Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Bubu, noi am putut ca nu-l avem pe Razvanel acasa...
. Si plus ca m-a rasfatat toata ziua, dupa-amiaza am fost la cumparaturi si am luat o gramada de lucrusoare pentru mine si copii!
Hainute, jucarii, carti...a fost fain.![]()
ariel_7000 spune:
mimo, dar cine a zis ca schimbam si copiii??? daca e asa, eu ma abonez la ursuletzu',ca e pe program automat!![]()
nico, pai draga, ai tu ursi, dar noi avem coji de seminte. ai tu asa ceva in bv?
si daca tot e cu zoo, eu propun sa ne extindem. am "auzit" eu ca pentru amatorii de senzatii tari, in unele locatii de pe glob, primesti ca bonus cate un spider, un sarpe, un scorpion ![]()
fetele de peste mari si tari, ce ziceti?
uite, eu mai pun la bataie una bucata casa la tara, zona superba, langa valeni
...ahhh, stiu eu ca toti din florida sau alte zone d-astea isi doresc o vacanta rustica
....
hmmm, ia sa ma mai gandesc...prin germania mai putem merge, prin grecia
, belgia...
mimo, faine pozele! si tie chiar nu ti-a placut??? fuse si frate-miu acum 2 saptamani si mi-a zis ca s-a indragostit. mai putin de "animalele" alea, scumpe al naibii ![]()
oricum, gaudi eu una din marile mele iubiri, asa ca tre' sa ajung si eu p-acolo.
ramo, la tine vin iute! la ce curte ai pot sa-mi iau si ponei! 
hai send, ca bat campii.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
Ariel, gata, imi place de tine ca ai inviat 

Buhuhu, remember??![]()
Mie mi-a placut rau la Barcelona, absolut tot, dement, nedement, Gaudi asta a facut ceva pe-acolo...ai nostri se bateau cu turcii 
ariel_7000 spune:
bubule, eu buhuhu oricum am fost, dar "undercover"
, dar azi, nu stiu de ce, ma simt EU
. am fost bine dispusa fara motive deosebite, ca al meu nu a mers la bamboo si nici mama nu a luat copiii la ea
.
dar am eu un feeling ca incep sa dispara norii de deasupra strazii mele. mai ce ti-e si cu feelingurile astea! sambata de dinainte de boala lui teo am avut un sentiment urat...parca asteptam o veste rea sau sa se intample ceva rau.aveam tot corpul incordat si dureri de cap si greata. si duminica dimineata m-a sunat mama de la tara sa-mi zica ca teo are febra si bubite ....
acum, ma simt happy!!!
de ce? abia astept sa aflu!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
bubu05 spune:
Hi, hi, bravo! Una calda, alta rece...asta e...o sa se faca ei bine si gata cu bolile!! si poate plecati si in concediu ![]()
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ariel, gata, imi place de tine ca ai inviat ![]() ![]() ![]() Buhuhu, remember?? Mie mi-a placut rau la Barcelona, absolut tot, dement, nedement, Gaudi asta a facut ceva pe-acolo...ai nostri se bateau cu turcii ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
cine l-a pus sa se nasca atunci? si sa fie genial? daca se batea si el cu turcii nu mai ziceau aia de el ca a facut pact cu....ala uratu'
uite, asta imi infirma teoria cu copiii care stiu ei cand sa se nasca. gaudi a gresit cand a "apasat" pe butonul de teleportare si a tastat cateva zeci de ani in minus
ehhhh, dar are si asta un scop...ca daca nu se "inventa" gaudi, nu mai era barcelona ce e acum, nu mai era aglomeratie, nici berea 8 euro si se bucura si mimo de vacanta.

si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
edit ca am cugetat si despre turci....nu numai ca ne-am batut cu ei! dar acum ne mai iau si banii pe blugii lor si pe all inclusivul lor lor!
ursuleata spune:
Daca e fetita vreau sa ii pun numele Nadia.
Mama si relu au zis ca e naspa
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
Da, Ariel...asa e...deci s-au luptat degeaba cu ei...se dadeau mari si tari ca i-au batut...asa si??? ce all inclusivuri au ei
si ce frumos e la Barcelona 
Mai...gata buhuhu-ul...cred ca ma duc totusi la butonat nitel...
NB

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)