Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Laura, ce simpatica Diana, pupici bafta mare cu intervetia, ma rog sa fie totul bine!

Khristin, nu vrei sa stii primele 2 sapatamani a fost un haos, acum macar ne-am facut un program cat de cat, s-au mai obisnuit si ai mei, mergem pe drumul ce bun. La servici toate bune deocamdata, sa vad cum le zic ca in august eu vreau sa plec 1 saptamana in concediu nici nu banuiesc astia ce-i asteapta.

Donia, distractie placuta la Sauble Beach, noi am fost de 2 ori pe acolo, e f frumos, sa faceti neaparat o croaziera pe la insulitele din zona, luati una de 2 ore.

pupici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Arunc un ochi si pe aici, sunt cam restantiera cu scrisul si cititul, imi cer scuze, dar asta e... Incerc sa le rezolv pe toate si sa fiu cat mai eficienta in ultimele zile dinainte de nasterea bbului. Inca mai merg si la munca, dupa-amiaza cumparaturi sau diverse alte activitati, noroc de mama care ma mai tempereaza.

Referitor la greutatea bbului, asa e, doar ca m-am gandit ca eu fiind micuta si sotul deasemeni, nu are cu cine sa semene sa fie asa de mare. Nu suntem nici inalti sa iasa asa mare, dar mai stii? Sa fie sanatoasa, asta e tot ce imi doresc. La nastere nu ma gandesc, as vrea sa ma trezesc cu bbita in brate, cred ca de asta nu vreau sa stau pe acasa prea mult si sa ma gandesc la travaliu si alte chestii...

mQQm mamica obosita si Pepitzel. Cred ca o sa am multe intrebari dupa ce nasc, inclusiv asta cu Vit. D. Am citit in fuga, dar nu mi-am notat nimic deocamdata, incerc sa le iau pe rand... Odihna multa si de-abia astept sa ne si auzim cand intra lucrurile "in normal"
Donia, distractie placuta la Sauble Beach, sper sa aveti vreme buna, cu toate ca prin Toronto s-au anuntat ploi sambata... Nici nu trebuia sa ma mai mir, ca doar e weekend
Servici usor fetelor care s-au reintors la munca sau celor care sunt pe ultima suta de metri. Eu azi nu stau mai mult de 2-3 ore, deja le-am spus ca mai am putin si nasc pe aici Si nu cred ca vor asta.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua de la noi, Rostogol din Burtica si mama ei... Noroc ca ma culc tirziu si dorm de obosita, ca altfel, la cit se misca si se suceste, as face flic-flacuri prin casa in creier de noapte...

(si de le-as fi facut, poate-i vedeam pe meseriasii care i-au furat bicicleta lui fiu-meu din drive! Nu de linga trotuar, din drive, rezemata de usa garajului, deci evident fara intentia de a fi data cui o vrea! Eh, trece, bine ca nu m-am obosit sa-i cumpar una noua, asta avea doi ani!)

Laura, bafta luni, sa mearga totul bine! Iti tin pumnii tare.

Donia, habar n-am ce spray avem, nu cred ca da Florin in fiecare zi, dar citeva zile dupa ce stropim se autovomita furnicile alea din musuroiul de sub casa sau de unde o fi, n-am vazut veci asa o densitate de furnici pe beton!
Apropos de vacante, daca nu era asa departe de noi, sa mor ca veneam cu voi, chiar am check-out hotelul cind ai pus lincul... dar cind am vazut unde e... ma duc eu p-aici in Quebec!

Khristin, soarecu' ca soarecu', da' amu' avem raton... L-am vazut azi, minca papadie in curte, vai de capul lui!, l-am si pozat dar se carase in curtea vecinilor pina am gasit eu aparatul... Imi lipsea!

M-ati zapacit cu discutia cu Vigantolul, Radu a luat pina pe la 4-5 ani, nu-mi mai amintesc, de cind era bb. Dar au fost pastilute, le dizolvam in apa. Ei, amu', fuse- fuse...

Uitam: doamnele din Montreal care nu citesc sezatoarea: ne intilnim vinerea viitoare, pe seara, revin cu date precise cind se bat in cuie.

