Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Doamne, Vlad al meu e mult prea cuminte pt mine, adica el saracu' se culca pe la 10-11 si se trezeste la 11. Si mai doarme ziua 3 ore. In schimb eu, numai la 2-3 ma culc. Mi-a fost somn o sapt de cand am aflat ca sunt si apoi iar a disparut. Asa cum zice Ariel, s-a obisnuit org fara somn.

As vrea sa va zic si eu despre Vlad mai multe dar el fiind mai mic face ce fac ai vostri de mult
Eu sunt f multumita ca am scapat de biberoanele alea multe, greu de spalat, asta doar o perioada. Ma oftic ca nu mai am acumulatori si pana cumpara relu imbatranim, sa va arat si voua ce dansator am eu, cum zice el cucurigurigu. E un scump.

Cand ne trezim zice direct papa, ii dau lapticul, apoi zice caca, il pun la olita (azi nu a zis, a zis dupa ce a facut:))). Cand ii este sete zice apa, de adormit, adoarme singur pe o perna, pe jos in sufragerie. Sta cu noi acolo, se joaca si cand i se face somn se arunca pe perna si adoarme.

Imi pare rau de toti puii bolnaviori, eu inca ii multumesc lui d-zeu ca nu am avut probleme, adica eu nu stiu nici ce e aia diaree, oricum am invatat ce treb sa iau in caz ca, de la voi.

Iar despre mine, ma simt f obosita, e si normal, dar am tot timpul treaba, m-am saturat. Poate in seara asta ma culc mai devreme.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

iote ca acu' se plange si maia ... eu propun un targ! maia, schimbam casele o saptamana, apoi schimb cu nico si apoi voi intre voi. si uite asa o sa ranjim fericite . si mare si munte si capitala . se mai inscrie careva? aradul? timisoara? craiova? aud???
va iesi circuit in toata regula!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

iote ca acu' se plange si maia ... eu propun un targ! maia, schimbam casele o saptamana, apoi schimb cu nico si apoi voi intre voi. si uite asa o sa ranjim fericite . si mare si munte si capitala . se mai inscrie careva? aradul? timisoara? craiova? aud???

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Uite asa s-a inventat emisiunea aia "schimb de mame" ...hai recunoaste acum ca nu-ti facem nimic

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ursule, eu in fiecare noapte imi zic: "poate in seara asta...". dar nu-mi iese . mai nasol e ca dimineata devreme "suna" teo...

olgu, eu ii dau apa plata Dorna...ca d-aia bem si noi. nu mi-am batut capul sa vad care e mai buna, dar clar nu iau izvorul minciunilor. in rest ii dau apa ceai de catina sau de macese, de care e foarte incantat si cica l-ar proteja si de raceli ...poate la el e cu efect intarziat.

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut...

98...99...100... Sau erau 1000, Mimo??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Vineee Din pacate multe nu au putut fi incarcate pentru depaseau probabil capacitatea sau nu stiu din ce alt motiv...asta e, next time! Enjoy!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
f frumoase pozele..mi-a placut de teo f mult ...ma bucur pt voi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, super pozele, Teodora s-a distrat de minune, cel putin la final e incantata in corzile alea, nu? Arata excelent si tu la fel, sunteti doua frumoase! Mi-a placut mult si acvariul.

Acum pot sa ma culc linistita ca vazui si Barcelona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

iote ca aparu oltenia..nici eu nu am fost in concediu anul trecut si cred ca nici anul asta nu o sa ajung..desi ne facusem planuri cred ca o sa le amanam pentru cand o vrea D-zeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, super pozele! Asa afla si lumea cat esti de pretentioasa!! :))

Ariel, te cred ca ai da Capitala pe Brasov o saptamana, am apt cu vedere la ursi... Insa ia recunoaste, nebuna sa fiu sa vin in Capitala vara!!! No way!

Ursule, nici eu cu Stefan nu am avut probleme pana pe la 2 ani... ca deh, era singur la parinti! La Matei... unde-s 2, puterea creste!!

Ma duc la nani... sunt, dupa cum ziceam, singura cu 3 copii acasa (imi place finalul ciclic )... sarpe care-si inghite coada... ma duc sa imi inghit si eu limba, in patuc...). Paaaaa!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, fata, superbe pozele, zauuuu! Si super comentariile

Mda...nu m-am dus la tv..la fel ca si Ursuleata, stau atarnata la calculator si numai la 2 noaptea ma culc
Ursuleato, ai o scumpete de baiat, cuminte foc, cu cine seamana?? Ia vezi, poat eiti scoti parleala cu mandra ursulica , deci du-te si baga somn si odihneste-te, ca nu se stie

Mergi la inceput

olga si eu tot dorna ii dau ..

gecko condoleante eu am crescut cu bunicii,mai mult cu o strabunica pe care am iubit-o enorm...a fost o femeie deosebita pana in ultima clipa la 94 de ani...imi pare rau ca ,copii nostrii nu o sa simta ce sunt aia bunici..bunicii de la tara ,oameni simpli nu se compara cu bunici de la oras ,scoliti..parerea mea...

naty astept ziua de maine sa vad patul movalind...

ursule si eu ii multumesc lui D-zeu pt faptul ca nu am avut probleme cu andru..doamne ajuta sa fie tot asa..imi pare rau de toti puiutzii bolnaviori si sper din toata inima sa fie bine...

cleme si iti doresc numai bine

aaa mimo am uitat mi-a placut in acvariu..eu nu l-am vizitat..dar vad ca e f frumos...pe rambla puteati vizita muzeul de ceara..e superb acolo...mmm ce as vrea sa pot merge si eu

bubu tu vorbesti de cumintenia copiilor..de stef ce sa mai zic auzi tu sa doarma pana la ora 11

clau bine ca ai lasat fierul incins..acum am terminat si eu de calcat

acum va las merg si eu la nani..va pup si va doresc noapte buna...
am o cicalitoare langa mine si anu husbendul...taca taca taca ma duc sa stam de vorba ...pe maine...

Mergi la inceput