Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

mQQm, imi place foarte mult Nicholas, si eu il aveam shortlisted. Oliver imi aminteste de Oliver Twist de Dickens... Imi place ce atmosfera aveti voi in casa acolo, de asta zic eu ca e frumos cu diferenta mare de varsta intre copii, sa aiba si ei timp sa se savureze . Iar faptul ca tu le-ai oferit asemenea experienta celor mari, cred ca oarecum vor privi si ei subiectul 'bebelus' cu alti ochi. Ai grija cu vigantolul, am senzatia ca in RO a fost retras de pe piata, era chiar si un subiect, pe aici pe undeva despre asta. Si Chris desi a refuzat vit. D intr-o perioada acum a revenit la ea, cu pofta chiar as spune . Asteptam sa pui poze.

Andreea, bine ai venit . Ma bucur sa aud asa vesti bune. Ce zice Anais de fratior? Mai ai si tu un picutz doar pana sa tii puiutzul in brate, tinem pumnii sa mearga totul bine pana la capat. Si noi ocupati cu copilasii, amandoi la fel de solicitanti, dar fiecare in felul lui . Mai da un semn cand ai timp.

Romanitza, dupa ce iti vei tine bebelusa in brate si vei vedea ce firavi par toti bebelusii dupa ce se nasc, o sa vrei sa fi cantarit mai mult Scoatem agitatatele si pt. tine

Pe noi de 2 zile ne-au invadat niste furnici urate mari si negre, asa ca azi a venit un nenea la deratizare, caci le gaseam in toate dormitoarele, in living, la baie, bucatarie, pe chiuvete, cazi, etc...totally disgusting . Nenea ne-a spus ca mai ales ca avem baby in casa, trebuie sa evacuam casa 24 ore dupa ce da dansu' cu sprayuri si alte alea, asa ca datorita furnicilor am avut o zi destul de inedita si a trebuit sa ne mutam la un hotel. Si ca tot era ziua noastra norocoasa ne-au oferit presidential room, avand la parter si piscina incalzita . Bineinteles ca I took advantage of that immediately cu asta micu', care a avut fun la maxim in jacuzzi, si dupa aia a cazut la somn profund , nu inainte de a zice good-good cu suzeta-n gura . Asa ca eu va scriu linistita din camera vecina, profitand de momente rare ca astea de liniste. Surpriza va fi diseara cand vine fiimea din summer camp, ca ea e inotatatoarea familiei. Cred ca nu mai reusim sa o mai scoatem de acolo in seara asta

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

mQQm, uite subiectul cu pricina de care ziceam: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136644

Denisa, sa-mi spui cand esti libera

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea-ana

De cateva luni ma tot chinui sa scriu aici si in sfarsit azi am reusit....ma primiti si pe mine, sant in 25 saptamani cu un baietel (nu gasesc nici un nume care sa-mi placa eram pregatita ptr o alta fetita cind colo....)si am o de 6 ani - Anais.

Va pup,
Andreea

P.S ce mai faci Donia? Khristin?

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Bine ai revenit, si cu ce vesti bune! Ma bucur pentru bebe 2, sa fie sanatos si tu la fel!
Daca vrei sa te trec in listuta, lasa te rog si o data probabila a nasterii.
Cum merge sarcina? Anais ce zice de fratior?

mQQm, ce m-am emotionat cand am citit de fratii mai mari, si vorba ta, daca la Denisa ma asteptam, dar cand ai povestit de Paul... mi-au dat lacrimile instantaneu! Foarte frumoase numele, ati facut treaba buna Mai ramane acum sa vedem si protagonistul.
Ma bucur ca a venit lapticul, din pacate si cu ranile... dai bine cu lanolina? Pe mine m-a ajutat fantastic de bine.
Eu am fost mai impacata cu vitamina D cumparata de aici pentru ca doza necesara e continuta in 1 ml si stiam destul de bine ca a mers mililitrul bine pe gatulet. Pe cand la picaturile de Vigantol (doza echivalenta pt 1 ml de aici e de 2 pic. de Vigantol) nu stiam niciodata daca au fost inghitite sau daca le-a scos cu limba afara din gura... de multe ori aveam indoieli.