Gone with the wind, ca am lucruri de facut (atita ma plimb dupa curutzu' lu' fiu-meu vara asta... incredibil (si obosotor). Mergem iar la turneul de tenis, ca vinerea trecuta a plouat o ora, fix cind ar fo trebuit sa inceapa meciurile... uite-asa cunosc eu parcurile din Laval :))

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

LauraB, tinem pumnii pt interventia Dianei, sa va revedem inapoi casa repede.

Donia, fain tare la Sauble Beach. N-am fost pe faza... mergeti cu cortul? Ca parca m-as aventura si eu pana acolo mai la sfarsit de august daca e un hotelash ceva. Distractie placuta, mai incarci bateriile. ...sa nu uit... asa zici, ca tu prevedeai dimensiunile lui bebe Oliver si n-ai zis nimik sa nu imi creezi cosmaruri, ai?

Simonna, pupaturi Zarzarei, o asteptam cu sufletul la gura, da' spunei sa stea cuminte acolo pana cand trebuie ca noi atunci o asteptam.

Khristin, se duce buba, da. E lux deja ce a mai ramas. Macar esti fericita ca ramane Chris cu bunicii si nu trebuie sa-l duci la day-care.

Romanitza, hai ca mai ai un picutz si vine si bebelina ta. Mare, mica, sanatoasa sa fie, si sa fie totul ok la nastere, restul sunt detalii.

Magdone, ma bucur ca ati intrat intr-un program. Bine c-ai rezervat cottage, lasa ca aia la job n-au ce sa mai zica.

Am cumparat vitamina D, dar am citit ingredientele si acum nu ma hotarasc sa i-l dau... zice acolo de tot felul de chimicale, nu mai e altul? Eu am trimis soatza...

Ia uite ce activata ma dau daca incepe bebe sa aiba un program, happy si binedispusa.

Am fost azi la pediatru, ca marti inca mai scazuse in greutate fata de externare si a vrut sa-l cantareasca. M-a trimis sa iau ceaiuri de lactatie sa pot sa-l hranesc cu ceva. Azi a zis ca a luat prea mult si sa "stop feeding him so much". Sa-i dau apa, suzeta. Nah cine sa-l mai inteleaga si pe nenea dr.
Acu eu am incredere ca se regleaza singur. Nu ma mir ca a stat doar la san vreo doua zile, acu' e mai bine. In rest tot cu icter, incepe sa ma studieze intens, tot in centrul atentiei siblingsurilor. Mai nou e Oliver, the little prince. Si ne-am dat cu carutza in parc azi, prima data. Dar asta nu-i favorita, pe primul loc statul la tzitzi, al doilea e statul in wrap si al treilea e carutzatul. Baia o uram.

Apropos de caiuri, am gasit vreo 3 feluri, cam aceleasi ingrediente. Unul "organic milkmaid tea" f asemanator cu ce ziceai, Olga.

BTW, tu pe unde mai umbli? De ce e asa liniste din partea ta? Ocupata cu botezul?

Mai ziceti, ca mai viu si io.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Donia, data nasterii se pare ca va fi pe 11 Octombrie, inca nu m-am hotarat daca vreau cezariana sau nu, si la nume cred ca va fi Darius....mai vedem

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Andreea, felicitari pentru bebe nr.2eu mai am nr.tau, dar cu telefonatul stau cam prost, prefer sa scriu. Ce mai faceti?
Mqqm, eu zic ca pediatrul ala e cam ciudat...l-am intrebat si noi pe al nostru daca sa-i dam si apa, cum am fost sfatuiti in Germania la maternitate, dar el a zis ca nu se mai recomanda asta. Suzeta ar putea sa ti-o accepte in prima faza, dar pe la 2 luni e posibil s-o refuze categoric, asa incat noi le cam tinem degeaba in casa.
Si Aidan a luat in prima luna 1400 grin a doua 1200 gr sa vedem sapt.viitoare, cand implineste 3 luni, cat arata cantarul. Nu-s prea obisnuita cu bebe pufos, asa incat mi-a trecut prin cap c-ar fi prea mancacios. Dar nu-i voi da apa, si cre'ca nu-ncep diversificarea inainte de 6 luni.
Romanitza, poate faci o mica Leoaica, tin pumnii, sa ai o nastere usoara, sa fie sanatoasa si fericita si voi la fel. La ce nume v-ati gandit?
Simonna si Diana, sarcina usoara mai departeDiana, incerc sa ghicesc sexul bebicului tau, eu zic ca tot un baietel veti avea, nu stiu de ce.
Weekend placut tuturor,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Uf, era sa uit.
Cristina, vitamina D pura zero chimicale gasesti la health food stores, e cam scumputa, 22 $ per sticluta de 90 picaturi a cate 400 UI.
Se numeste D-drops.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, tinem pumnii la interventie, sa treaca totul cu bine

