Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
noapte buna, bubule!
ursule, tu te faci ca dormi? da de ce ma strigai? ca eram si eu plecata in pauza de "bamboo"
si imi era teama ca scoli copiii cu stirgatele tale ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
gecko spune:
'neata stol...v-am pregatit cafeul
si capuccino si bombocino
va multumesc pentru gandurile frumoase
si recunosc ca asa este...bunicii ne-au facut sa ne simtim speciali si intotdeauna vor avea locul lor rezervat in inima noastra. Nu sunt trista neaparat ca a murit, stiu ca nu suntem nemuritori in aceasta lume (si sincer nici nu mi-as dori sa fim) dar e greu cand esti atat de departe si nu poti sa ajungi sa ii imbratisezi pentru ultima data.
Draga de ea nu a fost cu mintea prea lucida in ultimii ani, nu a avut niciuna din bolile cronice ce macina multi batrani dar a rapus-o Altzheimerul, si pentru aia...in putinele ei momente de luciditate se lauda la orice era in jurul ei ca (,) copila (adica eu) e plecata intr-o tara foarte indepartata si are un baietel cu nume de mare om invatat
.
Va pup
si va doresc o zi minunata, copii cuminti si sanatosi, soti degraba acasa si de ajutor si voi odihnite si senine.
Ma intorc la HOPUL meu

natynic spune:
Neata si de la mine. Is chioara...Iulia a "sunat", vorba lui Ariel, de la 6.30 si nici ca a mai adormit. Am zis barem sa o pun pe oala, aiurea, doar s-a trezit mai rau si acum e agatata de mine si musca tot ce prinde-adineauri telecomanda AC. Apropo-de ce oare pe o jucarie de dentitie Chicco, pe care am si dat un pret de Chicco, scrie "Made in China"?
Si mai sunt chioara ca aseara m-am culcat tarziu-am facut hipoglicemie f nasoala, m-am certat cu barbatul, m-am impacat cu barbatul...si ma tot chinuie o greata de vreo 3 zile. Ariel, salveaza-ma, cand mi-a venit mie ultima data ciclul?? (te intreb pt ca, daca mai stii, iti spusesem ca tocmai l-am terminat cand tu il asteptai-noi fiind mai "vecine" hormonal, asa
). Sa ma bati si nu mai stiu, dar cred ca nu e prea demult.
Daaar...am inceput frumos-frumos dimineata in Parc Guel, la Casa Battlo si adulmecand orataniile mirositoare
Ursule, intr-adevar daca e cum povestesti e IN-CRE-DI-BIL de cuminte Ursuletul
. La fel si Steful de Bubu. ptiu, ptiu sa nu le fie de deochi.
Deci cum e pana la urma propunerea Arielului, ce anume schimbam o saptamana? Doar locatia? Sau si copilul? Sau si barbatul?
(ca m-ar tenta o saptamana un barbat care sa-mi gateasca, sa-mi aduca lumanari de la Bamboo, sa scoata copilul la plimbare in loc sa bea o bere cu "baietii" -si sa fac eu asta cu "fetele"-, etc
)
Olgule, sa-ti zic de apa...al meu, dupa ce ma bate de juma de an la cap, a facut el investitia secolului. A luat de la Amway celebrul filtru de apa eSpring care cica omoara 99,99% din bacterii, filtreaza azbestul si multe alte porcarii ce exista in apa de la robinet, pastrand de ex insa fluorul, etc. Mai e si avantajul ca e mic, se instaleaza usor si-l poti lua in concedii, peste tot. Pe chestia asta s-a si inscris in Amway, ca altfel costa o groaza de bani ce trebuiau dati pe loc, asa a costat mult mai putin si s-a putut plati in rate. Ma rog...Asa ca mi-a interzis sa mai iau in casa vreo apa plata, ca doar n-am dat o caruta de bani ca sa cumparam apa in continuare. Faza e ca: 1. Mie gustul mi se pare identic cu al apei de la robinet
; dar: 2. Iulia parca bea laptele mult mai bine de cand i-l prepar cu apa filtrata (mentionez ca filtrul a fost pus DUPA enterocolita cu pricina, acum, de cand suntem acasa; si n-a patit nimic). Sa mor de stiu ce sa zic, dar acum pe-asta il am, cu asta defilez...
Patul o sa vi-l pozez io...dar, in urma discutiilor recente, sa stiti ca alte poze cu casa noua o sa va pun numai pe mailul comun, ca ma apuca si pe mine paranoia...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata, mersi Gecko de cafeu, eu beau una tare ca am nevoie. M-am culcat la 1 si de la 2 a inceput Becca cu frichinelile ei obisnuite...cred ca m-am mai culcat pe la 5-6 dimineata pentru inca o ora. Nu dau vina pe nimic ca nu stiu pe ce!
Asa ca imi bag repede cafeaua in vena si daca-mi revin mai vin pe aici.
Aaaaa, si m-a luat si sotul la o noua repriza
, dar fara lumanari de data asta!
Kya spune:
Eu nu stiu frate cum reusiti voi sa stati la buhuhu.
Ieri mi-am adus de lucru acasa, in ideea ca dupa ce o culc pe Sanziana, lucrez. Aiurea! Am adormit odata cu ea...
Acum noroc ca doarme, si mai pot sa fac si eu ceva (munca pentru servici, evident)
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau dar fara lumanari de data asta! ![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Ha, a fost cu bice si catuse de data asta

Nebunilorrr!!!!!!!!!
clauclau spune:
A fost cu un masaj misto pe tot corpul cu crema de bebe!
Ups, s-a trezit Rebe, fug...
Nicoleta spune:
A rasarit soarele si pe aleea meaaaa! Adica nu mai ploua!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau A fost cu un masaj misto pe tot corpul cu crema de bebe! Ups, s-a trezit Rebe, fug... |
Off, realitatea, crunta realitate...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!