Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

deci am scris de 2 ori un mesaj si nu l-a trimis...din cauza reviziei tehnice...

zic doar miradi multa sanatate puiutzelor tale
tuchita sa ai o saptamana usoara

gudinde pentru maine si multa bafta

naty iulia si sper sa revina iulia mancacioasa si sa faca din nou copanele

maia si mie imi place f mult salata de vinete..o sa fac si eu zilele astea

bubu sa va fie de bien shopinguiala...am facut prajitura a iesit f buna doar ca mi s-au lasat toate visinile la fund...am mai facut si sambata trecuta si a iesit f bine dar acum nu stiu ce s-a intamplat

noi am fost la tara sa o ducem pe mami cu alex cu calculator,cd-uri cu muzica,jocuri,povesti,bicicleta,mingiutze ca sa nu se plictiseasca baiatul...andru a fost f incantat cand a vazut cocosul cantaret...a cantat intr-una cocosul parca stia ca-i face pe plac lui andru..zicea intr-una" totoul totoul" ..a vazut porcii...ca nu vazuse pana acum

aa sa va zic ac e gelos,stateam in pat cu catalin ne uitam la tv ,el era pe jos se zbenguia ... ca sa-l fac sa se urce in pat am inceput sa-l pup pe cata..s-a uitat la noi si a inceput sa zambeasca hoteste..s-a suit in pat si s-a pus intre noi,mi-a pus mana la gura..iar l-am pupat apoi a venit sper mine s-al pup si pe el...si inca o data si inca o data si apoi s-a suit pe mine si m-a jucat cuma vrut el,m-a balit,m-a ciufulit...

off ma topesc dupa puiul asta al meu ,pe zi ce terec ma uimeste cu cate face si cat de repede intelege si invata...

acum va las ca daca mia scriu o data o sa visez mesajul asta... si sa aveti o noapte linistita...

a am sa pun si niste pozici de ieri...

sa vedeti un mosuletz...sper sa mearga netul...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-a cazut Sanziana rau de tot! Cu fruntea in coltul de la un sertar!Initial am crezut ca si-a spart capul - cand am luat-o de jos era plina de sange (chiar am avut impresia ca-i tasnea sangele din frunte, dar s-ar putea sa exagerez sub sperietura momentului). In orice caz m-am ingrozit cand am vazut cum ii siroia sangele din cap si nici nu stiam de unde...
Am dus-o la baie, am reusit sa o spal de sange, sa vad de unde venea. Cand i-am vazut gaura din frunte, sa cad jos. In fine, noroc ca am avut prezenta de spirit (dar nu stiu de unde, ca tremuram toata) sa o presez cu o compresa sterila, si s-a oprit sangerarea rapid.
Si-a zdrelit (taiat) pielea in frunte! Capul nu cred ca e spart, pentru ca nu are nimic altceva - nu s-a umflat, nu a facut hematom, nu o doare cand ating zona. Am pus apa oxigenata, betadina, si acum astept sa se inchida rana si sa faca coaja. Nu i-am pus nici un pansament, am preferat sa o las liber la aer. Se usuca mai repede asa, si se vindeca mai repede, nu? Mai ales ca nu a mai sangerat.

Am tinut-o treaza o vreme dupa asta, sa vad cum reactioneaza. A fost ok, la fel de vioaie, nu si-a pierdut cunostiinta, nu a vomat, nu a fost dezorientata. Eram oricum la un pas sa ma duc cu ea la spital, dar daca am vazut ca e ok, m-am gandit ca ma duc degeaba.

inca mai tremur dupa sperietura...

De adormit apoi am adormit-o foarte greu, in brate. Asta pentru ca nu puteam sa o adorm in pat pentru ca se foia si se freca cu fruntea de perna. Si acum stau sa o pazesc sa nu se intoarca pe burta si iar sa-si atinga rana de perna.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Nicol,ce autocar crezi ca e in fata casei mele???Unirea urziceniAu venit la un gratar la antrenorul lor!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Super tare! N-am stiut ca esti vecina cu dl Dan Petrescu!

Miradi imi pare tare rau de fetele tale bolnavioare! Multa sanatate!