Simonna, asa cara-te dupa posterioru lu’ fiitu cat mai e timp, ca la anu’ se va schimba nitel povestea, ne mai spui tu. Si asta cu ratonul am experimentat-o deja, noi am avut o mamica care a facut 3 pui atat de dragalasi si si-au gasit cuib sub deckul nostru. Oricum, ca breaking news, scaparam de furnicoase , duca-se… Voi v-ati hotarat la nume, in afara Zarzaricii fireste ?

mQQm, nu ne-ai spus daca te-a chinuit baby Oliver, sau a iesit ca din pusca. Despre dat apa la bebe asa mic eu n-as prea fi de acord, nu se zice ca laptele de mama suplineste totul? Eu altceva nu stiu sa recomande astia, in afara de vit. D. Vezi cand iei sa te uiti pe cutie sa scrie pt. breastfed infants, ca-s si astea pe mai multe categorii. Si ca tot te-am auzit amintind de Quebec, noi data viitoare mergem singuri….am zis !!!!!

Donia, distractie placuta in concediu, dar aveti grija la tornadoes, ca numai de astea nu aveam pan-acum in Ontario

Magdone, acum daca tot m-ai speriat da-mi si tipsurile sau pitfalls-urle daca vrei pe care trebuie sa le evit . Si eu care eram optimista ca ma intorc la serviciu, c' mon . De ce a fost asa chaos pana la urma ? Nu ne spui unde pleci in concediu?

Andreea, se pare ca si tu vei avea o balanta baietel. Din ce am auzit cica astia ar fi chipesi rau .

Olga, mai spune-ne ce face Sophia si voi in general.

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello!

"Oliver, the little prince"... tare frumos! Unde-s pozele alea?? toti siblingii plus parintii...

mQQm, cred (99%) ca noi ii dadeam ceai (de musetel) lui Radu... As verifica, dar mi-a scos tata toate catrafusele din biblioteca si acolo sint si agendele lui R. de cind era bebe. La sase saptamini ii dadeam sigur, ca atunci l-a imbatat popa cu vin sfintit, trebuia hidratat ca n-a mincat cam doua zile, de cite ori vedea tzitzi isi lua expresia aia de om beat: "da-mi orice, dar nu mincare!" Daca n-as fi fost asa proaspat ouata mamica, l-as fi pozat, dar mie mi se parea sfirsitul lumii, nu minca bebelul... :)
All this to say ca abia astept sa aud povestioare cu Micul Print!

Khristin, tu incepi scoala in toamna, asa-i? Eu sper sa reusesc sa-l mai plimb si la anul, cum ziceam, abia astept sa-mi cunosc Mindra, sa stiu ce pe picior dansez...

Nu ne-am hotarit la nume, adica avem Catherine (sau Katherin - ca daca nu-i acceptam numele secret propus de frac-su tre sa-l scriem cu K si fara E, macar atita participare sa aiba si el. Oricum, Copilul zise ca, si daca o botezam altfel, el tot cum vrea el o striga!) Inchidem paranteza :) Si nu-l vrea nicicum pe Addison - care-i numele propus de tat-so, cica o sa rida copiii la scoala de ea, si, drept argument, ni-l pronunta in franceza, dupa care se sparge de ris!
Iara ultima mea idee, care este Sabina, e intimpinata cu asa o liniste generala ca nu-s in ce directie ne indreptam...

Olga, de citeva zile tot uit sa-ti mai multumesc o data pt. DVD, tare-mi place. Si uitasem ce fun e aerobicul! SI, cum exercitiile sint practic copiate slash inspirate dupa work-out-ul lui Jane Fonda, practic le stiu, asa ca mi-e super usor sa le fac. Sarmina inca o data!