khristin, si eu am avut furnici din alea mari si negre, dar am gasit locul pe unde intrau in casa si pana la urma le-am rezolvat cu spray Raid, am dat bine pe acolo si mai dau cate putin la 2-3 saptamani ca sa fiu sigura ca nu mai apar. Tare ma mai enervam cand le vedeam, dar acum rar, rar de tot mai vad cate una ratacita prin casa. Vecina spunea ca si ea are... nici nu speram sa reusesc sa scap de ele cu sprayul. E drept ca am ezitat mult timp sa-l folosesc, din cauza copiilor, insa am dat noaptea cand ei dormeau si apoi am aerisit bine, oricum am dat pe suprafata mica.
Voi ati avut parte si de o escapada faina in camera prezidentiala ... Ce-a zis Yasmine? Ca Roxanei asa de mult ii place la hotel, cred ca ar putea sa locuiasca intr-unul...

romanitza, si la 3500 bebe e fragil, ai impresia ca nu ai de unde sa-l apuci... Eu dupa ce am avut-o pe Roxana la 4300 ma tot intrebam ce ma fac daca urmatorul va fi pe la 3500 (in cel mai bun caz!), ca imi va parea atat de mic si ca n-o sa am curaj sa-l ating, ma tot gandeam cum o sa-l imbrac, dezbrac, schimb... Norocul meu ca a iesit si Cristi la fel de mare si macar de emotiile astea am scapat

Delia, fetita mea nu s-a grabit deloc, a venit la aproape 42 de saptamani (cu nasterea indusa!), in schimb baietelul la 38, el a dat buzna

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am citit tot, n-am apucat sa scriu ca am reinceput job-ul, mai am exact opt zile de lucru pana la vacanta .
Nu stiu inca daca plec in Ro, inca nu mi-a venit pasaportul la Consulat, desi a plecat de la Targoviste din 8 iunie (informatie verificata). L-or fi pus la vapor sau poate cu porumbelul calator

Mqqm, frumos nume ati ales, ma refer la Oliver. Il aveam si eu pe lista de nume de baieti dar din pacate nu si pe lista aprobata de consiliul de familie pentru ca avem deja un Oliver in familie (un var de-al sotului). Bafta in continuare la alaptat si la recuperat somnul. Iar chestia cu sambata nu stiu daca e generala, eu am nascut martea si tot batea vantul de doctori in spital. Eu am dat vina pe faptul ca era vara, perioada de vacante... Sa vedem acum in septembrie daca or fi mai multi la lucru, dar nu mai ma bazez pe ei, deja stiu lectia, eu imping, sotu taie cordonul si gata !!!!

Vitamina D, si eu am avut Vigantol din Ro, dar asa cum scria Donia cred, mi se parea foarte aiurea ca era asa uleios si nu-mi dadeam seama daca il inghite sau i se prelinge pe langa gurita, ca lui i-l dadeam cand urla mai tare si avea gura deschisa (mama denaturata). Asa cu vitamina D de aici, ii dadeam cu pipeta de la sticluta aia, i-o bagam in gurita intr-o parte pe langa limba si o sugea asa ca un pisoi. Si nu mi s-a intamplat sa o refuze, facea parte din ritualul nostru de seara la culcare, dupa ce ii puneam pijamaua deschidea gurita pentru vitamina D. Si de-asta eu i-am dat si dupa ce am terminat alaptatul inca vreo cateva luni, pana s-a terminat ultima sticluta. Nu stiam ca a fost scos de pe piata in Ro ...

Delia, ma bucur ca a fost alarma falsa cu diabetul. Si eu am facut la fel cand am aflat ca e totul ok, am mai balotat niste prajituri.
Eu am renuntat sa ma cantaresc, si-asa am fost cu moralul la pamant din motiv de "cartonas rosu" la servici. Am vazut ca doctorita n-a zis nimic nici la ultimul rendez-vous, asa ca ce mai conteaza acum ?
O sa mai fac o camtarire totusi inainte de momentul cu pricina, asa de palmares.

