Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Mai fetelor aveti si voi dreptate dar nu este atat de simplu... Situatia noastra fianaciara este ffff varza, am rate restante la banci, plus niste datorii pe care tb sa le platesc si nu stiu cum... Si mai e si faptul ca nu am nici-un pic de ajutor. Pt Diana abia acum am reusit sa gasesc pe cineva care sa stea cu ea, vine o matusa a lui Lucian care s-a pensionat si se ocupa de ea. Si abia acum a reusit sa gaseasca si Lucian ceva de munca. Deci chiar nu este un moment bun...

Nu te supara ca-mi dau cu parerea...dar eu chiar din ceea ce scrii vad semne ca momentul devine bun. Un lucru sa nu uiti niciodata, Cleme: vorba aceea ca Dumnezeu nu-i da niciodata omului mai mult decat poate duce. In orice rau, in orice minus exista o compensatie, noi suntem insa deseori incapabili sa "citim" aceste compensatii. Asta ti-o spun din suflet, ca una care de asemenea in ultima vreme nu a dus-o prea usor si indiferent daca esti gravi sau nu. Eu zic ca ar trebui totusi sa afli

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vad ca nu aveti chef sa vb cu o graviduta obosita

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Simo, offf si iar offf...si sincer ma tem si pt tine, sa nu dea si peste tine ceva din atatea bolesnite. Frate, copiii astia sunt cu imunitatea la pamant (nu numai la ai tai ma refer, se intelege). Ca stiti ca v-am mai intrebat...bun, eu imi amintesc ca toata copilaria mea cam pana la scoala am fost aproape NUMAI bolnava; dar sunt destule persoane din generatia mea care habar nu au avut ce-i aia...

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Vad ca nu aveti chef sa vb cu o graviduta obosita

Am scris in acelasi timp...
Cat despre somn...am o saptamana de cand in fiecare noapte am vegheat-o pe Iulia cu varsaturile ei; plus trezit devreme in permanenta, caci ea e matinala (Doamne, cand va aud cu copii care se trezesc la 10 imi fac cruce!); plus culcat vesnic tarziu ca na, atatea treburi nu ajung sa le fac decat dupa ce o culc.
...dar de cate ori imi vine sa ma plang ma gandesc automat la Clau, la Luny, la Ariel, la Maia, la tine Simo mai ales acum si la toate celelalte mamici care chiar au indurat nesomn, nene...luni de zile...Pai eu sunt o mare norocoasa!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,deja m-am obsinuit sa ia copii unul de la celalalt bolile,ii trece unuia il ia pe celalalt!Ma gandesc cum va fi cu 3...cat despre mine,ma rog sa ma tina Bunul Dumnezeu sanatoasa sa le pot duce pe toate!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca mai e o gravidutza obosita..
Dar am la dispozitie o saptamana si jumatate sa dorm cat vreau, daca Matei nu e acasa...

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Mai e cineva care sa nu fi plecat intr-un concediu primavara/vara asta, oricat de scurt?? Toata lumea pleaca in concedii, dar noi locului ne tinem... Mimo, ce incet ma? Hai, repede cu pozele, ca a apuca deprimarea si imediat ma bag dupa canapea! Sau in butoi, unde-o fi liber! Macar cu privitul sa raman... Sper totusi sa ne scoatem si noi parleala, mai devreme sau mai tarziu! Mai bine mai devreme, totusi...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Raspuns: IO...ashe ca fa loc dupa canapea sa intre cuana Gecko...si daca tot nu merit locul atunci plusez...mai bag si barbat ce va lucra noapti 4 saptamani de'amu incolo (dardaie chilotii pe mine de frica, ca nu stiu daca v-am zis ca in decembrie, cand erau socrii aici, ne-au vizitat hotii)...mai pun si ca tocmai am aflat ca a murit bunica mea care ma tinea in vacante ca pe o printesa, un pai nu aveam voie sa ridic pentru ca eram la ea "in concediu" (mama ei de tara la capatul lumii)...si cam atat cu depresivele...

In rest, bine merci: frumosi, sanatosi, voinici.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

ma inscriu si eu pe lista: fara concediu! N-am plecat nicaieri. Bucuresti scrie pe mine de cativa ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ce ploaie trage afara!!!!!

Stiiiiiuuuuuuu! Eu conduceam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ma bag la somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor, nu am putut azi deloc scrie, dar am citit macar. Acum ma bag la o tura de calcat insa am vrut sa va salut pe ziua de azi ca nu-mi sta in fire sa nu intru deloc pe crenguta...

Gecko, condoleante, imi pare rau.

Mimo, bine-ai venit, mi-a facut placere sa citesc azi postarile tale. Imi place mult cum povestesti de Mimu si Teodora, cum merg ei impreuna peste tot.

Kya, imi pare tare rau de cazatura micutei, am crezut ca-i mult mai rau, dar in poze arata bine. Stiu ca vesnic o sa ne simtim vinovate la cazaturile lor, Doamne ajuta sa nu fie prea rele...Si Rebe a cazut zilele trecute de marginea de lemn a patului si si-a invinetit obrajorul instant, azi este deja pe galben, semn ca o sa treaca in cateva zile. Iar azi in parc si-a julit genunchiul...

Naty, cred ca e super patul lila.

Cleme, daca e sa fie bebe, o sa va descurcati pana la urma, o sa vezi. O sa rasara soarele si pe strada voastra cu siguranta.

Simo, imi pare rau de puiul bolnavior si-ti inteleg oboseala. Mai mult de atat, esti in primul trimestru de sarcina si simti nevoia sa dormi mult, asa este la inceput, eu la ambele sarcini dormeam efectiv pe mine in primele 3 luni.

Nu stiu, mai aveam de spus, am avut mult de citit azi ca randunelele au venit in cuib, dar sunt si eu in urma cu somnul si plus ca intai o sa calc macar jumatate din cate am...

Aaaaaa, mi-am adus aminte...m-am ingrozit si eu de patania Adriutei cu scorpionul!!!! Ooooo Doamne, bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu Adrian...

Gata, s-a incins fierul destul!

Mergi la inceput