La noi ultima moda e plimbatul in nestire prin cartier, undeva in jur a 4-5 km. pe zi, sint f. motivata la dus, ca se termina la Tim H. unde domnesc cu un capucino ice, si la intors ca ma trintesc pe canapeu si revendic diverse.

Si am niste arsuuuuuri... si pe amigdale le am... E pe bune ca o sa aiba mult par? Se naste ca si calul din povestea lui Munchausen :0

Si tre sa decid ce culoare ii zugravesc camera... ceva olive dar nu stiu daca cu perete accent sau nu... destepti am fost ca n-am zugravit casa anul trecut, acum o facem in cunostinta de cauza.

Ah, nu v-am intrebat: am niste nervi, da' niste nervi!!!! Imi sare tifna din orice spanac, problema e ca nu-mi trece - ca mie in mod normal orice nervi imi dispar urgent), acum stau botoasa cu orele - singura persoana care nu ma enerveaza e Colegu'. Tata si Radu, vai de capul lor, isi aud de nu le vine sa-si creada urechilor. Pe urma-mi fac eu mea culpa si-i pup si asa mai departe, da' s-or fi saturat si ei, saracii.
La voi cum a fost? Sau ce sa fac? Ca nu tine nici cu numaratul, nici cu iesitul din camera, ce sa mai, nimic nu ma opreste cind explodez, nici macar vocea aia interioara care spune intr-una ca sint cu vaca pe cimpie...

Bon, ma duc la Sezatoare si pe urma sa-i cumpar velo lui Atomix, tre sa contribuie cu 50% ca nu era treaba mea sa il rog pe tat-su sa bage bitza in garaj...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare si de la noi
Asta e, nu prea reusesc sa tin pasul. Si cand ma gandesc ca atunci cand eram la sv nu stiam ce sa mai citesc:)))
Laura tinem pumnii maine. Am vrut sa sun azi si nu am apucat. Poate reusesc saptamana asta, desi sunt inghesuita rau
De cand m-am apucat si de gimnastica nici nu stiu cand trece timpul. Mai ales ca asta e si sapt cu tura urmatoare
Ma bucur ca e totul bine cu burtica si cresteti frumos. Multi pupici.
Apoi acasa distractie mare, motan care vorbeste continuu (nu stiu cele care aveti copii care au inceput devreme sa vb cum rezistati), pisoi marait ca pare ca iese un dintisor, si ma trezesc noaptea mai rau ca in vremurile de martisor:)) Il intorc ca pe clatite de pe o parte pe alta, ca nu stie decat de pe spate pe burta, dupa care se enerveaza. S-au dus vremurile cand il puneam pe burta sa il blochez
Acusi sta delfinas frumos si zice "oh, oh"
Comic foc daca nu ar fi la 2 noaptea. Dupa care urmeaza ora 4 cand sta pe spate si isi prinde picioarele si discuta cu ele:)) Iarasi comic, daca mama nu ar auzit si musca in zbor si ii sare somnul. Eh, ce sa ii faci daca asa am eu copii, cu constiinta, si exerseaza si noaptea ce au invatat ziua...
Mqqm, bine ca va descurcati. Nu ii da apa nimic, ca sigur e ok cu sanul. Eu acu, la 5 luni am pus niste apa in canita da ca sa il invat cu canita cu cioc. Apoi ma concetrez sa vaz cu diversificarea, ca mi-e o lene...
Hai succes in continuare cu vuitonul (ii place asa sau ba?)
Simonna, mai pastreaza din hormoni si pana dupa nastere. E bine ca ai acu, nu o sa se mai mire cei din jurul tau dupa ce vine Zarzara. Sarcina cat mai usoara in continuare
Magdone, si eu ma gandesc cu groaza la mersul la sv, mai ales ca numai concediu nu s-a numit la mine Si cat l-am asteptat..
Mai papa canapele Olivia? Vroiam sa te intreb baiatul mai stie romaneste?
Khristin, si tu gata de lucru? Mai ce trece timpul.
Si ca sa fiu pe faza tura asta zic de pe acum nastere usoara Romanitza! Scot majoretele sau nu?
Diana pe tine te mai las ca auz ca vrei sa mergi in tara nu?
Cu memeoria mea scurta atat am reusit dar transmit toate cele bune la toate mamicile scumpe de aici:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput