Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 6
adriuta spune:
Kya, Nu te invinovatii draga mea, nu este vina ta
. Imi cer scuze...PROPOLIS am vrut sa spun. Succes maine sa treaca afta...aceea rea. Bine ca ai observat-o.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Adriuta...stii cat de dor imi era de mesajele tale???

Cuscraaa
ce-ai facut cu ginerelul meu barbatel? Pune mana si fa iute o fata si fa-i moatze si zorzonele si ce vrei dar lasa barbatelul in pace!
Cuscrul stie ce i-ai facut in cap?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Cuscra deci asa cu ginerica, face ravagii pe acolo la gradi.. vrea sa arate ca el e barbat ca lumea.. slava Domnului ca nu a patit nimic cu dihania.. 
Ioana cred ca daca faceai fetita si nu iesea asa creata!
e un scump David!
Kya cred ca fiecare ne invinovatim cand mai ia puiul cate o tranta.. ca si eu la fel fac, dar din pacate se mai intampla exact in acea fractiune de secunda.. Doamne fereste de altele mai grave!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
OLA!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mstela spune:
Fal fal si eu...rupta de oboseala.

LA MULTI ANI CU SANATATE SI O VIATA FRUMOASA,ILINCA!CATA,SA-TI TRAIASCA FRUMUSETEA!
Noi am servit tzara in w-e si a fost fff bine,racoare (LA UMBRA),verdeata
,dar o mama ce se declara azi supermega obosita ca a stat cu Tea numai dupa gat.
A facut Tea si topless,si nudism
,a stat desculta si n-au deranjat-o nici pietrele,nici iarba uscata inalta
...a mancat corcoduse,chiar si nespalate fiindca o mai prindeam cu corcodusa in gura culeasa de pe jos
...vroia doar sa se plimbe,iar eu trebuia sa o pazesc intr-una sa nu cada,sa nu se intepe etc
...dar cu masa m-a disperat complet
..abia abia a mancat un pic...si lapte bea dimi 200-250,mai soarbe putin ziua si gata
...in schimb,cand sa mananc si eu o ciorba buna acra cu pastai de fasole si dovlecei hop si ea peste mine si a halit o portioara de ciorbik cu bucatele de dovlecei de nu se mai oprea
...atat doar ca ciorba avea in ea si vegeta,fiindca maicamea asa obisnuieste
si nu s-a gandit nimeni ca va manca si Tea
..
S-a ales si cu o muscatura urata de paianjen
,cred,fiindca are un guguloi urat in zona tamplei stangi...numai cu rivanol si fenistil i-am dat,sper sa treaca asa.Nu pare s-o deranjeze.CU CE SE MAI DA IN ASTFEL DE SITUATII?
Mai e vreun copilas cu bubite/cosulete, de la caldura,cred??
Daca ar fi vreo eruptie,nu ar avea doar pe brate (bubite rare),cateva pe la gat si in talie,in zona elasticului pampersului,ASA E???Help.
Naty,Doamne ajuta Iuliei.
Cuscra,sper ca e mai bine ginerele.
Kya,off,saraca Zanuta...sper ca e ok.
Nepotzik Antonia e bine..le-au dat in sfarsit drumul acasa,saracele.
Noi preconizam mare in w-e-ul din 18.07..m-am gandit si eu ce o sa facem fiindca Tea se trezeste la 7-8,bea lapte si se mai culca pana pe la 9-10.Probabil nu o mai lasam sa adoarma dupa 8.
V-am spus ca Tea de cateva zile se urca si coboara mandra de ea in/din fotolii?E asa haioasa
...
Gata..incepe treaba..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mihutza11 spune:
Mimo ola! que tal? estas bien? como te gusto Barca? OLE!![]()
Stela si Andra are bubite de la caldura la gatutz si de la pampers, mai mult la spate.. nu stiu daca trece cu ceva anume? tre' sa treaca caldura..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
cami33 spune:
Neata!
Mimooooo
mi-a fost dor de tine
, astept povesti
Stelutz, si bubu face bubite de la transpiratie/caldura pe gat si umeri
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mstela spune:
Mimo,OLA
....ZI-NE TOT!!

Multzam de lamurire cu bubitele...deci nu treb sa ma ingrijorez...voi cu ce dati pe bubite?
Si apropo,mixtura mentolata (parca bubu folosea pt pui),se poate da pe zona intinsa,sau pe fiecare bubita?
Adriuta,am uitat sa-ti zic ce m-am cutremurat citind de scorpion...Doamne fere.
Cris,am vazut pozici frumoase de la mare..Si felicitari pt mergareata!!!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mimonix spune:
Mihutza mi-ai inmuiat corazonu' cu montajul ala
, multumesc frumos si eu pentru cat ai muncit, a iesit de nota 10! Ma bucur mult ca am avut impreuna cu voi aceasta aventura virtuala care sper sa reziste cat mai mult
M-am uitat de n ori si m-am bucurat sa vad copilasi pe care nu i-am mai vazut de mult si copilasi de mamici suparate...frumosi rau toti!
La multi ani , sa cresteti mari frumosi si sanatosi David de Simo si Ilincuta

Felicitari liceenei Andra , sa traiesti la maxim acesti ani de liceu , sa ai parte de iubiri fara dezamagiri, razvratiri dar cu masura si note mari
Mamica de liceeana 
Felicitari Andreiuta mergareata , sa bati curtea aia mare in lung si-n lat si mai mult decat atat! 
-------------------
Noi am supravietuit experientei, eu sunt obosita-rupta-lata...ieri de la aeroport am aterizat direct in IOR
Copilul se intelege extraordinar de bine cu Mari care s-a atasat de el f mult , l-am gasit f bine si parca un pic mai rotunjor
iar reactia lui cand am venit a fost de bucurie moderata de parca as fi venit de colea de la piata
Mimu si Teo au fost aseara de la aeroport direct la concertul lui Manowar si au venit la 12 noaptea super incantati! Iar acum dis de dimineata m-am trezit intr-o galagie nebuna
In fata blocului se taie copacii uscati cu drujba iar in casa schimbam ACul (bormasina , chestii) ca s-a stricat si nu mai facea fata!
Asa ca imi vine sa ma spanzur in liniste de grinda ca nu mai am chef de nimic pe ziua de azi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Neata!
Mimo, mie sa imi spui cum a fost la U2
!!! Poze? Deci am avut grija de Vladut, nuuuu
?
tot stolul si toti picii sanatosi, bolnaviori, loviti sau muscati
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008