Andreea tin pumnii pt maine la servici! O zi cat mai usoara!

Naty si Kya sa va fie de bine intalneala!

Fug sa fac un dus ca sunt ca inca mai am nisip pe picioare si ma bag la somn ...ma trezesc dimineata la 6 sa duc pe bunica la Colentina ca se opereaza..

Noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Ilincutza cea frumoasa si nazbatioasa!
mai e Sirena pompieriei?

Miradi multa sanatate la fetitze!
de altfel si la restul de puiutzi care mai sunt bolnaviori!

Gudinde o zi usoara maine!

Kya imi pare rau de cazatura Zanei! te cred ca te-ai speriat.. si eu m-am speriat cand a cazut.. offf.. bietii pui prin cate trec!

ce am mai facut in ultima vreme
si aici de 4 iulie si in vizita la niste prieteni aseara, unde am mancat o ciorba de burta.. yummy.. nu mai mancasem de ceva ani ..
mana-mana!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si poftiti
Kya, ce nasol! Off, mica Zana...si tocmai ce vorbeam la intalneala si ne gandeam cat de greu i-o fi lui Miradi singura cu fetele bolnave...nici tie nu ti-a fost bine sa o vezi plina de sange. Da, rana las-o la aer dar acum sa te uiti si tu daca e prea mare gaura (f probabil ca nu), sa nu fie nevoie de cusut...
Miradi, sa nu fie vreo boala copilariei la Andreea, ia sa te uiti dupa bubite-ceva; dar de fapt ai zis ca mergi la doctor. Sanatate!
Am vazut pozicile de 4 iulie si pe mica dansatoare care e asa scumpa cum se freaca ea la ceafa, are si Iulia exact acelasi gest, sunt mortale.
Tuchi, serviciu usor!
Gudinde, serviciu si mai usor azi!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!
Cuscra, bine ati venit si sanatate maxima!

Kya, imi pare rau pt Sanziana...O sa-i treaca...o sa-i ramana semn....dar o sa-i treaca! Pupici

Ia uitati-l pe David: http://community.webshots.com/album/573374141nTReXE El e, sa stiti!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hello!!

In primul rand "Bine ai revenit acasauca Iulia!". Ma bucur mult ca v-ati intors acasa si intr-adevar Naty, ai nevoie de rabdare...rabdare.....

La multi ani!!! David. Sa cresti mare, cuminte si multe multe note bune la scolita.

La multi ani !!! Ilinca. O copilarie fericita si o viata plina de bucurii.

FELICITARI!!! domnisoarei Andreiuta.pentru primii pasi singurica Ne-am convins, am vazut dovada si ne-am delectat cu poze "marinaresti".

Am ras cu lacrimi la mesajele lui gecko apropos de scoala...eee io la cat credit le dau astora si ti-o zic IN PLINA cunostiinta de cauza ... cred ca optez pentru academie sau home school. Ar mai fi ...varianta scolilor catolice...dar in general primeaza academiile particulare(la 4 ani fetita unui prieten stie sa scrie si sa citeasca ).

Ne-am amuzat si ne-am delectat cu poze de la Mihutza si Co. Andra este o frumoasa si o scumpa.

Pentru probleme.... tale Simo , ce sa spun... este intr-adevar un loc public si este ca si cum ai povesti totul pe scena teatrului municipal. Mie nu mi s-a spus verde in fata ....dar mi se pare mie ca s-a actionat ca si urmare a unor afirmatii...nu pot sa afirm cu sigurant. Eu personal as opta pentru un forum privat unde intri numai cu parola si unde nu au acces google...sii...etc. Oricum daca cineva crede ca aici este safe....se inseala. in ultimul timp DC-ul a ajuns sa puna si cuvinte din mesajele noastre in filtrele de cautare pt. mai multa publicitate.Sanatate puiutilor si sa treaca boliceala.

Imi pare rau ca nu s-au mai aproape ca i-as fi putut tine de urat ursuletei.Vad ca nici una nu v-ati oferit.

