Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, condoleante! Eu deseori simt lipsa bunicilor si pe a surorii bunicii materne (cea care m-a crescut efectiv) ca pe un cutit in inima. Asa cum nimic nu se compara cu dragostea parintilor, cred ca nici dragostea bunicilor, atunci cand ai avut parte de ea, nu se poate compara cu nimic. Pentru bunici, nepotii sunt niste altete regale...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Gecko, condoleante! Eu deseori simt lipsa bunicilor si pe a surorii bunicii materne (cea care m-a crescut efectiv) ca pe un cutit in inima. Asa cum nimic nu se compara cu dragostea parintilor, cred ca nici dragostea bunicilor, atunci cand ai avut parte de ea, nu se poate compara cu nimic. Pentru bunici, nepotii sunt niste altete regale...

Naty

Naty,adevar ai grait

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ufff, am ajuns si noi acasa...am avut o zi plina! Suntem rupti amandoi!

Kya, ma asteptam sa vad toata fruntea umflata si vanata...dar chiar ca e light... Se intampla si de-astea, ce sa facem...

Vali, cred ca tu esti singura care ma poate intelege cu cazaturile de la gradi. Intr-o zi a venit o bunica sa-mi atraga atentia ca nepoti-su' e vanat pe picioare...cand mi-a aratat avea vreo doua puncte cat o boaba de mazare... I-am spus ca o sa am mai multa grija, dar exact a doua zi a cazut si a dat cu pundul de o margine de beton si s-a julit f putin...iti dai seama ce a fost la gura ei. La o saptamana s-a impiedicat singur in clasa si a dat cu obrazul de marginea de la o usa si si-a facut o linie vaga... Mai avea putin si ne reclama ca maltratam copilul...

Mimo, ma bucur ca ti-a placut concertul...cred ca magnific!

Cuscra, a venit patul? Trebuie testat.

Cine m-a intrebat daca nu-i e cald lui Dav cu parul...nu! Probabil ca daca transpira il tundeam deja...dar el transpira la picioare, niciodata la cap

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Cuscra, a venit patul? Trebuie testat.

Cum anume?
Am zis, maine vine, azi doar l-am platit

Naty

Mergi la inceput

Acu's nervoasa ca i-am luat Iuliei un telefon mobil (iubirea ei suprema), o chinezarie de-aia super colorata si vesela si nu merge, or fi bateriile proaste. Trebuie neaparat sa am la mine ceva super captivant pt cand om merge cu avionul, ca sa nu turbeze copilu de plictiseala.
Ma rog, ea acum se joaca cu el, apasa butoanele si zice "ania" (adica ALO) si-l pune la ureche dar ma gandesc ca ar fi mult mai misto sa si cante...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
Vali, cred ca tu esti singura care ma poate intelege cu cazaturile de la gradi. Intr-o zi a venit o bunica sa-mi atraga atentia ca nepoti-su' e vanat pe picioare...cand mi-a aratat avea vreo doua puncte cat o boaba de mazare... I-am spus ca o sa am mai multa grija, dar exact a doua zi a cazut si a dat cu pundul de o margine de beton si s-a julit f putin...iti dai seama ce a fost la gura ei. La o saptamana s-a impiedicat singur in clasa si a dat cu obrazul de marginea de la o usa si si-a facut o linie vaga... Mai avea putin si ne reclama ca maltratam copilul...[bang

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Si se intampla aceluiasi copil de mai multe ori la rand... Exact copiilor ai caror parinti fac scandal..Stiiim....

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Am vazut si eu montajul acum....
Mihutza, multumim pentru timpul, rabdarea si atentia pe care ne-ai acordat-o!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
Vali, cred ca tu esti singura care ma poate intelege cu cazaturile de la gradi. Intr-o zi a venit o bunica sa-mi atraga atentia ca nepoti-su' e vanat pe picioare...cand mi-a aratat avea vreo doua puncte cat o boaba de mazare... I-am spus ca o sa am mai multa grija, dar exact a doua zi a cazut si a dat cu pundul de o margine de beton si s-a julit f putin...iti dai seama ce a fost la gura ei. La o saptamana s-a impiedicat singur in clasa si a dat cu obrazul de marginea de la o usa si si-a facut o linie vaga... Mai avea putin si ne reclama ca maltratam copilul...[bang

Si se intampla aceluiasi copil de mai multe ori la rand... Exact copiilor ai caror parinti fac scandal..Stiiim....

Asa se intampla si la spital cu pacientii scandalagii nejustificat sau cu rude de acest gen; taman astora li se sparg venele, se impiedica sau ametesc si cad si se lovesc la cap, se termina in farmacie medicamentul care le trebuie, etc, etc, etc. Stiiiim si noi

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:

Asa se intampla si la spital cu pacientii scandalagii nejustificat sau cu rude de acest gen; taman astora li se sparg venele, se impiedica sau ametesc si cad si se lovesc la cap, se termina in farmacie medicamentul care le trebuie, etc, etc, etc. Stiiiim si noi

Naty

Exaact!!!!

Valentina cu Matei si cu Luca/ MAra ( 12.02.2010)

Mergi la inceput

Vazand montajul, mi-am dat seama ca nu le-am mai "vazut" pe Liana, Pucca, AliBia....Sau n-am mai intrat eu asa des si le-am ratat?

Valentina cu Matei si cu Luca/ Mara

Mergi la inceput