Simonna, cred ca a fost ceva in aer weekend-ul asta, ca citeam ce ai scris tu si voiam sa zic ca si la mine la fel. S-a fatait bebelusul in toate chipurile, si as fi stat numai intinsa. Doar ca la mine, unde credeam ca gata, s-a intors cu capul in jos (burta era mai tuguiata asa), dupa cele doua zile de frecus mi se pare ca iar s-a pus pe orizontala. Noroc ca am reinceput serviciul si s-a linistit, sta cuminte acolo si mai da cate un bump de control.
Cu privire la nastere, eu ma gandesc ca o sa fie totul diferit fata de prima data, cand am ajuns la spital doar cu "scurgeri" si fara contractii, m-au provocat ei, deci de fapt travaliul a inceput la spital. Daca acum ma apuca acasa ? Daca nu sunt in stare sa cronometrez timpul dintre contractii, daca nu sunt egale, etc ?
Stiu ca la spital iti spune sa te duci cand contractiile sunt la interval de nu stiu cate minute ? Pai eu nu o sa am rabdare sa stau acasa cu contractii si sa astept sa se egalizeze, na !
Cand citeam de Cristina ca e inca acasa cu contractii la 5 minute, pe mingea de travaliu, tare am mai admirat-o, am zis uite domne, exemplu ! Ca eu fugeam din prima la spital sa-mi faca epidurala si sa ma lase acolo sa zac cu contractii cu tot. Doamne ajuta !

Andreea, felicitari pentru burtica ! Bafta la cautat nume, cred si eu ca e greu sa gasesti unul la fel de frumos ca Anais !

Romanitza, mai e un pic ! Bebelus mic sau mare, important e sa fie sanatos ! Dar te inteleg, si eu am avut un fix, sa fie bebelusul mic ca sa iasa usor, dup-aia l-oi face eu mare. A iesit la 3.650 la 37 saptamani si 5 zile, mie nu mi s-a parut nici mare nici mic ca doar nu mai vazusem asa de aproape bebelusi nou nascuti. Dar o sa-ti creezi propria scara de marime si ai sa ai dupa-aia criteriu de comparatie.

Hai ca iar a inceput sa joace tontoroiul mijlocu' - eu chiar cred ca au si ei nevoie sa se miste acolo in burtica, noua luni sa nu vezi lumina soarelui, e ceva, nu ?

Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +29s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am intrat ca sa imi schimb semnatura, ca acusi fac 31 de saptamani si eu tot cu 29 apaream.
Ce sa mai, am ajuns in top 3 pe prima pagina, mai e un pic, dar ma simt pregatita de marea intalnire. Dar pana atunci, astept VACANTA !!!!

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +30s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata!

Denisa, Diana era bine cu sarcina si semi-bine dpdv job cind am vb. cu ea ultima data si, de atunci, ne tot propunem sa ne intilnim si nu prea ne iese. Ba e ea ocupata, ba eu, desi suna ridicol, avind in vedere ca eu o frec pe-acasa toata ziua.

Paranteza: dupa mai bine de 3 luni de stat acasa, simt nevoia sa ma auto-omagiez :), nu-s cind drac' faceam tot ce fac acum si mai mergeam si la job! Pe de alta parte, tot capitol auto-omagiat, nu-s cum fac acum, ca avind toata ziua pt. acasa, imi tot gasesc sarcini si le tot indeplinesc, de nu-mi ajunge ziua la cite am pe cap! Una peste alta, abia astept sa se nasca Mindra, sa am ceva clar si concret de facut, sa nu ma mai simt vinovata ca n-am avut chef sa spal vasele si-s in chiuveta de ieri :) ....

Delia, e bun cu diabetul, cred ca Diana e bine, ca nici ea n-a zis ca ar avea. Happy for both of you. Cind termin de scris mesajul iti trimit contul comun, sper ca ai activat pm-ul, daca nu-l ai te trag eu de mineca.

Andreea-Ana, ti-am `spionat`pozele, dar nu te cunosc via Brasov... Bine-ai venit.

Khristin, va despagubeste asigurarea? Sau e un fel de vacanta? Si da, nu-mi functioneaza repondeur-ul, porcaria dracului, si nu gasim instructiunile, bleah!

Bre, noi avem neste furnici dintr-o secta sinucigasa, locuiesc undeva sub placa de beton din fata usii si ies prin prag... acum le tot dam cu Raid seara si pe dimineata gasim jdemii iesite covorash in fata usii. Da's de-alea normale, noi de-alea negre si scriboase avem chiar primavara devreme...
Ah, am avut si-un soarec acu' fo' luna, se plimba domneste prin bucataria mea, noroc ca toate dulapurile mi se inchid etansh... venea pe linga tevile de la masina de spalat, asumam noi, ca alta gauri n-am gasit :) Da' i-am benit de hac, saracu', ca semana mai mult cu un de-ala protejat, maro cu alb, decit cu un soarec normal... POate asa-s soarecii in Laval :)) maro cu alb...