Despre episodul cu scorpionul.... a ramas cum am stabilit :))) FIARAcu siguranta a fost pe Adrian, sub bluzica de pijama, eu am carat-o in brate cu el...altfel era IMPOSIBIL sa ajunga in chiuveta pe care eu o folosisem cu 5 minute inainte.De aia v-am descris faptele...cu de-amanuntul acum cateva zile...oricum multumesc fetelor care ne-au citit si au inteles cat de important este pentru copilul meu faptul ca a scapat cu bine dintr-o asa intamplare.

De 4 Iulie! ziua Independentei USA am stat acasa... si seara am iesit sa vedem artificiile. Adrian a fost speriat si nu i-a prea placut.

La gradi a fost 2 zile consecutiv si se pare ca ii place. A invatat sa coloreze cu pensulica, a invatat ca aspiratorul NU MUSCA :))) si ca este un copil norocos avand atatea jucarii pe care NU TREBUIE sa le imparta cu nimeni. Joi dimineata l-am dus si am stat cateva minute acolo. El s-a jucat cu o jucarie gen geanta postasului...cum o numiti voi, si a venit alt copil si i-a smuls-o. L-a lasat pe ala cateva secunde si il privea asa...cu mirare apoi i-a smucit-o aluia din mana si la intors la propriu cu picioarele in sus. :))). Este un temperament foarte ciudat. Niciodata nu abuzeaza si mu se baga in treaba altuia...decat cand e ff obosit si plictisit. Dar fereasca sfantul sa i te bagi in ciorba lui ca te-ai ars.

Azi am fost pe la City North un shopping Center nou deschis, apoi ne-am luat un smoothie si ne-am plimbat. N-am cumparat nimic ca majoritatea erau inchise. Dar am avut funn la fantana cu tasnitori si prin parc.

Ii doresc lui Gudinde sanatate si o zi usoara la munca maine.

Sanatate fetitelor dulci made Miradi.

In incheiere vreau sa ii zica Kyei ca imi pare nespus de rau pentru cazatura Zanutei. sa stii ca nu e vina ta draga mea. Propilis si neosporin si...ATA ETE.

De asemenea sa stii ca mi se inmoaie inima cand citesc cate de mult se iubeste RAMO si ANDRU si cat de frumos descrie ea toate intamplarile lor haioase.

No ca s-a facut deja 10. E vremea sa ne bagam la baie si la somnic.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

'Neata!
Ufff, ce noapte (alba)...

Naty rana nu este foarte adanca, si am observat ca pana azi dimineata se "lipise". Si eu m-am speriat aseara ca trebuie cusuta, si ca o sa-i ramana semn, dar se pare ca nu.

Aaa, si aseara printre multele tipete si plansete (cu gura larg deschisa) am observat ca pe gingie, in spatele gurii are o afta i-men-sa!!! Asa ca rectific - nu cred ca de la masele nu mananca nimic solid, ci de la afta aia nenorocita! Oare asa se explica si febra? Aftele dau febra? Bine, la ea a mai fost combinata si cu reactia la vaccin...

Azi dupa-amiaza ne ducem la dr, sa vedem daca mai sunt si alte afte si ce facem cu ele, si o sa se uite dr si la "buba" ei.

Cu aftele ma gandeam la Giani si la bietul Andrei cu stomatita aftoasa...

Offf, si cazatura de aseara a luat-o cand eu eram la juma'de metru de ea. In bucatarie, ii faceam laptele si ea misuna printre picioarele mele. M-am invinovatit de 1 milion de ori ca nu am avut mai multa grija de ea. Dar totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Neata!
Cuscra, bine ati venit si sanatate maxima!

Kya, imi pare rau pt Sanziana...O sa-i treaca...o sa-i ramana semn....dar o sa-i treaca! Pupici

Ia uitati-l pe David: http://community.webshots.com/album/573374141nTReXE El e, sa stiti!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Daca ii puneai o rochita puteai sa juri ca e fetita. Dar e dulce foc cu moatele in cap.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriuta m-am cutremurat cand am citit de scorpion... Brrr... Bine ca nu a patit voinicul nimic si ca e bine! Mie mi-e frica si de un gandac, d-apai de scorpion...

Mihu mortala Andra, ca de obicei, cum mai canta ea si danseaza... Wow!

Mergi la inceput