Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Livi bine ai venit!

Gecko condoleante.

Cleme un copil e o minune si veti reusi sa gasiti resurse.
In legatura cu bancile: ati facut cereri de rescadentare pt ca sa scada rata lunara? Foarte multe banci fac acest lucru.

Va multumesc fetelor pt pumnii tinuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai sa va relaxati si sa zambiti:

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Epudel%2Ero%2Fcategory%2Fcopii%2Dcelebri%2F&feature=player_embedded

simo ...si eu m-am consolat cu ideea...asta e: ping-pong...in trei nu stiu cum se cheama
cat despre somn....aaaaa? ce e aia? in timp te "batatoresti"...te obisnuiesti, se adapteaza organismul. mai nasol e ca se adapteaza asa de bine, incat atunci cand poti, ai unde, ai cum...nu mai reusesti sa dormi mai mult decat prapaditele alea de ore cu care te-ai obisnuit. la momentul asta, daca dorm mai mult de 6 ore pe noapte, ma gandesc ca e ceva ciudat . "inainte de" dormeam si cate 10 ore...offf, asa se intampla cu marile pasiuni. dispar cand apar copiii, apoi ei cresc si apar nepotii si iar nu apuci...ehhh, o sa avem noi timp sa dormim muuuult, dupa "aceea". oare o sa ma obisnuiesc?

copiii cad...au o "gena" a loviturilor, juliturilor. trebuie sa ne adaptam si la asta. e o lege a firii.

naty, si eu am bolesnicit in copilarie, apoi am facut o pauza lunga pana am nascut-o pe alex, iar am luat-o de la cap, iar pauza si iar de la cap...urmand algoritmul, acum urmeaza pauza de bolesniceala

cleme , crede-ma pe cuvant ca bebeii stiu ei exact ce moment sa-si aleaga sa vina. vin chiar in momentul in cate TREBUIE si de cele mai multe ori vin ca sa ne invete pe noi, adultii, cate ceva.
cand ne-a "ales" alexutza era un moment total nepotrivit din punctul nostru de vedere, nu vedeam nicio iesire din situatia aia, insa, brusc, tot raul s-a schimbat si de atunci am avut parte numai de fericire...chiar daca au mai fost mici "problemute", niciuna nu se compara cu fericirea pe care mi-o aduce acest copil.
asa ca, fruntea sus, ia un test, doua, trei , vezi cate iti ies pozitive din ele si pun pariu ca atunci cand vei vedea II vei incepe sa simti fericirea unica, aia pe care numai o mama o simte . si mai uita-te la Diana si cand o s-o vezi atat de perfecta, iti vei mai dori inca 100 ca ea .
maine sa ne spui cum e testul

buburuzule, or avea si bolesnitele astea rolul lor, poate le asigura rezistenta mai tarziu...nu stiu, ca al meu sot nu a avut nici in copilarie, nici acum...dar ma amagesc si eu cu ideea

vali burtica si odihna placuta, acum ca nu e "seful" acasa.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Naty maine deabea astept sa ajung acasa sa vad pozeeee cu patul.

Adriuta si mie mi-a fost dor de tine. ma bucur mult ca ai revenit asa in forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut...

98...99...100... Sau erau 1000, Mimo??

Gecko, cu atatea dihanii pe acolo la tine exclus dupa canapea!!! Iar butoiul... eu am fost prima, da? Lasand gluma la o parte, azi sotul meu a plecat intr-o delegatie (l-am condus la gara, ce s-a mai minunat Matei!!!), joi se intoarce... si vin vremuri mai incarcate, cu schimbari... va povestesc eu intr-o zi, ca sa incerc sa va inverzesc nitelus... dar sa vina timpul ala mai repede! Condoleante pentu bunica ta, eu mai am o bunica si un bunic, batrani tare amandoi... Inca imi amintesc vocea bunicii care a murit... este greu... Nu a apucat sa il cunoasca pe Stefan, iar celalalt bunic, nici pe Adrian...

Cleme, iti doresc din suflet sa vina vremuri mai bune!

Va pup, poate voi reveni pe craca... nu am chef de somn... sunt singura cu 3 copii (inca mai este la mine sora mea)...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu cand am fost mica am fost "mama otitelor" , si nu asa mica, cum e Seb...de la ani in sus...stateam vis-a-vis de Gr. Alexandrescu si imi aduc aminte noptile in care ne trezeam pe la 2 si mergeam la camera de garda sa-mi faca polidine . Pana am inceput scoala am tinut-o langa , iar sora-mea cu gatul, amigdalite, puroaie...e, uite ca suntem mari acum...

Simo, sanatate lui David...of, of- mai, mai...

Va pupez si ma retrag la tv...mai butonez si eu nitel si ma culc...mie mi-e si rusine la cat dorm Stef e de nota 10, Vlad n-a fost asa...dorm neintoarsa...si ne trezim si tarziu, plus ca la pranz amandoi baga 3 ore de somn, e lege Din punctul asta de vedere sunt o fericita, ca si eu sunt "rea" de somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Olaaa mimo!Gata plimbareala?Sa va fie de bine si mi-a placut mult cum ai povestit tot ce ai vazut si trait.Brrr mi se facea pielea de gaina...ca eu n-am vazut niciodata asa ceva
Nicoleta si eu sunt alaturi de cele care nu au plecat nicaieri
Merg la si va pupic de noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata si eu pe seara asta cu calcatul...noroc ca nu este cald in casa.

Bubule, chiar asa, esti o super norocoasa, ai 2 copii pe cinste.

Nicoleta, inteleg ca vin vremuri loz la tine!

Ariel, ce rau imi pare de puii tai , mi se rupe sufletul cand scrii cum nu mai suporta niciunul antibioticul ala amar rau. Multa, multa sanatate.

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori, sa treaca odata perioada asta cu bolesnite si carcaiashi nenorociti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut...

98...99...100... Sau erau 1000, Mimo??

Vineee Din pacate multe nu au putut fi incarcate pentru depaseau probabil capacitatea sau nu stiu din ce alt motiv...asta e, next time! Enjoy!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ce vorbarie pe voi !

Gecko, condoleante! Am fost un copil crescut de bunici pana la 10 ani. Bunicul meu a murit, Dumnezeu sa il ierte, acum 5 ani, si mi-e dor de el in fiecare zi...Maia are 88 de ani si e foarte bine, Slava Domnului. Imi vine sa bocesc instantaneu cand ma gandesc ca va veni o vreme cand nu va mai fi.

Cleme, nimic nu e intamplator in viata... si...

Gudinde, esti veseluta, da?

Fetelor, eu am o intrebare: ce apa plata folositi pentru pici? Eu ii dau Borsec, ca Borsec minerala bem noi. Si ma tot uit pe ea, e microbiologic pura, ok, dar nu are pic de fluor. Ceea ce mi-a adus aminte de o postare de-a lui Gecko despre fluorul din apa de la robinet, si de lipsa lui in apa plata pe care in lumea moderna o beau copiii si de consecintele ei asupra danturii. So...Help! Ce apa le dam? Cum e mai bine? De la robinet fiarta si racita?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Deci Mimo se da lovita... Hai, unde te-ai impotmolit??

Mergi la inceput