Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, ce semnatura draguta ai , dar scrie si cate saptamani ai, ca o sa te intrebam mereu
Noi am iesit putin in spatele blocului si la fix, ca ne prindea ploaia . Am stat vreo ora, tot e bine...

Mai, nasol la gradi cu cazaturile...acum si daca e copilul cel mai impiedicat, nu poti sa stai numai dupa unul, ca mai sunt si altii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce ploaie trage afara!!!!!

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare la toata lumea!
Gecko condoleante pt bunica ta
Mimo U2!!!!! una din formatiile mele preferate! Daca as fi ajuns la concert as fi facut ca taticul respectiv, mai ales ca suntem aceeasi generatie si practic am crescut cu muzica lor!
Nicoleta eu N-AM plecat nicaieri si nici nu cred ca se va intampla lucrul acesta. Si este al doilea an in care se intampla treaba asta... cateodata imi vine sa urlu si am fost de multe ori la un pas sa clachez dar cine stie, poate vor veni si vremuri mai bune.
In rest sanatate multa puilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Salutare la toata lumea!
Gecko condoleante pt bunica ta
Mimo U2!!!!! una din formatiile mele preferate! Daca as fi ajuns la concert as fi facut ca taticul respectiv, mai ales ca suntem aceeasi generatie si practic am crescut cu muzica lor!
Nicoleta eu N-AM plecat nicaieri si nici nu cred ca se va intampla lucrul acesta. Si este al doilea an in care se intampla treaba asta... cateodata imi vine sa urlu si am fost de multe ori la un pas sa clachez dar cine stie, poate vor veni si vremuri mai bune.
In rest sanatate multa puilor bolnaviori!

mami de diana andreea - 18 martie '08

Cleme:
1. Mai esti supi pe mine?
2. Pozele le-ai trimis?
3. Gravi esti?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty,
1. Nu
2. Nu, din lipsa de timp, abia azi la munca am vazut ca am mesaj cu parola
3. Nu stiu, inca nu am luat test, dar dupa cum evolueaza lucrurile cred ca da. Ceea ce nu e un lucru foarte bun pt ca in momentul de fata nu-mi permit inca un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cleme, nu fi suparata...daca Doamne-Doamne vrea acum sa va dea un bebe, inseamna ca asa e voia lui! si o sa vezi ca o sa fie bine, o sa va descurcati pentru ca TREBUIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cleme, ia partea pozitiva: esti in tema cu tot ce inseamna cresterea copilului, ai deja tot ce-ti trebuie: hainute, carut, etc....

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Mai fetelor aveti si voi dreptate dar nu este atat de simplu... Situatia noastra fianaciara este ffff varza, am rate restante la banci, plus niste datorii pe care tb sa le platesc si nu stiu cum... Si mai e si faptul ca nu am nici-un pic de ajutor. Pt Diana abia acum am reusit sa gasesc pe cineva care sa stea cu ea, vine o matusa a lui Lucian care s-a pensionat si se ocupa de ea. Si abia acum a reusit sa gaseasca si Lucian ceva de munca. Deci chiar nu este un moment bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vali,ma bucur ca ti-au iesit bune analizele!Eu le iau miercuri si am ceva emotii
Si vad ca suntem in aceeasi saptamana!
Hai ,Cleme capul sus:va fi bine!multi
Normal ca si eu sunt curioasa sa vad patul lila
Oana,m-am uitat la pozele cu Spectacolul culinar 2:mor incet

Despre noi:David la pranz a vrut sa doarma,ceva neobisnuit la el,ma gandeam ca se va intampla ceva si s-a trezit arzand tot,febra 38 cu 5...vad ca a luat virusu de la Sam,care e inspre bine,nu mai are febra,dar e marait la maxim!Eu nu imi mai revin o data cu somnul!Poate voi dormi peste 3 aniasa cum vreau,pana atunci pot doar visa cum e sa dormi linistita

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Normal ca iar am uitat:
Gecko ,condoleante

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput