Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Corect, Nico! vezi, fata a citit mai sus cand se viziteaza orasele

Olgutza, noi bem Bucovina, bidoane de 5 kile, dar cand nu e din asta la magazinu' de jos, ca nu o car din alta parte mai luam si Borsec si Dorna...chiar nu m-am stresat cu apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, chiar e super cuminte Vladutul tau scump. Asa era si Razvanici, nici nu-l simteam de cumintel ce era, dormea si noaptea, dormea si ziua, dormea si afara la plimbare, manca intotdeauna tot ce-i faceam de mancare, era calm, nu plangea din senin...Dar am scos parleala cu Rebecoasa care este exact opusul fratiorului ei...Bineinteles ca iti doresc un bebe la fel de cuminte ca Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, frumoase pozele, mi-a placut mult cea pt avatar, si chiar super comentariile:)))
Stie Teo ce zici de ea??

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubu si Clau, si mie mi-e frica ca urm nu o sa mai fie asa calm.

Sor-mea l-a avut pe mihnea f cuminte, apoi Irina a fost cuminte noapte dar ziua plangacioasa.....si acum ii este frica ca o sa aiba un plangacios si ziua si noaptea:)))
Apropos, ea are baiat

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Ahaaa, i-auzi Ursuleato ce zice Clau Tot fetita vrei si tu?? Eu m-am scos cu doi cuminti Vladut se mai trezea noaptea...am avut nopti in care il luam cu mine in pat...urlete, tot tacamul...dar nu il tinea mut si se dezvata repede si revenea la copilul cuminte...de mancat la fel, fara probleme...dar cand cresc incep fitzele, chestii-trestii...

Mergi la inceput

Ramo, noapte buna, fugi la sotior, fa-i si lui pe plac ca sunt si ei ca niste copii!

Sotul meu mi-a facut o surpriza, a cumparat lumanari parfumate de la Bamboo si dupa ce am culcat Rebecca mica, cand am iesit din dormitor am gasit un decor frumos aranjat si parfumat. Va d-ati seama ce-a urmat, nu?

Mergi la inceput

Ce super, Ursu! sa-i traiasca si sarcina usoara! mai, ce curajoase cu 3 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga,
Noi votam Carpatina.

Mimo,
Dupa pozele astea m-am de Barcelona.

Mergi la inceput

Foarte dragut, Clau Cand il ducem pe Vlad la socrii si eu ii fac surprize sotului , e tare dragut asa, alungam monotonia , in rest ssshhhhhh, sa nu ne auda teroristii

Mergi la inceput

Ursuleata, chiar asa, sarcina usoara sorei tale, este o curajoasa, zau! Le admir foarte mult pe mamicile care se incumeta la bebe 3!

Mergi la inceput