Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Of, Gecko, condoleante
Sa aveti grija de voi! au mai venit dihaniile paroase??brrrr....
Ariel, e super, super nasol cu 2 copii cum fac ei ping-pong cu mucii si toate cele...Vlad mi-a racit prima data serios cand l-am dus eu la cresa, la 1,11 ani...pana atunci n-am stiut ce-i aia...
Stela, anul trecut, cand era Stef micut si mai facea brobonele de la transpiratie si caldura, il dadeam cu pudra de talc de la Nivea, e foarte racoritoare! si acum am vazut ca incepea sa faca putin, dar nu i-am mai dat cu nimic si dupa dusulet imediat disparea roseata.
I-au trecut mucisorii??
bubu05 spune:
Aoleu, ce zbenghi are Zana
Bine ca n-a fost mai rau....ce rochita frumoasaaaaaa, superba!

Edit: Fata marinarului, logic, da? 
ariel_7000 spune:
gecko, condoleante!
hoti?? brrr! ia-ti un dulau!! si-l antrenezi sa vaneze si spiderii ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
VALENTINA C spune:
Fetelor, ma bucur sa va revad!
Kya, imi pare rau de cazatura, dar se intampla.. Mi s-a intamplat de mai multe ori la gradi sa-mi cada in fata...I-am aratat si lui Alin poza cu Zana si primul lucru pe care l-a zis: Ce-a zis tati cand a aflat????![]()
Mihutza, unde e montajul????
AAriel, Doamne..ce de boli pe copiii tai...Mai rezisti????
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
mimonix spune:
Pup eu zbenghiul Zanei
dar si pe Gecko si pe Ariel
ca tare-i greu uneori si apoi iar frumos si iar greu...hai ca pic si eu acum in butoiul cu melancolie , fir-ar 
Pe diseara!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
Mimo, uelcom bac!
Ioana, nu-i e cald cu parul asa mare?
Naty, stii ca asteptam poze cu patul lila, nu?![]()
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Kya, imi pare rau de cazatura, dar se intampla.. Mi s-a intamplat de mai multe ori la gradi sa-mi cada in fata...I-am aratat si lui Alin poza cu Zana si primul lucru pe care l-a zis: Ce-a zis tati cand a aflat???? Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010) |
Tati a aflat varianta light: "eh, a cazut putin si s-a julit un pic in frunte..."
Nu ma hotarasc in ce parc sa ma duc. Azi a venit soacra-mea in vizita la pranz, Sanziana abia dormea de juma' de ora si a trezit-o. Nu am reusit sa o mai culc si acum e obosita rau. Nu stiu carui parc i-ar fate fata...
Bubu rochita e de la soacra-mea. Azi i-a adus-o. La hainute nu am ce sa-i reprosez, are gust. Nu mi-a adus niciodata porcarii (cel putin pentru copil).
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Gecko, tinem pumnii....
Nicoleta, nici noi nu am plecat pana acum in concediu, dar vreau sa mergem peste 2 saptamani la munte, la Ranca..
Noi l-am dus din nou pe Matei la bunici pt o saptamana si jumatate, pt ca are tacsu un examen si e foarte stresat...![]()
Asa ca eu cam frec menta zilele astea....in timpul dintre greturi, care ma enerveaza la culme...
Azi mi-am luat rezultatele la Toxoplasmoza, Citomegalovirus si Rubeola si am anticorpi la TOATE..Asta inseamna ca le-am facut pe toate...Cand???? Bine ca acum sunt negative toate....![]()
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Tati a aflat varianta light: "eh, a cazut putin si s-a julit un pic in frunte..." Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Naty, stii ca asteptam poze cu patul lila, nu? |
Da, stiu!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!