Amu', c-am vorbit de copii si sarcina :)), ma duc pe sezatoare sa vorbesc acolo de furnici :)

Pupici,
Simona

Mergi la inceput

Donia, pai la cat s-a zbenguit si s-a aruncat ea in piscina aia, era putin probabil sa nu-i placa . Mai ales ca am avut noroc si eram singuri singurei acolo, asa ca nu a avut fata nicio inhibitie. Partea buna e ca furnicile pana azi sucombasera, sotul mi-a spus ca a strans el cand a ajuns primul vreo 20, eu doar vreo 2 cu picioarele-n sus, ametite probabil yuck . Dar asa cel putin azi n-am mai avut nici una .

Simona, ce bine ar fi fost sa ne despaubeasca asigurarea, nu de alta dar am atrage furnicile alea lunar . Din fericire pt. noi sotul meu are afaceri cu hotelul respectiv si ei au fost tare draguti, totul a fost gratis, inclusiv micul dejun din partea casei, asa ca nu s-a simtit la buzunar . Mai Simona tu oi fi omorat din greseala petul frunui copil , te si vad asistand la discutie cu vreo mamica descriindu-ti soarecele alb cu maro si tu dand nevinovata din umeri...

mQQm, sper ca au trecut ranile…eu vorbesc ca una incercata pe aici, ca parca ieri ma plangeam de asa ceva . Creste bebelusul ? A scapat de icterul fiziologic ?

Magdone, ti-am calcat si eu pe urme...acum ma vait eu ca mai e putin si incep serviciul. La voi cum e?

Aaa, am uitat sa zic ca eu am Fenugreek pt. lactatie, inca in garantie. Cine le vrea sa strige, ok?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

inainte sa inceapa copilul sa mearga, vreau sa-i transmit si eu felicitari lui mQQm si familiei, si sa ii spun "Bun venit" lui Oliver Nicholas!

Eu noutati nu prea am: burtica tot creste, am impresia ca o data pe saptamana se expandeaza; bebe se agita de zor -acum cat are inca loc; iar Diana e o dulce: mai nou m-a surpins cu intrebarea "ce mai face bb?". Mai interesant a fost cand acum cateva seri i-am spus Dianei sa vorbeasca deja cu bebe, ca acum ne aude, sa-i spuna "noapte buna", la care fie-mea mi-a raspuns ca ea o sa-i zica "good night" si o sa-i vorbesca in engleza, ca bebe trebuie sa invete engleza pentru cand se va duce si el la kindergarten!

Si, in alta ordine de idei, luni o internam pe Diana ca sa-i monteze pacerul diafragmatic. Daca totul merge ok, marti deja ne intoarcem acasa (interventia va fi laparoscopica).

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B
Mai interesant a fost cand acum cateva seri i-am spus Dianei sa vorbeasca deja cu bebe, ca acum ne aude, sa-i spuna "noapte buna", la care fie-mea mi-a raspuns ca ea o sa-i zica "good night" si o sa-i vorbesca in engleza, ca bebe trebuie sa invete engleza pentru cand se va duce si el la kindergarten!

Exact asa a zis si Roxana... big sister astea sunt niste smechere
Mult succes luni, ma rog sa fie totul bine!

khristin, deja sunteti acasa? Pai asa de bine va distrati, prea scurt a fost.
Sper sa nu mai apara uratele!

Simonna, ai Raid din ala care e activ 2 saptamani? Ca eu cu ala m-am rezolvat, vezi ca scrie pe tub ca timp de 2 saptamani tot lucreaza, nu trebuie sa dai zilnic.

Noi o sa disparem vreo cateva zile la Sauble Beach, va rog tineti pumnii pentru vreme frumoasa, sau macar fara ploi si furtuni, ca de caldura am inteles ca nu avem sanse mari...
Daca mai trebuie sa fac schimbari in listuta le fac la intoarcere, luni revenim in judetul nostru.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pe fundal de concert, !
Am scanat rapid pe unde am vazut nickul meu, mersi mult de raspunsuri despre vit D.

Poze, cand invat sa descarc pozele din aparatul nou, ca acu' sunt in lupte sa-mi recastig dreptul de mers la buda.

Va pup apasat pe toate.

Fug, ca ma arunca la Rex sotul, are concert in fa.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput