi se rupe sufletul cand o vad cat sufera, dar ce pot sa-i fac?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
kya noi am fost deja in botanica. dupa amiaza o duc la mama la tzara! si imi era un dor de voi.....
natynic spune:
Noi am fost dimineata prin oras cu treburi, toti 3, sorry Roxana, n-am stiut ...Dar, Kya, in Botanica as vrea sa ajungem, probabil insa undeva intre 18.30-19, ca vreau sa-i dau acasa de mancare (i-am preparat eu proaspat, plus ca in faza de moftangioaica in care e inca si ea, n-am chef de lupte prin parc.
Deci, ne vedem pe dupa-masa!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
miradi spune:
Naty ,ma bucur ca sunteti mai bine !
Ariel ,e bine ca sunt copilasii mai bine!
Ma bucuram ca sunt copii sanatosi si nu am mai avut nimic demult si acum poc ,cea mare Febra de ieri 39.5 scade cu nurofen cateva ore si apoi iar ,azi noapte ardea ,Si sunt singurica cu ele de 1 sapt ,cea mica s-a trezit toata noaptea des ,cred ca un dintisor ,sau mai multi vad eu ceva ,ea are doar 4 pana acum.Dimineata nici una nu voia mancare ,Andreea iar febra .Dupa ce a terminat masa de dimineata Medeea a vomat tot ce a mancat ,ea nu are febra.Abia maine vine tati.Acum sunt mai bine,iar eu o pauza recee.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
miradi spune:
LA MULTI ANI, ILINCA !Sa va traiasca printesa,sa fie sanatoasa ,frumoasa ,desteapta si norocoasa !
Simo27 spune:
Nicol,ce autocar crezi ca e in fata casei mele???Unirea urziceniAu venit la un gratar la antrenorul lor!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Kya spune:
Offff Mira si voi?
Sanziana de azi dimineata a baut 3 biberoane de lapte de 250. Deci deocamdata are 750 ml de lapte bauti. Plus cei 300+ de dinainte de nani diseara si uite ca trece de 1 litru de lapte azi.
Bine macar ca se hraneste cu lapte...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Randunime!
La multi ani Ilincutza! Sa cresti mare, sanatoasa si ascultatoare!
Kya, imi pare rau ca Zanuta e frichinita si nemancacioasa...pup un titirez
Eu il tot laud pe Stef la cat e de cuminte, e incredibil de cuminte
Azi s-a trezit la 9 si eu eram cam chioara de somn la ora aia , dar m-am dus sa-i fac lapticul si el isi pusese muzica la maimutoi si se intorsese pe-o parte si se culca la loc . I-am dat laptele si apoi m-am dus la el, ca sigur se culca la loc, ne-am imbracat si am plecat in Mall. Bineinteles ca shopinguiala a fost mai mult pt. ei , era ultima zi de reduceri la Z si le-am luat super hainute de-acolo. La Debenham's la fel...mi-am luat si eu o fusta kaki si niste papuci de plaja...
Ochisorul lui Stef era mai bine dimineata, dar apoi prin mall, sigur de la aerul conditionat, s-a inrosit iar mai mult...dar, parca, e spre bine...
miradi spune:
Bravo ,Sanziana ! Daca ea simte nevoia de laptic.
Medeea nu prea vrea lapte de la 6 luni ,foarte greu .Acum bea doar noaptea pe la 12 si dimineata daca se trezeste sau daca ma trezesc eu pe la 7 sau 8.Si foarte putin cate 175gr.Ea nu bea lapte decat daca ii este sete sau foaarte foame.Daca ii dau seara inainte de culcare refuza ,nu vrea si incerc de mai bine de 6 luni.Asa ca ii dau seara mancare ,lapte cand face nani ,il simte se trezeste un pic il bea si se culca ,dimineata la fel.